+1 oy
141 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,742 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün nakil işlemi açılacakmış okulu arayınca öyle söylediler. Peki işlem aynı gün içinde hallediliyor mu birde ben e devletten yapabilir miyim acaba bu işlemi okula gitmeden de yapılır mı? Başka okula nakil olacak adres değişikliği nedeniyle

4 Cevaplar

+1 oy
(11,309 puan) tarafından

Nakil işlemi nasıl oluyor 

(2,742 puan) tarafından

Başka okula alacağım adres değişikliği yaptık 

-Reklam-
+1 oy
(2,742 puan) tarafından

Bilen yok mu

+1 oy
(2,251 puan) tarafından

Önce gittipi okula bilgi vereceksiniz  sonra yeni okula gidip adres bilgilerinizi vericeksiniz onlar hallediyor istek gibi birsey gönderiyolar sanırım biz eski okulun müdür yardımcısını aramıstık nakil aldırdım diye daha hızlı olmustu onay vermişti sanırım

(2,742 puan) tarafından

Aynı gün içerisinde hallettiler mi peki yoksa bir iki gün sürdü mü? İlk önce nakil alacağımız okula gideceğiz sanırım biz buraya almak istiyoruz diye onlar kayıtlı olduğu okula istek gönderecek sonra onlar onay verecek 

(2,251 puan) tarafından

Evet aynı gün içinde yaptırdım biz 

(2,742 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim

(2,251 puan) tarafından

Eski okulu ararsanız daha hızlı onaylanır ben oyle yapmıştım

(2,742 puan) tarafından

Onaylanmış bile şaşırdım.  E devletten bakıyordum öğrenci numarası değişmiş. Belge oluşturdum sınıfı da belli olmuş çok şükür 🥰 olacak mı nasıl olacak diye yaz başından beri stresliydim.

(2,251 puan) tarafından

Çok cabuk oluyor artık hakkınızda hayırlı olsun biz birinci sınıf başladıktan 1 ay sonra nakil aldırmıstık arkadaşlarına herseye alısmıstı yeni okuluna adapte olmazsı cok zor olmustu siz daha sansldınız arkadaşlarını yeni okulunda tanıcaklar ilk

(2,742 puan) tarafından

Aaa siz neden öyle yapmıştınız taşınma durumu filan mı oldu. Bende çok stres yaptım okullar açılmadan yapılsın nakil diye

(2,251 puan) tarafından

Evet taşınma durumu oldu şehir değiştirmek zorunda kaldık ve çok etkilendi zor uyum sağladı simdi 3 . Sınıfız

(2,742 puan) tarafından

Rabbim. Bundan sonrasını kolay eylesin inşallah 

önce (2,147 puan) tarafından

Merhaba nakilde ilk geçici sınıfta alınıp sonra sınıfı değişiyormus sizde böyle bir şey oldu mu?

önce (2,742 puan) tarafından

Şimdilik bir değişiklik yok öğretmeni ile tanıştıktan sonra değişiklik yapılmaz heralde gittik tanıştık sevdi öğretmenini zaten pazartesi nakil aldırdık hemen şubesi vs. belli oldu. 

önce (2,251 puan) tarafından

Yok biz nakil aldırdıgımızda okul baslamıstı direk subesini müdürü belirledi baslado hemen 

Bizde Çarşamba günü aldırdık ama müdür nakille gelenlerin sınıfı değişebilir dedi.Ayin 12 sinde belli olacakmış.

Peki e devletten bakınca yeni okulu ve şubesi mi yaziyor şuan?

önce (2,251 puan) tarafından

Biz 3 cü sınıf olduk 1 de aldırmıstık hala aynı şube değişmedi 

Sistem gecen yıldan beri biraz farklı işliyo.

Sınıflar ve öğretmenler kura ile belirleniyo.

Müdür o yuzden nakilleri de kuraya alacağını şimdilik geçici sınıfta olduğumuzu söyledi 

Değişebilir de degismeyebilirde dedi muallaktayiz yani

Ay çok saçma ya her yeni gelen nakil öğrencisi için öğretmenler arasında kura çekilir nakil işlemlerinin bitmesini mi bekleyecekler kura yapmak için. 

Hayır o şekilde değil anlatamadım.

Adres bölgesindekiler zaten belirleniyo ağustosun son haftasi.

Ondan sonra nakille gelen öğrenciler ilk hafta geçici sınıfta oluyo.İlk haftanın sonunda da kura çekilip sınıfları değişiyo diye söyledi müdür 

Sınıf değişikliği sadece nakille gidenlere oluyo.

Çok saçma işte ilk hafta öğretmeni ile tanıştı sevdi sonraki hafta başka öğretmen hadi bir daha tanış çok yanlış bir uygulama umarım değişiklik olmaz. 

İnşallah çünkü oğlum öğretmenini ilk gunden çok sevdi değişirse üzülecek.

Benimkide aynı şekilde 

0 oy
(17,327 puan) tarafından

Yeni kayıt yapılacak okuldaki idare istiyor çocuğun naklini. Eski okul onaylayınca nakil oluyor. 

(2,742 puan) tarafından

Peki aynı gün onaylanır mı acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 286 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sekerparemm (769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 527 göst.