+1 oy
249 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Çok uzun olacak ama lütfen okuyun. Çaresizim bi çareyim. Benim ailem yok. Varda yok uzun hikaye. Ve anladığım kadarıyla çok karaktersiz bi insanla evliyim. 3 kardeşiz bi abim birde kardeşim var kıt kanaat geçinen. Bunu gidecek yerim yok demek için yazıyorum. Bugün eşimle çok ciddi tartıştık. Korunuyorduk hamile olduğumu öğrendim. Haliyle haftalardır günlerdir de yorgunum. Sürekli yorgun olduğum uyuduğum için laf ediyordu. Ama evimin işini yemeğimi ve büyük evladımı asla aksatmıyordum. Hamile olduğumu öğrendiğimizden beri yani 5-6 gündür 9 ay b.ku yedik bilmem ne diye konuşuyor ki önceki hamileliğimde hiç nazlı geçmemişti. Benle hastaneye gitmek zoruna gitti beyimin. Velhasıl bugün çocuğu dışarı çıkaracağım diye aradım madem yorgunsun ne çıkıyorsun bilmem ne bilmem ne diye söylendi. Büyük oğlumunda dün karnı ağrıyordu gece çok ağladı. Sabah işe gitmek için uyanamadı suçlusu ben oldum senin yüzünden uyuyamadım dedi. Bende sinirden ağlıyordum konu büyüdü büyüdü tartışırken sesler yükseldi ve bana bi anda biraz daha bağır ki karşıdakiler duysun gelsin senle ilgilensinler dedi. Hep böyle kafasında kurar aşırı kıskançtır bende bi o kadar dikkatliyimdir huzurum kaçmasın diye giyimim kuşamım gayet dikkatlidir. Karşısı bekar evi bu arada. Ben de buna kuruldum artık yıllardır ne b.k yediğin belli değil dışarı çıkıp ne yapıyorsun bilmiyorum ithamlarının üzerine bu çok fazla geldi ve açtım ağzımı yumdum gözümü. Karakterine insanlığına her şeyine laf ettim çünkü hiç bir suçum olmadığı halde sürekli suçlanıyordum. En sonda karşıdakiler gelin benle ilgilenin dedim. Sessiz söyledim duymadıklarına eminim. Buda kalktı bana or.ospu dedi. Yazarken utanıyorum. 3 tane baya okkalı tokat yedi benden. Marifet değil biliyorum. Eşyalarını kapının önüne attım kovdum. Oda gitmiş kendisine bi çanta eşya hazırlamış ve yarından sonra muhtemelen iş yerinde kalacak. Ben ne yapacağım. Onu kaybettiğime üzülmüyor ve korkmuyorum. Geleceğimden korkuyorum. Daha muhtemel 5-6 haftalık gebelik küçücük bir yavrucakla ne olur bana. Nolur dua edin benim için.

6 Cevaplar

+3 oy
önce (549 puan) tarafından

İster yargıladıgımı düşünün ister düşünmeyin ama neden neden neden korunmadınız neden 

önce (2 puan) tarafından

Offff 🥺 geri çekilme+ prezervatif ile korunuyorduk. Aklımın hep bi tarafında doğum kontrol ilacı vardı ama yok kanama yok hormon derken. Keşke...

önce (549 puan) tarafından

Boşanıp boşanmamak sizin kararınızdır gebeliğiniz ne olur bilemem bildiğim tek bişey var bu yola yalnız devam edecekseniz güçlü olmanız gerekiyor

önce (2,104 puan) tarafından

Geri çekilme +prezervatifle nasıl hamile kaldın 😬

önce (2 puan) tarafından

Anlamadım ki. Bizde çok şaşırdık. Evli olduğum adam da dedi hatta nasıl oldu diye. Yani prezervatif kontrolü yapmadım hiç delik mi bilmem ne diye. Oda zaten dikkatliydi geri çekiliyordu 

önce (1,879 puan) tarafından

Geri çekilmeyle bile hamile kalmayan ben. Bırakınca hemende o ay da kaldım hep nasıl oluyor bende anlamiyorum eşlerden biri bı uerde  hata yapıyor yada

-Reklam-
+1 oy
önce (531 puan) tarafından

image

Bu işine yarar canım Allah sana sabır versin inşallah, Allah eşini de ıslah etsin 

önce (2 puan) tarafından

Amiiin Allah razı olsun senden 

+1 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Durumunuz ne olur bilemem ama evlatlarını tek büyüten ilk anne değilsiniz ve son da olmayacaksınız. Şuan her şey çok taze. Gelecek kaygısından ziyade şuandaki durumu nasıl en az hasarla çözebilirsiniz, buna odaklanın. Planlı programlı ilerlemek güven duygusu verir ama, endişe ve kaygıyı da arttırır. 

önce (2 puan) tarafından

Şu anki durumun çözülebilecek bir tarafı kaldımı sizce gerçekten. Belki ilk başlarda bu kadar anlayışlı olmasaydım o bana ithamlarda bulundukça kıskanıyor aman dikkat edeyim rahatsız olmasın demek yerine sesimi çıkarsaydım bugün bu iğrençlik ile karşılaşmazdım. Üstelik hala ben suçlanıyorum. Onca lafın arasında " karşıdakiler gelin benimle ilgilenin" demeseydim o lafı değmezmiş..

