+1 oy
92 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (508 puan) tarafından

Bebeğim 13.5 aylik emekleme yok geri geri gidiyor bazen bazen çok az poposunda gider daha önce post açmıştım 3 4 gündür koltuktan tutunarak yürüyor ama çok korkuyor koltuktan diğer koltuğa henüz geçemiyor ben bebeğime nasıl koltuktan tutunup ayaga kalkmayı öğretebilirim yardımcı olur musunuz lütfen evet daha zamanı olabilir ama ben çok bunaldım çok bağlı bana herkes birsey söylüyor 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (447 puan) tarafından

senin ogretmene ogretmek icin cabalamana gerek yokki. deneye deneye kendi ogrenecek . sen ne yaparsan yap o kendisi deneyerek bulacak kendine kolay gelen sistemi

önce (508 puan) tarafından

Çok bunaldım gerçekten onu desteklemek istiyorum sanki yeterince ogretemiyormusum gibi

-Reklam-
+1 oy
önce (1,351 puan) tarafından

Benim bebekler kendi keşfetti tutunup kalkmayı.  😇😇 zamani gelince kalkar . Her bebek emeklemez bnmki de emeklemeden yürüdü 

Çok isteksiz bir bebek biz yürütürken bile sevinmiyor

önce (1,351 puan) tarafından

Tembel demek ki . Olsun zamanla yürür. Sabretmen lazım.  Burda bile 2 yaşına kadar yürümeyen bebekler vardı.  

+1 oy
önce (3,661 puan) tarafından

Valla ben hiç birseyi zorla yaptırma taraftarı değilim zaten gun gelecek onuda yapacak.ha simdi ha 1 ay sonra

0 oy

Ben kendisine destek olmak istiyorum kizlar

0 oy
önce (118 puan) tarafından

Siz korkmamasi için sadece kalkarken tutabilirsiniz her bebek aynı değil benimki 11 aylık iki aydır tutunup gidiyor her yere yürümeye çalışıyor şuan mesela ayakta destekte durmaya çalışıyor hepsi farklı zamanlarda yürür kendi isterse siz kulaklarınızı tikayin kimseye bakmayın özgür bırakın yürürde kosarda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde kardelennnnn (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 728 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,764 cevap

333,671 kullanıcı

...