+1 oy
61 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,850 puan) tarafından

kızlar ikinci çocuk düşünüyorum ama başlamadan once de kan tahlili ve vitaminlere baktursam nasıl oluyor kadın doguma gitmem gerekir mi yumurtalıklar nasıl diye birde folik asit ne zaman başlasam kimisi hamile kalmadan once kullan diyor 

1 cevap

0 oy
önce (5,825 puan) tarafından

Bence git. Ben üreme sistemime çok güveniyordum, hatta plansız gebe kalırsam diye korkuyordum çift taraflı korunduk hep. Rutin bir muayenede öğrendim ki menopoza girmişim :) Üstüne bir de kocaman miyom oluşmuş. Ameliyat oldum. Muhakkak bir kadın doğum muayenesi ol derim.

34'tüm öğrendiğimde. Şimdi 35 :)

önce (3,850 puan) tarafından

Ne şikayetle gitmiştin adet mi olmuyordun canim

Hiçbir şikayetim yoktu rutin muayene olurum ben senede bir, öyle tesadüfen öğrendim. Yumurtalık rezervim bitmiş. Hormon değerlerim tepetaklak olmuş. 2. düşünürseniz 5-6 ay deneyin olmazsa tüp bebek yapalım öyle bir durumdasınız dedi doktor. Denemedik 2.'yi, istemiyorum ben

önce (3,850 puan) tarafından

Ayy korktum ya şimdi canım adet olurken de habersiz giriliyor yani

Herkeste böyle midir bilmiyorum ama bende böyle oldu. Açıkçası ben de pek anlam veremedim. Kanser taraması falan da yaptırdım ama çok şükür her şey temiz çıktı. Dükkan erken kapanmış dedim çektim sineye :) Sen korkma ama, bendeki durum nadir bence

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 184 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 203 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,042 soru

24,119,541 cevap

333,397 kullanıcı

...