Hazirlandik evde kaldık iyimi 😂😂 araba tamire diye yedek araba vermişler opelin crosland modelini birde 2024 mus allah bildiği gibi yapsın araba arkaya kaçırdı bayırda benim.orasi kaldık bizde oğlumla evde oturmaya devam😁poz çekinelim dedik selamünaleyküm 😊
Maşallah subhanallah çok güzelsiniz
Sağol canım 😊
Bu bebek neden hiç size benzemiyor maşallah küçük adama🤗
Sizde çok hoş cikmissiniz
Benim 4 ü çok benziyoya sanki 😂
Benzemiyor b3nzetemedim.kendime 😀😀 saçları b3nziyor daha ne istiyorsun
Saç bizdede benziyorda o kadar emek bı saç benzesin yetmiyor😂😂
Buna şükür be gülüm biz olmuyor diye hep.aglioriduk rabbim nasip etti sanırım gelirkende en tatlısını verdi 😊 bahtı güzel olsun yavrularimizin
Amin canım evet soracaktım ama kırmaktan çekindim rabbim masalla güzel bı yavru vermiş sağlıkla büyütün umarim
Maşallah canım çok tatlı görünüyorsunuz 🧿🧿
Teşekkürler valla ben az önce sizinle tartıştım ama ben tartışmak istemiyorum çirkeflik gibi oluyor ama kimsede böyle kendinde hak bulur gibi eleştirmesi hoş olmuyor
Sorun değil ya yani alkolü sevmediğim için öyle yazdım kusura bakma bana düşmez
Bide alkole ilgili travmam var o yüzden sizinle tartimmaya girdim
Bu arada bebeğim massalah çok güzel gözleri var benim de küçüğün gözleri köyü yeşil renkli gözlü çocukları çok seviyorum görünce içim kaynıyor 🧿🧿🧿🧿aman nazar değmesin
Oyyy o lülük saçlara ne demeli uzadi hee saçları abla 😁 maşallah size 🌸
Aynen uzadıkça dalgalar belirgenlesiyor şampuan reklamında oynasa yeri var 😂
Çok tatlı çok sevimli bi bebek tıpkı kartpostal bebekleri gibi ❤❤❤
Degilmi ya valla bende bazen bakıyorum bu benim.mi diye allah özene bezene yaratmış yqvrumu benim nasibinde atlas varmis 😊
Eşim Yeni Zelanda irlanda karışımı biri olduğu için oğlum tam slav oldu bende bazen bakıyorum benim gibi esmerden bu süt beyazı kumral yeşilgözlü yakışıklı slav nerden çıkmış diye Yüce mevla evlatlarımızı korusun
Amin inşallah 😊
Ben esmer, eşim esmer, oğlum sarisin. Kuzenimle eşi de esmerdi çocukları tupturuncu doğmuştu oluyor canım bazen 🫶😄
Hayırlısı olsun canım. Var bunda da bir hayır.
Maşallah Rabbim bağışlasın Cook tatlı sende çok güzelsin 🧿🧿🧿🤲
Bende öyle deyip eve geri dondum her şerde bir hayır vardır dedik 😊 bizde oglusumla başka zaman gideriz napalim
Maşallah maşallah 🧿🧿
Ailede mavi göz var mı yoksa öylesine tuttu mu😁😁
Babasi amcası mavi gözlü oyle tutmadi 😂
Aleyküm selam canım
Maşallah barek allah kuzum
😇🥰
1,473,060 soru
24,119,716 cevap
333,410 kullanıcı