0 oy
139 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (145 puan) tarafından

Kızlar yumurtlama bu oluyor dimii

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (458 puan) tarafından

hic bukadar ugrasmadim . bunlardan almadim. sumuksu gibi uzayan akinti oldumu yumurtlama demektir. iki adetin ortasindaki gunlerde olur. bukadar bilgi hamile kalmaya fazla fazla yeter. bur zimbirtilarla ugrasip vakit ayirmak bile gereksiz bence strese girmekten baska bir ise yaramayan seyler. yani yillardir uygrasip hamile kalamayip doktor tavsiyeai ile tedavi amaci ile boyle seylerle ugrasilirsa tamam ama egerki biran once hamile kalayim diye sanki bilet almis ta ucuş seferine yetisiyormus gibi acilen hamile kalmaya calismak icin kullaniliyorsa cok gereksiz bu zimbirtilar bence.

önce (145 puan) tarafından

Birde şey dene fertility jel dene bende denemeye başladım inşallah olur

önce (458 puan) tarafından

anladim canim insallh hayirlisiyla olur. bazilari cok pimpiriklenioda oyleyse diye dedim. dr onerisi ile tabiki her yol denenir . hayirlisi olsun

önce (1,752 puan) tarafından

Casperiye11 anam beni. Doktor herseyi denedi bi bunu demedi bana olmuyor napim olmuyor iste bende bu ay saldım gitmiyorum doktora 4 aydır bıktım vallaa

İnşallah olur canmm 

Saol canım inşallah 🙂

-Reklam-
0 oy
önce (3 puan) tarafından

Yumurtan büyümüş canım bugün yarın çatlar. Bugünden başla ilişkiye kasık ağrın olursa akıntın olursa bilki çatlamış. Bende yaptım Doktor'um önerdi 

Ayy çok teşekkür ederim çok uzun zamandır deniyorum fakat ümitsizliğe kapılıp bıraktığım çok oldu inşallah olur bu sefer 

önce (3 puan) tarafından

Rica ederim Can'ım inşallh bu sefer olur

İnşallah canım

0 oy

Ay bu testler inan anlamıyorum bi kere yapım dedim beceremedim 

Testin adı ne bende alacağım canimm belki olur 

Canım ben birgebeningünlüğündem getirttim ebru hanıma sorabilirsin sitenin sahibi baya iyi bir şekilde anlatım yapıyor instagramdan da takip et videoları çok işe yarar

Adı ney canm instergamfa 

Birgebeningünlüğü canım böyle yaz

Buldum cnmm

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Akıntı ile olacak şey değil. Ovulasyon almkla çok iyi yaptın. Keza akıntıya göre hep yanlış yapmışım. Bugünü ve yarını hatta diğer günü değerlendir. Taa ki o çizgi tekrar siliklestigi gün dahil değerlendir. Çünkü asıl yunurtlama siliklesince olur

Teşekkür ederim canım aynen öyle ki adeti düzenli olan hiç bir sıkıntısı olmayan insanlar bile bazen yumurtlama olmayabiliyor pcos da bu daha düşük diyorum ya kaç aydır kullanıyorum bunu lakin hiç yumurtlama görmemiştim ilk defa bu kadar kırmızı gördüm ve cidden teşekkür ederim güzel cevabın için🙂

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,473,570 soru

24,126,614 cevap

333,784 kullanıcı

...