Ablaları teyzeleri yarın nişanımız var kızım normalde elbise etek giymez ilk defa giyecek ama yakışmıyor diyo yazacaklarınızı oda okicak içinizden geldiği gibi yazabillrsiniz 13 yaşında kızım
Bayıldım maşallah Allah nazarlardan saklasın. Pantolondan daha çok yakışmış ♥️☺️öpüyorum senii😍
Demi bende diyorum pantolona ara ver elbise daha yakışıyor anlamıyo hanımefendi
Çokça kalpppppppppp sana
Pantolonlu da görmüştüm ciddi söylüyorum çok yakışmış maşallah ♥️
İnşallah giyer arada
Modeli çok güzel elbisenin ama nişana uygun değil gibi
Yakın akraba değil bide yaşı küçük ağır bir şey istemedik haa birde evin bahçesinde olacak
Yakın akraba değilse modeli çok uygun ben yakın akraba zannettim ona istinaden söyledim
Yok değil teşekkürler canım
Çok kibar Durmuş elbise bence giymeli
Kız cocuklari daha buyukmu duruyor benim ikinci 14 yaşında 2011 baya küçük kalmış🤭
Teşekkürler canım
Benim iki büyük çocuğum yaşından büyük gösteriyor oğlum şubat 2011 doğumlu gören 18 sanıyor boyu 183
Kızım ağustos 2012 doğumlu 16 17 gösteriyor
3 numara oğlımda 11 yaşında ama 9 yaşında gösteriyor hahahsfjfkfıghj
Benim küçükde 11 yaşında
2009 son günleri büyüğün
2011
2014
Ve 2024 ☺️bebeğim 11 aylık ergenliğe girenmi dersin çocuklu dersin bebekmi dersin her telden var elhamdülillah
Bendede 4 tane var tamda dediğin gibi her telden var
Sağlıkla büyütelim inş 🤗
Benimde aynı en büyük 2012 li en küçük 2023 lü her telden ayrı ayrı 4 tane var 🤗🫣🤣 2012 olan oğlum da bu yıl çok uzadı 42 numara ayakkabı giyiyor gören şok oluyor
😱😱hey maşallah
Ayy evet babası 43 giyiyor
13 yaşında 42 giyiyor ileriyi düşünmek istemiyorum
Olsun sağlıklı olsunlar da varsın giysinler
Elbise büyük gösteriyor insanı. Kızına da yakışmış doldurmus elbiseyi .
Ne güzel boyun kadar kızın var..
Benimkilerin eğitim hayatları yeni başlıyor.
Bana yetiştiklerinde ben yaşlanirim kesin 🤣🤣🤣🤣
Allah bağışlasın evlatlarını
Allah razı olsun canım seninkilerde büyüyecek göz açıp kapayıncaya kadar
Maşallah çok yakişmış rengide güzel ben çok beğendim
Teşekkürler canım evet rengi çok hoş
Bide yakışsa n olacak acaba ❤️
Teşekkürler güzel yorumun için
Bence çok güzel olmus
Gerçekten çok çok yakışmış
Rengini modelini beğendim. Gayet güzel duruyor
Teşekkürler
Hayırlı olsun daha yaşı çok küçük değilmi evlenmek için
Başkasının nişanıymis 😃😃😇
Puhajjajajajjsjs yok kız geç bile kaldı
Allah iyiliğini versin akraba nişanı kızım değil
Walla ben öyle anladım dedim halla halla bende mi var bi gariplik kimse garipsememişte bi bana tuhaf geldi acaba dedim sevindim onun olmadına küçüçük kız nasıl evleniyo demiştim 😊
Ne kadar da güzel olmuş maşallah boyu kilosu orantılı ya çok yakışmış elbise 💞
Teşekkürler teyzesi
Maşallah yakışmış niye beğenmiyor boyu uzun bide ne güzel bence hep elbise giymeli
Beğenmiyor antin kuntin pantolon üstler giyiyo halbuki böyle nasıl güzel duruyor
Bu yaşta bide ne güzel kapanmak nasip olmuş gençler şimdi hep böyle şeyler beğeniyor hepsi aynı 😊benim de 15 yaşinda kızım var çok iyi anlıyorum seni
Çok tatlı olmuş ya 🥰
Teşekkürler yaaa
Hemen geldim maşallah kuzuma çok yakışmış yaa hatta daha narin minnoş durmuş vallahi bahtı kaderi de güzel olsun inşallah canim 🥰
Cok sagol hülyoş bolca kalppp
İnan her kiza elbise etek cok yakisiyor sadece giyindikleri pantolun vs turune alışkın oldukları icin yabanci geliyor
Oysa ne guzel olmus elbise
Hanım hanimcik olmus giydikce alisir insAllah
Bende öyle söylüyorum ama laf dinletemiyoruz ki
O kadar güzel o kadar hanım hanımcık olmuş ki 🩷 Allah'ın emrine en güzel şekilde uymaya çalışan hiç çirkin olabilir mi zaten. O elbisenin içinde birkaç saat kendini kuş gibi özgür hissedecek çok mutlu olacak. Yalnız onu rahat ettiren şey elbisenin uzunluğu kısalığı kumaşı modeli olmayacak Allah'ın rızasına uygun giyinmiş olduğu için öyle güzel hissedecek 😍
Sana dua edeyim güzel kızımız Allah seni kendisinin razı olacağı hale getirsin en yakın zamanda. Tesettüre en güzel şekilde bürün o pantolonlarını atıver gitsin hayatından innnşallah 🤲🏻🫶🏻
Bu dünyada kendi zevklerinden Allah için vazgeçen ahirette önüne gelecek mükafatları tahmin bile edemez 🥰
Elbise güzel maşallah kızına ama sanki iç mi gösteriyor İnce gibi
İçlik giyecek içine biraz ince evet
Yakışmış canım
Çok yakışmış bence
Canım cok yakışmış boyu da uzun maşallah barek allah kuzu
Çok güzel olmuş maşallah 🧿
1,473,036 soru
24,119,486 cevap
333,392 kullanıcı