0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Eşimin işi dolayısıyla başka şehre taşınma  meselesi var. Yaşadığım şehre üç saat uzaklıkta ve orada tanıdığımız kimse yok eşim sordu ne yapalım diye bende dedim yani burdada öyle kalabalık bir çevrem yok ailem ve tek bir arkadasım var tamam yani farketmez sen nasıl istiyorsan dedim.Eşimle kavgalarımız çok fazla belki çok iyi gelir herkesten uzaklaşmak dedim daha iyi anlaşırız . Uzakta olanlar nasıl oluyor 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Vallahi canım ne kadar uzak o kadar güzel kafasindayim ben her iki taraftan da kafası rahat oluyor insanın Rabbım evinize yuvaniza huzur mutluluk versin gönlünüzce olsun her şey 

-Reklam-
+1 oy
önce (390 puan) tarafından

Benimde hayalim herkesten uzağa taşınmak 🤲

0 oy
önce (343 puan) tarafından

Bizimde bir iş durumundan taşınma var inşallah eşim anlaşırda taşınırız bir aya belli olacak inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 

0 oy
önce (477 puan) tarafından

Doyduğun yer memleketindir. Bizde her iki aileden bağımsız şehre taşındık canım ne kadar mesafe o kadar iyi 

0 oy
önce (15,846 puan) tarafından

Evlendiğimden beri uzaktayım bence zor 

Bilmediğin şehir tanımadığın insanlar 

Kapısını çalacağın kimsen yok ailen yok 

Tayinimiz bingöle çıktı ailem Bursa da öncesinde kütahyadaydık hastalandığımda veya çocuklar hasta olduğunda sıkıldığım da ailemi özlediğim de gidiyordum Bursaya 

Şimdi uzaktayız yapayalnızız  

0 oy
önce (95 puan) tarafından

Canım ben 16 yıl 9 yılı İst iki aileyede yakın akraba çevre hepsi vardı sonra 6 yıl Urfa'da benim kimsem yoktu eşimin ailesi hepsi orada öyle yaşadım şuan 1 yıl olacak başka şehirdeyim kimse yok iki ailedende kimseyide düzgün tanımıyoruz evet git gel b iki komşu edindik okadar ama sunu diyim bu yıl anladikki biz bı aileyiz ne kavga ne gürültü şükür olmadi kendi halimizleyiz

0 oy
önce (3,675 puan) tarafından

Her iki aileye de eşit mesafede uzak olmak en iyisi aslında. Fakat normal zamanda aile desteği çok görüyorsanız, uzakta olmak, bu açıdan zor gelir. Diğer türlü arkadaş ortamı her yerde mümkün. 

0 oy
önce (26,713 puan) tarafından

Bence çok iyi gelir düş peşine git 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 222 göst.
0 oy
4 cevap 352 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
8 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu