0 oy
186 göst.
önce Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından

Kızlar sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı Nisan ayından beri eltim benimle konuşmuyor dedem vefat etti bir mesaj dahi atmadı cenaze başka şehirde ama mesaj bile atmadı benim olduğum ortama gelmiyor mecbur kalırsa da benimle muhatap olmuyor durumlarimi görmüyor neyse umurumda değil bunlar benim az önce kızı aradı 13 yaşında (kızı ve eşi de durumlarimi görmüyor eşinin haberi yok ondan gizli durumlarimi gizlemiş kızı bilerek görmüyordu annesinin korkusuna) yenge akşam annemin doğum gününü kutlayacağız gelir misin dedi bende akşam düğüne gidecem ki gerçekten de düğün var o yüzden gelemem dedim ama bilemedim doğru yaptım emin olamadim size sorayım dedim

9 Cevaplar

+1 oy
önce (9,917 puan) tarafından

Düğün olmasa dahi gitmezdim kendini ne sanıyor acaba

-Reklam-
+1 oy
önce (111 puan) tarafından

Bende gitmezdim imkanım olduğu sürece de uzak dururdum.

+1 oy
önce (23,965 puan) tarafından

Kendine olan saygımdan katilmamalısın bence de 

+1 oy
önce (18,458 puan) tarafından

Benimle konuşmayan birinin doğum gunune gitmezdim 

+1 oy
önce (23,176 puan) tarafından

Gitmemen doğru olmuş. Senin yüzüne bakmayan birinin sürpriz doğum gününe mi gideceksin. Kendi arayıp davet etse hadi buzları eritmek istiyor dersin. Ama öyle bı durum da yok ortada. Muhtemelen o da seni görünce bozulur . Boşver iyi olmuş. 

+1 oy
önce (3,688 puan) tarafından

Bundan sonra artık hiç konusmazsiniz😂

0 oy
önce (6,793 puan) tarafından

Benimle konuşmayan insan niye düğününe çağirtir ki ve benim gitmem de saçma olur

0 oy
önce (4,831 puan) tarafından

Ben kesinlikle gitmem, düğüne gider cok mutlu göründüğüm video ve fotoğraf atarım, merak etme durumunu görüyo ama gizlemiş olduğu için sen onun gördüğünü göremiyorsun 

önce (330 puan) tarafından

Nasıl yani o beni gizlemiş ama durumumu görebiliyor mu bende onu gizlesem durumu görsem o görmez mi

önce (9,771 puan) tarafından

Okundu bilgini kapatirsan sen onun durumlarını gorsende o anlamaz 

Ama onunkiler açık çünkü eltimin kızı kaynanamın telefonundsn annesine mesaj atmış mavi tik vardı 

0 oy

Teşekkür ederim cevaplar için 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 653 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
0 oy