+1 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (1,760 puan) tarafından

Bal evlat atlı kullanıcının benim anne olmam ile yaptığı sözleri hiçbir gormuyosun burda herkez acısını paylaştı ama o şahıs benim anne olmam ile dalga geçti Rabbım kimseye evladımı elleriyle toprağa koymayı nasip etmesin

13 Cevaplar

+1 oy
(1,760 puan) tarafından

Amin gor ve şu şahsı bi şekilde uyar ltfnn

-Reklam-
+1 oy
(1,602 puan) tarafından

Aynısını bana da yaptı ve dünden beri hala da kavga ediyoruz onunla dünyanın lafını saydı çirkinleşti edepsiz bir insan insanın acısıyla vurmak ne demek Allah sorsun hesabını ben başka bir şey demiyorum vallahi 

(1,760 puan) tarafından

Rabbım ona yasatmasin

(1,602 puan) tarafından

Amin amin 

(1,012 puan) tarafından

Bence ruh hastası 

(3,778 puan) tarafından

Cok ayıp böyle şeyler insanların en acı şeyiyle dalga geçmek dünde ben onun postuna cevap vermiştim yok prezervatif yırtılmış ta aldircakmista  falan laftan anlamayan biri bencede..

Allah kimseye acısı ile sınamasın helede bu evlat olunca 

(1,760 puan) tarafından

Yasatmasin Allah ona

+1 oy
(1,012 puan) tarafından

Ne yazmış verelim ağzının payını

(1,760 puan) tarafından

Paylaştım canmm

+1 oy
(2,924 puan) tarafından

Kim bacımm o hadsiz

(1,760 puan) tarafından

Allah havle ettim ben inu

(2,924 puan) tarafından

Dur haddini. Bildirelim

0 oy
(1,760 puan) tarafından

Buu sahisssss

image

(516 puan) tarafından

Allah'a havalettim ben bunu laf anlamaz s.lak bir kadın sen onun lafına bakıpta sakın kendini yıpratma Allah büyük mikrop ya ben gördüm sinir oldum ona yazdım bir sürü ama bu seferde postu kaldırdı ahlaksız kendini üzme dünyanın sonu gelmedi daha Allah ona neler yaşatacak kim bilir 

(1,760 puan) tarafından

Kınadığını yaşamadan ölmez kimse

(516 puan) tarafından

İnşallah canım ne olursun onun lafına bakıp üzülme seni çok tanımıyorum muhtemelen sende beni tanımıyorsun ama bir kaç yorumunu okumuştum gerçekten kalbi sıcak iyi niyetli birisin Allah herşeyi gönlüne göre versin 💕

0 oy
(208 puan) tarafından

Boşver burda da var kendini bilmez yaratikla umursama kimse kimsenin anneligini sorgulamasin b zahmet

(1,760 puan) tarafından

Rabbım büyük 

0 oy
(1,623 puan) tarafından

Nasıl yani sen evladını kaybettin ve o kişi bununla dalgamı geçti vampirmi bu bi annenin açısıyla nasıl dalga geçilir bende evladımı kaybettim hemde 3 kere biri benimle dalga geçer gibi konuşsa anasından emdiği sütü burnundan getirirm onun hadsiz.

(1,760 puan) tarafından

Evet cannm

0 oy
(4,343 puan) tarafından

Şaka mı bu, ayıp günah ya

(1,760 puan) tarafından

Hak var Allah var canmm 

0 oy
(23,266 puan) tarafından

Her yorumda insanlara hakaret etmiş resmen adminler görse keşke genelde haklı olan haksızlığa uğruyor yorumları incelemislerdir inşallah benimle baş edemezsiniz kafasına girip herkesin bir açığını aramış ordan vurmuş dengesiz kadın 

(23,266 puan) tarafından

Canim sen çok güçlüsün bu açık değil Allah verir Allah alır senide evladınla sinamis bunu dile getirmek bile karaktersizlik kalpsizlik Allah kötü kalbine göre versin nasıl sinirliyim o kadına 

(1,760 puan) tarafından

Ben bu gece hiç uyumadım inan ki canm hiç ama uydudan sonra rüya gördüm denizde yüzüyorum agliya agliya

(23,266 puan) tarafından

Hiç canını sıkma canım sen dünyanın en iyi annesisin

(1,760 puan) tarafından

Allah razı olsun canmici

(4,343 puan) tarafından

Rüyan güzel inşallah üzülme. İnsan sa.lak olmasın. Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin inşallah 

0 oy
(1,025 puan) tarafından

Canım allah sana o kadar sağlıklı sihhatli bir evlat 

Verecek ki tüm acıların geçecek rabbimin izni ile 

Sen ümidini yitirme sadece allahtan ümit kesilmez

Hersey güzel olacak 

Dualarım seninle 

Kafana takma stres yapma oda etkiliyor 

(1,760 puan) tarafından

Allah razı olsun canmmm

(1,025 puan) tarafından

Rica ederim gülüm 

0 oy
(9,940 puan) tarafından

Çocuğunu öldürmeyi düşünecek kadar vicdanı olmayan birinin insanlara bunu demesi böyle vurmaya çalışması şaşırtmadı Allah sana sabırların en büyüğünü versin takma boşver konuşsun dursun Rabbim senide onuda biliyor nasılsa 

(1,760 puan) tarafından

Amin canmm

0 oy
(6,018 puan) tarafından

Bak bir insanın zayıf yeri yavrusudur ki biz evladına doyamadan kaybetmiş anneleriz parcalarım vallahi Allah görsün hamileymiş de psikolojikmiş s.ıç.arım onun psikolojisine 

(1,760 puan) tarafından

Ayy valla nasil guldum bu yoruma kiz o hasta valla hastaaa 

(1,760 puan) tarafından

Ben her hamile kadın gördükçe rabbime diyorum banada nasip et elimi karnıma götürüyorum dua ediyorum yeminle ic çekiyorum ama o anlamasın dedi ya Rabbım ona yasatmasin

0 oy
(557 puan) tarafından

Hamile olmak ona insanlara saldırma dalga geçme hakkını vermez çok iğrenç bişey yaptıgı insafsızlık

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 331 göst.
8 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,230 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 255 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (309 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,293 soru

24,137,266 cevap

334,362 kullanıcı

...