Bu takım çok hoşuma gitti tam benlik salaş ve tesettürlü
Ama çilek kumaş dio
Bu kumaştan bi elbise almıştım yıkanınca camlara takılan sinekliğin kenara toplanması gibi oluyor 😅 ama ütüleyince geçiyor
Alsam mı kararsız kaldım
kumaşı bilmiyorum ama takım fena değil. pamuklu veya müslin olsa kaçırma derdim
Bende elbisede ona kandım Müslim yada pamuklu gibi duruyordu. Ama çilek kumaş yazıyormuş . Buda öyle duruyor Müslim gibi
vallahi hiç duymadım çilek kumaş, deneyimlemedim de bir şey diyemiyorum o yüzden
Çilek kumaş bı eteğim vardı en son sinirlenip attım yıkadığım zaman soğan filesi gibi oluyordu her seferinde utulerim dersen güzel duruyo ama...
Moda selvimden penye elbiseler almıştım çok güzel çıktı bikerede şifon almıştım oda güzeldi orayada bakabilirsin
Ay bi tunik begenmistim çilek kumas ne bilmedigimden emin olamamıstık iyiki almamışım ütüden nefret ediyorum:d kızlar kıyafette hangi kumaş ütü gerektirmiyor ?
Penye. Medine İpeği..ince keten ..viskon bunlar genelde ütü istemiyor.
Medine ipegi nasıl yakarmı viskon genelde yakıyor
Viskonda yakmiyor ama penye viskon
Ben beğendim . Alınca foto atıp yaz bana 😃
Tmm canım
Bnce kullanışlı değil çilek kumaş çok hızlı buruşur oturmaya bile gelmiyor
İnstagram sayısına baktım 9 defa adını değiştirmis güvenilir mi acaba etekli takım hoşuma gitti
Ben hep burdan alırım 2yıl oldu
Watsab üzerinden sipariş veriyorum 2 senedir beğenmeyip iade ettiğim hiç olmadı. Bu kumaşın tek eksi yanı yıkanınca toparlanması ama ütüleyince düzeliyor
Ütü istemesi kötü işte
Evet bende sevmem yıka giy kumaşları severim genelde
Eğer tesettürlüyseniz kolları hiç kullanışlı değil yarıya kadar açılıyor içine kolluk giymek lazım
Gençlere yakışır rahat gibi duruyor
1,473,367 soru
24,123,802 cevap
333,622 kullanıcı