+2 oy
260 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (3,675 puan) tarafından

Selamlar, 

Kahve ve tatlım bitince aklıma geldi, o yüzden içleri boş. 😊

Hem de bir soru sorayım dedim.  Yemeklerinizi gündüz mü gece mi organize ediyorsunuz? Ben hep gece yapıyorum. Fakat şuan kızım okula başlayacak, gündüz birkaç saat rahat olacak. Yemek yaparken biri beni oyalayınca hiç sevmiyorum.

Siz neler yapıyorsunuz? 

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun yemeğimi genellikle kahvaltıdan sonra bulaşık yıkayıp pişiririm rutinim bu benim 🤗

Yemek yedik bulaşık yıkadım elektrikler yok şarjım da çok az oturuyorum öylece 

önce (3,675 puan) tarafından

Teşekkür ederim, sanada afiyet olsun 🌸 Benim yavru kurtlar ayak altında gidip geldiği için, gündüz zor oluyor ya. 

önce (1,597 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🌸bende bir tane yavru olduğu için bir de büyüdü artık zorluğu yok çok şükür 🤗

-Reklam-
+1 oy
önce (9,910 puan) tarafından

Anlık gezmece 

image

Oo afiyet olsun 🌸

önce (9,910 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🦋 

Soruyu yeni okudum haftaiçi 3 gibi başlarım yapmaya kocam 4 de geliyor diye izinli olduğu günler yapmıyorum 

Bazen sıcak yiyelim diye son dakika yaparım, ama evin talan olmasını da kabul etmiş olurum 😊

+1 oy
önce (3,668 puan) tarafından

Bebeğim uyuyor kızıma da çorba içirdim evi de sildim süpürdüm şimdi adını Feriha koydum izliyorum 😊 

image

İyi dinlenmeler 🌸Bu diziyi hiç izlemedim, ama hep duydum 😊

önce (3,668 puan) tarafından

İzle valla çok güzel 😌

Dizi izleme kültürüm çok yok 😌 evlenmeden önce annem açardı bir şeyler, öyle izlerdim. Hele şimdiki dizi süreleri çoook uzun. 

önce (947 puan) tarafından

Kız senin robot TV ünitesinin altında mı duruyor? İstasyonu orda mı yani

+1 oy
önce (4,827 puan) tarafından

Yarın kreş annesi oluyorum oğlum büyüdü ve okula gidecek 😢 kızım abisini çok seviyo ayrılıp özleyecekler inşallah birbirlerini yoksa aşırı kavga ediyolardı, bugün hiç bişey yapmadık biraz annemlere gittik konserve yaptık geldik uyuduk ailecek şimdi klasik pazar menüsü makarna yapıyorum 😁

Genelde aksam yapıyorum yemekleri, çocuklar ben işteyken öğlen yemek yiyolar, bazen yetişmiyo iş dönüşü koştur koştur yapıyorum 

Benim menü güzel ama eşim et yemiyor diye ona da hızlıca makarna yapacağım akşama 😊

Benim kızım da yarın başlayacak, aynı duygular içindeyim. 

Bana da akşam daha rahat geliyor, tabi bu sefer de gece uykusundan çalıyorum. 

+1 oy
önce (1,351 puan) tarafından

Yemekleri sabah yaparım genelde . Öğlene yetistiririm. Gece yatmadan önce kafamda plan kurarım yarın ne yapacağım diye . Ona göre dolaptan birsey ciksracaksam çıkarırım . Bakliyat ıslatacaksam ıslatirim. Geçen gün değişik pasta yaptim. Akşamdan sunu soyle bunu böyle yaparım diye plan kurdum mesela 🙃🙃😇😇😇😃😃

önce (1,351 puan) tarafından

image

Pazar günü bizim evde et yeme günü ilan etmiştik. Gezmeden geldik geleneği bozmadik yine 😃😃

Ben gündüz yapmak istiyorum aslında ama, çocuklar asla rahat durmuyor🙂‍↕️ afiyet olsun, et yemeklerini çok severim. Ama eşim kokusuna dahi tahammül edemez. 

+1 oy
önce (139 puan) tarafından

Bende çocukları teyzeye postaladım parka gittiler kafa dinliyorum

İyi dinlenmeler 😌 Her eve 1 teyze şart. 

önce (139 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

0 oy
önce (5,876 puan) tarafından

Tatilden döndük. Kürkçü dükkanına alışmaya çalışıyorum ama gözüm dalıp duruyor, tatil dönüşleri hep hüzün veriyor bana 🥹

Yemekleri ben biraz akşamdan biraz da işten gelince yapıyorum. 

Çocuklar izin verse, sabah enerjisi ile çok güzel yaparım ama, ona dokunma, bunu elleme demekten stres oluyorum.

Tatil dönüşleri bana da her zaman hüzün veriyor. Hele aileyi de görmüşsem, bir ay kendime gelemem. 

önce (5,876 puan) tarafından

Evet annemlerden döndük, perişan haldeyim. Ağlasam ağlayamıyorum, çıkmıyor yaş. Daha yeni geldik ama bir şeyleri fena özlüyorum neyi özlediğimi de bilmiyorum. Birkaç gün ağır hüzün takılıyorum. Akşam domates doğradım, annemin bahçeden. Şakır şakır aktı gözlerim. Sanırsın dünyanın öteki ucuna gurbete geldim 😄

Sanırım orada olunca, eski birlikte olan günlerimizi özlüyoruz. Birebir kişiye olan özlem değil de, birlikte geçirilen zamana özlem sanırım. 

0 oy
önce (3,661 puan) tarafından

Hafta sonu yemek yapmıyorum diyebiliriz genelde disarda yeriz yada söyleriz 

Buda çok iyi tabi ki. Tüm hafta boyunca neyi /nasıl yapacağım, yoruyor biraz. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 156 göst.
+2 oy
7 cevap 268 göst.
+4 oy
8 cevap 270 göst.
0 oy
6 cevap 306 göst.

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,774 cevap