Şuanki durumdan kastım, eşinizi zaten yollamışsınız. Sakin kafayla önce çalışmanız mümkün mü, sosyal yardımlar neler, ne gibi haklarınız olur, boşanma şartları ve hak talepleri nedir gibi soruların cavepalarını bulmanızdı. Çünkü gidecek yerim yok diye yazmışsınız. Kimse olmasa dahi bir çıkış yolu vardır diye yazdım. Sizin gitmenize de gerek yok. 

önce (2 puan) tarafından

Sosyal yardım konularına bakınmak benimde aklımda. Yetim aylığı başvurusu yapma planım var. Kenarda birikmiş azda olsa bir miktar var. Ama gebelik süreci içerisinde çalışamam. Çalışsam büyük yavrum ne olur kreşe versem aldığım gider zaten. Hadi gitsin bu kez ev işi nasıl olur. Çünkü evli olduğum mahluk hala bana babanın evimi diyor. Çok utanıyorum ben inanın böyle bir evlilik yaşayacak bi insan değildim. 1 yıl nişanlıydık nasıl tanımadım nasıl anlamadım nasıl bilmedim aklım almıyor benim. 

İstersen 5 yıl nişanlılık olsun, aynı evin içine girmeden asla anlamıyor insan. O yüzden suçluluk hissetmenize gerek yok. Bizim iş yerinde bir abla 8 buçuk aylık olana kadar çalıştı. Bir sağlık sorunu olmazda siz de yapabilirsiniz. Mesleğinizi bilmiyorum ama çocuk için kreşli iş yerleri de oluyor. Ya da yarım gün çalışırsınız. O x kişi babanın evi mi diyorsa da, onun da değil. Her türlü size hakkınızı vermek zorunda. Etrafımda tek başına yavrusunu büyüten çok kişi var. Emin olun siz de yapabilirsiniz. Kolay olur mu, hayır. Ama asla imkansız değil. 

+1 oy
önce (36 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah 

önce (2 puan) tarafından

Amin amin amin..

0 oy
önce (369 puan) tarafından

K.bakmayin sorunu yasayan sizsiniz küçültmüş gibi olmayayim ben ama ne var bunda erkekler sinir aninda cok sey söyler ates bacayı sarınca o laflari tek tek yer bebeginiz olacakmis ne güzel o saysa da sovse de olan olmus sizin hormonlariniz degisiyor anliyorum duygusal ve zor bir surec ama erkekler her anlamda emrivakiyi sevmez bebek ani olduğu icin atamamis o şoku belkide sizde sinir aninda öfkenizi kontrol edememissiniz bir süre sessizlik ikinize de iyi gelir bence

Sonrasinda bu güzel haberin duygusallığıni en güzel sekilde yaşarsınız inşallah öyle her valiz toplamada her agir lafta boşanmak kolay olsaydi aaahhh ahh 

önce (2 puan) tarafından

Benim tahammülsüzlüğüm hala bunu kendine hak görmesi. Özellikle belirttim 3 tane okkalı tokat yedi diye. Ha marifet mi asla değil ama istese gayet güzel gücü yeter bana Allah'a çok şükür karşılık vermedi ki kusurunu biliyor.  Biliyor bilmesine ama hala arsız yüzsüz kendini savunmasına çıldırıyorum. Yani insanın bi yüzü kızarır ben kendi helalime bunu nasıl dedim diye. 

Sinir anında söylemiş ayip etmiş ama abartmayın yanlis da anlamayın lütfen bniz kadinlar ihtiyacımız olan ilgiyi almak icin bazen kendimizden ödün vermemiz gerekiyor sakinleşince konuşur düzelirsiniz inşallah 

Kac yıllık evlisiniz buarada tahminim 6 7 

önce (2 puan) tarafından

5 in içerisindeyiz. Yani şuan daha sakinim attığım tokatların sızısı var içimde sadece ama duyduğum lafın sızısı daha ağır basıyor

Yaran olmadığı icin gocunma hepsi gelir gecer birbirinizi tanıdıkça daha iyi anladıkca düzene girer Allah in izniyle önünüzde uzun yıllar var daha bu zamanda yuva bilincinde olan kalmadi artik ne erkegi erkek ne kadını kadin zaman kötü birbirinize sıkı sıkı sarıldıkça hafifler bu tür yaralar elbet cezasını ceksin ama kendinizi üzmeyin icinizde atan minik bir kalp var mucize...

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Valla hepimiz sıkıntı çekiyoruz emin ol 

önce (2 puan) tarafından

Tabiki çekiyoruz. İmtihan dünyası elbette ki çekeceğiz. Bu gece o kadar aman diledim o kadar yardım istedim ki Rabbimden. Dualarımız kabul olsun her birimizin. Ama insan eşim dediği adamdan da bunları duymamalı. Bir de karnımdaki günahsızıma üzülüyorum ağlamaktan stresten helal oldum umarım etkilenmiyordur yavrum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde iyilestirkalbini (2,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 70 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,956 soru

24,132,148 cevap

334,091 kullanıcı