Kızıma öğlen için yemek arıyorumdur😀
En sevdiği makarnanın her çeşiti
Ama dün fellah köftesi yapmıştım onuda çok sevdi .
Kızım yayla çorbası en favorisi ama her yemegi yer, oglum aşırı yemek seçiyo yogurtlu pilav favorisi bide köfte
Dünden dolma var onu yiyecek 😁 genelde çorba içiriyorum ya da makarna yoğurt veya akşam yemeğini erkenden yapıyorum zaten ondan yiyor bazen de karışık öyle
Haşlama sever tavuk patates tavuk vs yanına pilav çorba ve soğuk çay ne zaman akşama ne yapalım dersem bu menüyü istiyor
Yoğurtlu makarna ve çorba çeşitleri. Kırmızı et dışında her şeyi yer az da olsa, ama daha 1 tane anne köftesi yemedi 😅
Makarna ve patates kızartması ett
Tüm yoğurtlu çorbalar. Sıcak soğuk her türlü yer.
Köfte.
Bamya pilav ikilisi.
Bamyayı seven çocuk da varmış 😀
Anası da bayılır da ondan :))
Çok şükür sebze ayırmaz. Bamya, fasülye, patlıcan, kabak, lahana falan yer. Etle arası yok. Parça et yemez. Köfte, lahmacun, minik kuşbaşı falan
Arkadaşımın oglu yemekle pek arası yok ama bamya diye ağlamıştı. 😄 annesi yaptı geçen hafta 1 tabak yemiş maşallah 5.5 yaşında
Ben de aşırı severim ekşi ekşi of :)
Kabak da ekşili ya da zerdeçallı yaparsam çok sever. Salçalı sulu pek yemez sıpam :) Pırasayı da kuru incirli falan yer. Tam Ege gurmesi :))
Kocaman bir MAKARNA yazayım her türlüsü
Lahmacun
Hamburger
Pizza (sucuklu)
Döner
İçli köfte
Şehriye çorbası
Üzümlü mısırlı pilav
Sarımsaklı yoğurda ekmek banma
Tost (sucuklu)
Mangal
Et sote
MaşaAllah yaşı kaç
Yoğurtlu olan herşeyi sever kızım. Makarna, bakla, yeşil-kuru fasulye, pilav, tarhana, fırında köfte patates, kızartma, tavuk, et. Ne versem yer maşallah hiç ayırt etmez.
Düşünüyorum büyük oğlumun sevdiği ekmek arası döner 🤭
Et, kıyma, tavuk, köfte, balik yemiyor. Ne kadar yapsam da aynı. En sevdigi yayla corbasi ve bulgur pilavı
Vegeteryanmi hicmi yemiyor
14 aylık canım. Hep tükürüyor, ben de sularını yemeğe katıyorum et ve tavuğun. Balık yağı veriyorum. Az da olsa öyle eksiklik tamamlansin diye
Iyi yapiyorsun zaten butun vitamini suyuna cikiyor.Amma yinede kendisini yese alisirdi
Yemiyor canım. Bugün bile terbiyeli tavuk suyu çorbası yaptım. Ve hasta yani ateşli. O minik tavuk parçası ağzına geldi diye tükürdü. Ben de tavuksuz tarafından verdim hep deniyorum pes etmiyorum ama Rabbim büyük bakalım
Kiymadami yemiyor.Benimde kardesim kucukken et yemezdi anca tavuk eti yerdi kofte yapacagi falan annem ona patates koftesi yapardi simdi hepsinden yiyor.Seninkide yer belki insaAllah
taze fasulye, nohut, et😅
Kahvaltıda sucuk ve patates kızartması
Akşam yemeğinde köfte mercimek çorbası güveç genelde yemek çok seçmezler ortancı oğlum seçer diğer 2 si yemek yemeyi çok sever aaannneeesi gibiler 🙂↔️🙂↔️🙂↔️
Pizza, domates soslu makarna, dürüm,yaprak sarma , köfte -patates kızartması, tavuk şiş, yoğurt çorbası, sebzeli pilav, İskender, birçok yemeği seviyor maşallah🧿
Köfte patates
Kanat bu üçlüsü
Ben tükendim arttik ağzına meyve vurmaz hiç birşey yemiyor bu köfte patates kanat da zor alıştı kıza kısa alıştı kızımda aynı
Kızımın yaprak sarması oğlumun pilav 🤣🤣
Anne sütü 🤣 (2 aylık)
😅😅😅
Oglum 6yasinda bir cok yemeyi sever etli sarma,dolma,kofte,sulu kofte,corba,makarna,pizza hepsini yazmadim
Yoğurt çorbası ve makarna
Kaşarlı tava böreği
Kızın bu ara taktığı o
Oğlan acı tatlı farketmeksizin bulduğunu yer sağolsun
1,473,121 soru
24,120,414 cevap
333,440 kullanıcı