Kızlar benim eşim şiddet uygulamisti bende şikayet etmiştim polisle gitmiştim darp raporu falan
Bugün polis arıyor mahkeme şikayetinizi uzaklaştırma karınızı red etmiş diye benim eşim çok kafama başıma vurdu vücuduma vurmadı halende başım ağrıyor olecem ağrıdan
Eşim dedi zaten ben bilerek vücuduna vurmuyorum darp raporu çıkmasın diye morluk olmadığı sürece darp ropari Paz benim cikartigim doktor fazla ilglienmediki bı röntgen çekti tamam gönderdi
Neden buna uzaklaştırma red edildi dediler mahkeme anlamadım gitti ya
Bu ülkenin hukuk sisteminden nefret ediyorum ille ölmeniz öldürmeniz mi gerekiyor adaletin işlemesi için insan canının hiç mi değeri yok bu batasıca hukukta
Çok acı ki
Ne yazik ki 😞
Umursamiyoalr bile ya böyle vakalar çok diyorlar bizemi anormal değilil millet bişey oldumu polisi hemen arıyor diye
Böyle postlara içim gidiyor gerçekten şiddetin büyüğü küçüğü yok şiddetin siddet şiddettir alevlenir biranda gözü birşey görmez olan olur ülkemizde sayısızca örneği var adaletin a'sını aramak hayal bu yüzden zorbalık ülkemizde çok çok fazla Allahta yardımcın olsun kimseye muhtaç etmesin
Uğraşmak istemiyorlar
İnanmamıştır şiddet gördüğüne ne diyin bu hakimler bu avukatlar kafalarına göre karar veriyor artık
Neden yalan söyleyesin ya can güvenliği tehlikede ise nolacak
Binlerce evime geldiklerinde bile polis kaç kere şikayetçi misiniz sordular uğraşmak istemiyorlar hiç bi şekilde bayan polis çocuklarınız var falan vs ben dedim şikayetçiyim uzaklatirma istiyorum
Çocuklarından sanane deseydin senden biliyoz çocukları düşünmeyi
Gidecek yerim varmı nereye gideceksin evime gidecem dedin nereye
Allah yardımcın olsun bu hayyata en büyük imtihan bir evlat ikinci eş herşey gönlünce olsun
Amin inşallah 🤲
Aslında en ufak bir şeye bile uzaklaştırma veriyorlar? Kendini yeterince iyi ifade edememiş olabilir misin canım?
Alsinda konuştuk baya da kaldım karolda ama ben neden böyle yaptılar bilmiyorum
Canım acaba darp raporu için her hangi bi yerinde izmi olmalı
Bilmiyorum ben hic darp raporu görmedim ama
Hemen kapının kilidini değiştir balkon cam önlem al
Kamera alarm taktır
Çantana göz yaşartıcı sprey var ondan al koy
Can güvenliğin önemli
Hakim savcı anlamadım ben
Uzaklaştırma vermeliydi
Eve gelince kapıyı acma
Kadese bas
Zaten polis bayan kadesi indirdi telefonuma
Tamam canım kendine iyi bak dikkat et
Dediğim önlemleri almaya çalış
Öyle yapacağım bidaha darp ederse şiddet ugularsa kadın sığınma evine
Tamam canım.
Yine bisey olursa yaz buraya hepimiz yol gösteririz
Allah eşinin başına öyle bir bela versin ki çaresini bulamasın ta ki senden helallik alana kadar ki umarım sende helal etmezsin
Zaten helal etmem veriyor belasını da adam olduğu yok
Kadına uzanan eller kırılsın böyle erkeklerin sikini keseceksin
Helal olsun valla
millet gidiyor canının sıkıldığına uzaklaştırma aldırırken gerçekten darp gören birine nasıl vermezler ya.
vallahi gidip show habere falan yazın, haber değeri olunca maalesef adalet azıcık yerini buluyor 🤦🏼♀️
Heralde insan öldükten sonra uzaklatirma verirler
bu kararı veren hakimin savcının evladı yok mu acaba 🤦🏼♀️
Yokmuş olsa böyle yapmazlardi.
İnsan polise hakime devlete guvenmiyecekse kime güvenecek bilmiyorum
Bilmiyorum bende
1,488,249 soru
24,327,485 cevap
345,554 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın