Kızlar chia tohumu aldım tek kullanımlık paketlerde. Ben bunu nasıl ne şekilde kullanmam gerekiyor ? Nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı
Yulaf, süt, meyve, biraz chia karıştırıp bekletip tüketebilirsin. Yada sadece bir bardak süte biraz chia koyup dolapta bekletip sonra tüketirsin. Chialar şişiyo öyle olunca daha çok tok tutar
Ne demek canım bende bunu uyguluyorum inşallah kışa fit gireriz 🤣🤣☺
Hadi inşallah 😁🤭
İyi akşamlar
Ya diyet programı bende istiyorum
Rica etsem benimle de paylaşır mısın?
Yarın cia tohumunu alırım
Chia yok bu listede ama koyabilirsin ara öğünde yoğurda
Teşekkür ederim canım sağol
Yoğurda karıştırıp içine meyve kuruyemiş katıp yerim bende canım 🤗
Bir de sade suya karıştırıp içine yarım limon sikarakta içebilirsin o da çok faydalı
Bacım 2 çocukla öyle süslü şeyler yapamam ben 😁🤭 yukarıda ki yorumda sütlede yapılıyor yazmışlar , akşamdan yapıp sabah içeceğim inşallah. Diyete başlıyorum göbeği eritme diyeti 🤭
Hahahahahaa bol şans o zaman bacım bol eksilerin olsun inşallah 😁
Ay amin hadi inşallah 😁🤭 bakalım ne kadar sürecek bu serüven
Benim diyetisyen ara öğün olarak veriyor yoğurdun içine 1 yemek kaşığı chia tohumu orman meyvesi olarak
Tok tutuyor
Off şimdi kafam çok karıştı hangisini uygulayayım 😁
1 bardak Suyun içine koyuyorum şişiyor içinde o şekil de aç karnına içiyordum
Teşekkürler canım bende sütün içine koydum yarın içeceğim
Sen sumeyye misin ?
Ya yerim kii minik kuş nasıl . Başlamadin mi ise daha sen.
Yok kuzum vazgeçtim 2 sene yatış 😊 minik kuş keyifli bu sıralar rahatız elhamdülillah ❤️ Buğlem kuşum ne yapıyor nasıl keyfi yerinde mi
En iyisi valla kuzunla ilgilen en güzel zamanları .hakkında hayırlısı olsun balım. Valla buğlem aynı teyzesi fazlası var eksiği yok 😂 10 aylık hala uyku sıfır yapışık geziyoruz çok şükür 😂😂
Yaa gerçekten mi kız bu kız kime çekti böyle 😁
Bende küçükken boyleymisim annem diuo sana çekmiş 1 dk durmazdin ki yemek yiyim diyor . Anneme cektirdigimi çekiyorum sumosum
Ayy bende öğrenmeye geldim kız bende diyet yapamıyorum ama bu göbüşü eritmek istiyorum
İki üç gündür fena takıldım 🥲🤭
Sonuç nasıl yiyeceksin kız süt demişsin de
Sadece süt ve chia tohumu mu yaptın
Evet canım süte chia koydum dolaba koydum, benimde göbekle sorunum var 😥😥
Göbek egzersizleri yapacağım bende canım düzenli bakalım sonuç ne olacak 🤭
Her gün mü böyle içmek gerekiyormuş
Başka bişey yapacak mısın bende senden kopya çekeyim 🤭
Yukarıda bacımın biri diyet listesi verdi onu yapacağım 😁 araştırdım her gün içmek sağlığa aşırı yararlıymış canım
Yaa tşk ederim hadi inşallah göbüşlerimiz gider
Neyse kullananacaksanız öğüterek kullanmanız gerekiyor emilimi için
Konuya dahil olayım tekvando eğitmeniyim sporcuyum yani istekleriniz olursa yazabilirsiniz bende diyetteyim 10 gün oldu 4 kilo verdim 20 aylık bebeğim var emziriyorum ayrıca
Nasıl öğüteceğim canım ?
Leyla canım karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapacağım inşallah canım
Değirmenler var Manuel yada elektrikli onlarla öğütebilirsiniz
Duvarda yap
1,473,251 soru
24,122,358 cevap
333,549 kullanıcı