0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,061 puan) tarafından

Kızlar kayınvalideniz size yalnızken iyi ama oğlunun yanındayken kötü, kışkırtıcı davransa sebebi ne olabilir? 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,911 puan) tarafından

Tekken senden çekiniyor, oğlu varken güç buluyor olabilir. Oğlu da onu durdurmuyorsa yüz buluyordur.

Sen lafını esirgemiyorsan birazcık kendine destekçi arıyor olabilir. 

-Reklam-
+1 oy
(5,484 puan) tarafından

Esini senden kiskaniyodur sana kotu davranoyodur benim halam anneme yapti onu babam yokken cok iyiydi babamla annemi yanyana gorunce kudururdu hatirliyorum ben cocuklugumda annem tuba niye boyle yapiyon deyince sen abimi benim elimden aldinda ondan derdi

(4,848 puan) tarafından

Eeee sende kocanı görümcenden almadın mı dedi mi annen 😅

(5,484 puan) tarafından

Kiz o zaman kucuktu 9 10 yaslarinda ama annem sey derdi Allah sanada senin gibi bi gorumce abin gibi bi koca versin dedi bin beterini cekti valla halam simdi tum sulaleye kus

+1 oy
(6,631 puan) tarafından

Adı üzerinde kaynana ne kadar iyi olabilirki 😂bnde kaynana olcam ama kızım var , ben elit kaynana olcam amin 😂

0 oy
(28,168 puan) tarafından

İki yüZlüdür net ama benimki yapamaz ben yüzüne söylerim ayarım yoktur benim bilir

0 oy
(402 puan) tarafından

Aha benimki de öyle. Yüzüme canım cicim, biz seni oglumuzdan daha çok seviyoruz falan eşimi tek yakalayinca eee geçen elimizi opmedi, bize gelince yemek yemiyor bizden tiksiniyor mu, bize üstten bakiyor falan diyor. Eşimle sırf bu şekilde konuştuğu için 2 gün küstük daha geçen hafta. Adam dolup bana geldi durduk yere başladı onlar benim ailem ben onları dilemem, sen böyle yaparsan seni sevmezler falan demeye. İkili oynuyor işte, yüzüne konuşmaya cesaret edemiyordur ya da dümdüz kötüdür. Sana laf vermiyor sen gidip eşine annen bana böyle böyle dedi diyemiyorsun, o sana karşı hep iyi tavır takinmis oluyor. Günün sonunda eşine kendini savunurken hem eksik kalıyorsun hem annen de şöyle ama diyemiyorsun. Bence çok sinsice... Allah yardımcımız olsun

0 oy
(2,305 puan) tarafından

Farketmemişindir yalnızkende kötüdür kaynana her zaman kötüdür.

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Kesin oğlu o kötü laflardan etkilenip anası gittikten sonra karısına kötü davranacak kızıp bagiracak dövecek zannediyo heralde oğlunu gazlamak için akıllı olan adam karısını tanıyan adam kül yutmaz arkadaş. Bak benim adama anasına ağzını actirtmiyor eşimden korkar annesi kaynanalik yapmak için yapacaksa bile geri durur bana mesafeli konuşur 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 573 göst.
14 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Nur_cicek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,807 göst.
6 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.

Kategoriler

1,475,260 soru

24,151,622 cevap

334,941 kullanıcı

...