Kızlar sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı Nisan ayından beri eltim benimle konuşmuyor dedem vefat etti bir mesaj dahi atmadı cenaze başka şehirde ama mesaj bile atmadı benim olduğum ortama gelmiyor mecbur kalırsa da benimle muhatap olmuyor durumlarimi görmüyor neyse umurumda değil bunlar benim az önce kızı aradı 13 yaşında (kızı ve eşi de durumlarimi görmüyor eşinin haberi yok ondan gizli durumlarimi gizlemiş kızı bilerek görmüyordu annesinin korkusuna) yenge akşam annemin doğum gününü kutlayacağız gelir misin dedi bende akşam düğüne gidecem ki gerçekten de düğün var o yüzden gelemem dedim ama bilemedim doğru yaptım emin olamadim size sorayım dedim
Düğün olmasa dahi gitmezdim kendini ne sanıyor acaba
Bende gitmezdim imkanım olduğu sürece de uzak dururdum.
Kendine olan saygımdan katilmamalısın bence de
Benimle konuşmayan birinin doğum gunune gitmezdim
Gitmemen doğru olmuş. Senin yüzüne bakmayan birinin sürpriz doğum gününe mi gideceksin. Kendi arayıp davet etse hadi buzları eritmek istiyor dersin. Ama öyle bı durum da yok ortada. Muhtemelen o da seni görünce bozulur . Boşver iyi olmuş.
Bundan sonra artık hiç konusmazsiniz😂
Benimle konuşmayan insan niye düğününe çağirtir ki ve benim gitmem de saçma olur
Ben kesinlikle gitmem, düğüne gider cok mutlu göründüğüm video ve fotoğraf atarım, merak etme durumunu görüyo ama gizlemiş olduğu için sen onun gördüğünü göremiyorsun
Nasıl yani o beni gizlemiş ama durumumu görebiliyor mu bende onu gizlesem durumu görsem o görmez mi
Okundu bilgini kapatirsan sen onun durumlarını gorsende o anlamaz
Ama onunkiler açık çünkü eltimin kızı kaynanamın telefonundsn annesine mesaj atmış mavi tik vardı
Teşekkür ederim cevaplar için
1,473,638 soru
24,127,629 cevap
333,842 kullanıcı