+1 oy
213 göst.
önce Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından

Kzlar ben ilk kez Veli oldum bilmiyorum bilenler söylesin  öğretmen dediki geçen senelerde veliler hep resim istiyordu okulda neler yaptiklarinin vs ben baştan soyluyum ben resim.atmam fotoğrafçı değilim dedi bide tüm çocuklar sınıfta sıraya girdi öğretmen onlara balon hediye etti ben dedim ki hocam izniniz olursa resim cekebilirmiyiz dedim  hayır resim cekmeyelim dedi kendi kızımın ilk gün resmini bile çekemedim sınıfında herşey normalde bana mı.tuhaf geliyor bide bir beslenme listesi verdide bu liste her hafta aynı mı olucak 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (9,868 puan) tarafından

Haftalık listeyi güncelliyor fotoğraf her gün değil ama haftada bir falan atardı bizim geçen yılki öğretmen bu sene daha tanışmadık

-Reklam-
+1 oy
önce (1,025 puan) tarafından

Her öğretmenin uygulaması farklı. Bizim hocada stajyerim yok çok fazla foto atamam dedi ama ona rağmen attı videoda attı sınıf grubuna. Beslenme konusunu bilmiyorum bizim okul yemekli

önce (360 puan) tarafından

Çok sağol canm ne güzel  atmis gormussunuz en azından neler yaptiklarini

önce (1,025 puan) tarafından

Rica ederim biz foto konusunda kısıtlanmadık.öğretmenler günü anneler günü,veli katılım etkinliği,müze gezisi hepsinde foto video çektik gruba attık hocada attı. bu sene gene gidecek başka hocaya denk geldi bkalım çarşamba toplantı var. Bugün sınıf grubu oluşturuldu . 

0 oy
önce (26,712 puan) tarafından

Öğretmenimiz atardı bize sıkıntı yoktu ama neden size izin vermemiş çok saçma 

0 oy
önce (3,484 puan) tarafından

Beslenme listesi 1 ay ayni oluyor aydan aya değişiyor okullar tam açılınca 

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Siz veliler olarak kabul etmeye bilirsiniz bizim ogretmen kendi çekip özellikle atmıştı bazılarına zor geliyo galiba gerçekten su ana kadar bı öğretmen kötü denk gelmedi bide okadar çocuk hak vermek lazım 

Beslenmede bazıları çok abartı oluyor biz uymuyorduk sadece bazı çocukların alamayacağı yiyecekleri hiç koymayin derdi mesela muz koymayın alamayan var derdi dikkat edilirse iyi olur

0 oy
önce (2,634 puan) tarafından

Bazı öğretmenler fotoğraf çekmek yerine çocuklarla ilgilenmeyi tercih ediyor. Ne kadar çekemem dese de arada çekip atıyorlar özel haftalarda özel etkinliklerde filan. Hergün hergün atmaz da haftada bir atar belki. Sizin çekmenizi de diğer çocuklar da görünür belki diye istememiştir. Bizim öğretmen atıyorum ama lütfen bir yerde paylaşmayın diğer öğrencilerin mahremiyetini koruyalım derdi. 

0 oy
önce (1,874 puan) tarafından

O liste her hafta aynı oluyor çoğu okulda kadın her hafta ayrı ayrı liste mı hazorlaain bide. Fotoğraf işi biraz ince mesele çoğu Veli çocuğunun resmini kimsede istemiyor bunu çoğu okulda bı kural hâline getirebilirler eğer veliler üst üste söylerlerse. 

0 oy
önce (154 puan) tarafından

Geçen yıl 1. Sınıf ti çocuğum Öğretmeni her anı ayrı ayrı resim çekip paylaşrdi 

Şükür bu yıl da aynı öğretmen, inş ilkokul bitene dek de bu öğretmenmz olur 

Ki kendisi de öğrencilerini çok seviyor ilkokul bitene dek kalmak istiyor Nasip inş kalır diyrmm

Çocukları tiyatro dan tut hayvanat bahçesine kadar her yere götürüyordu

Okul da hicbi öğretmen sorumluluk almyodu bı bizimki alyodu 

Çocuklar i çok fazla Seviyor ayrimcalik fln yapmıyor, sınıf kalabalık olmasına rağmen tek tek öğrenci lerle ilgilenip yakından takip ediyor 

Asla onun hakkını odeyemeyiz Rabbim herkese böyle öğretmen nasip etsin inşallah ♥️

Onun sayesinde Oğlum okumayı çok rahat geçti ve okulu baya seviyor dersleri sevdiriyor çocuklara 

Diğer velilerde çok memnun bizm gibi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 222 göst.
0 oy
10 cevap 424 göst.
+2 oy
15 cevap 732 göst.
27 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 313 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (833 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,184 soru

24,121,338 cevap

333,482 kullanıcı

...