Bal evlat atlı kullanıcının benim anne olmam ile yaptığı sözleri hiçbir gormuyosun burda herkez acısını paylaştı ama o şahıs benim anne olmam ile dalga geçti Rabbım kimseye evladımı elleriyle toprağa koymayı nasip etmesin
Amin gor ve şu şahsı bi şekilde uyar ltfnn
Aynısını bana da yaptı ve dünden beri hala da kavga ediyoruz onunla dünyanın lafını saydı çirkinleşti edepsiz bir insan insanın acısıyla vurmak ne demek Allah sorsun hesabını ben başka bir şey demiyorum vallahi
Rabbım ona yasatmasin
Amin amin
Bence ruh hastası
Cok ayıp böyle şeyler insanların en acı şeyiyle dalga geçmek dünde ben onun postuna cevap vermiştim yok prezervatif yırtılmış ta aldircakmista falan laftan anlamayan biri bencede..
Allah kimseye acısı ile sınamasın helede bu evlat olunca
Yasatmasin Allah ona
Ne yazmış verelim ağzının payını
Paylaştım canmm
Kim bacımm o hadsiz
Allah havle ettim ben inu
Dur haddini. Bildirelim
Buu sahisssss
Allah'a havalettim ben bunu laf anlamaz s.lak bir kadın sen onun lafına bakıpta sakın kendini yıpratma Allah büyük mikrop ya ben gördüm sinir oldum ona yazdım bir sürü ama bu seferde postu kaldırdı ahlaksız kendini üzme dünyanın sonu gelmedi daha Allah ona neler yaşatacak kim bilir
Kınadığını yaşamadan ölmez kimse
İnşallah canım ne olursun onun lafına bakıp üzülme seni çok tanımıyorum muhtemelen sende beni tanımıyorsun ama bir kaç yorumunu okumuştum gerçekten kalbi sıcak iyi niyetli birisin Allah herşeyi gönlüne göre versin 💕
Boşver burda da var kendini bilmez yaratikla umursama kimse kimsenin anneligini sorgulamasin b zahmet
Rabbım büyük
Nasıl yani sen evladını kaybettin ve o kişi bununla dalgamı geçti vampirmi bu bi annenin açısıyla nasıl dalga geçilir bende evladımı kaybettim hemde 3 kere biri benimle dalga geçer gibi konuşsa anasından emdiği sütü burnundan getirirm onun hadsiz.
Evet cannm
Şaka mı bu, ayıp günah ya
Hak var Allah var canmm
Her yorumda insanlara hakaret etmiş resmen adminler görse keşke genelde haklı olan haksızlığa uğruyor yorumları incelemislerdir inşallah benimle baş edemezsiniz kafasına girip herkesin bir açığını aramış ordan vurmuş dengesiz kadın
Canim sen çok güçlüsün bu açık değil Allah verir Allah alır senide evladınla sinamis bunu dile getirmek bile karaktersizlik kalpsizlik Allah kötü kalbine göre versin nasıl sinirliyim o kadına
Ben bu gece hiç uyumadım inan ki canm hiç ama uydudan sonra rüya gördüm denizde yüzüyorum agliya agliya
Hiç canını sıkma canım sen dünyanın en iyi annesisin
Allah razı olsun canmici
Rüyan güzel inşallah üzülme. İnsan sa.lak olmasın. Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım allah sana o kadar sağlıklı sihhatli bir evlat
Verecek ki tüm acıların geçecek rabbimin izni ile
Sen ümidini yitirme sadece allahtan ümit kesilmez
Hersey güzel olacak
Dualarım seninle
Kafana takma stres yapma oda etkiliyor
Allah razı olsun canmmm
Rica ederim gülüm
Çocuğunu öldürmeyi düşünecek kadar vicdanı olmayan birinin insanlara bunu demesi böyle vurmaya çalışması şaşırtmadı Allah sana sabırların en büyüğünü versin takma boşver konuşsun dursun Rabbim senide onuda biliyor nasılsa
Amin canmm
Bak bir insanın zayıf yeri yavrusudur ki biz evladına doyamadan kaybetmiş anneleriz parcalarım vallahi Allah görsün hamileymiş de psikolojikmiş s.ıç.arım onun psikolojisine
Ayy valla nasil guldum bu yoruma kiz o hasta valla hastaaa
Ben her hamile kadın gördükçe rabbime diyorum banada nasip et elimi karnıma götürüyorum dua ediyorum yeminle ic çekiyorum ama o anlamasın dedi ya Rabbım ona yasatmasin
Hamile olmak ona insanlara saldırma dalga geçme hakkını vermez çok iğrenç bişey yaptıgı insafsızlık
1,474,293 soru
24,137,266 cevap
334,362 kullanıcı