+2 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından

Hanımlar ben ana okulda aşçı yardımcısı olarak çalışacam oğlumda yanımda olacak müdür oğlumu hem sabah hem öğlen ana okulda olsun daha önce okul öncesi ana okulundaydi alışkın hiç sorun yaşamiyorduk ama o zamanlar yarım gündü. Sizce zorlanirmi yoksa daha mı iyi

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,989 puan) tarafından

3 yaşta bile tam gün gidenler var

önce (603 puan) tarafından

Evet öyle yaştan bahsetmiyorum hani uyum sağlarmi tam gün olacak hem Sabahçı hem öğlenci çocuklar la olacak

önce (2,989 puan) tarafından

Çocuğunuzun mizacını bilmeden buna yorum yapamayız ama sağlayamaması için bir sebep yok bence

-Reklam-
+2 oy
önce (2,105 puan) tarafından

Zorlanmaz benim oğlan 3 yaşında başladı sabah 8 akşam 5 5 buçuk arasında geliyor 

Benim oğlum 5 girecek 

Benimkide 5 yaşında bu sene 3. Yılı olucak okulda

Tam günmü aynı ben çalişanı olacak diye hem sabahçı hem öğlenci çocuklara klacak

Evet canım diyorum ya sabah 8 akşam 5 sende yanındasın zaten daha iyi olur 

+2 oy
önce (6,743 puan) tarafından

İlkokul bire mi başlayacak

Yok ana okulu sadece

+2 oy
önce (77 puan) tarafından

Benim kızım 2.5 yaşından beri sabah 8 akşam 5 kreşe gidiyor 

Uyku ve yemek molaları varsa hiç sıkıntı olmaz 

Kahvaltı ve yemek verilecek büyük ihtimalle molada var ama okulu gibi sabahcı öğlenci çocuklar gelicem ama yarın başliycam tam belli olur

önce (77 puan) tarafından

Sabahçı öğlenci iki ayrı grupta tam çocuklar yoksa uyku yoktur günde bir kere uyuyorsa o rahatsız edebilir sadece 

Birde aynı ortamda olucağınız için ilk başlarda anne anne moduna girebilir sizi isteyebilir biraz başlarda zorlanırsınız 

Sabahçılar öğrenciler arsında sizinde molanız olucaksa ama o saatlerde çocugu uykuya yatırabilirsiniz 

+1 oy
önce (23,934 puan) tarafından

Oğlum Aralık'ta dört yaşına girecek şu an tam güne başladı 

+1 oy
önce (12,115 puan) tarafından

Tabii ki daha iyi neden zorlansın bişey olmaz :) çocuk mutfakta senin yanında sıkıntıdan patlayana kadar arkadaşlarıyla etkinlik yapıp vakit geçirmesi daha iyi olur.

Evet haklısın canım 

+1 oy
önce (6,473 puan) tarafından

Zorlanmaz canm neden zorlansınki . Benm kızım 4.5 yaşında , 3.5 yaşında kreşe tam gün olarak başladı çalışıyorum sabah 9 da bırakıyorum akşam 5 te alıyorum 

Hadi inşallah canım 

0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Kaç yaş oğlun ben anaokulu öğretmiyim 3 yaş öğrencilerim vardı tam gün gelen gayette alıştılar bu sorun olmadı bu çok iyi bi fırsat aslında çocuğun içinde hem eğitim alıcak hem sosyalleşicek hemde gözünün önünde olucak

5 yaşında 

önce (1,548 puan) tarafından

Oo çok iyi ztn en geç 5 yaşında gitmesi gerekiyordu anaokuluna rahatlıkla alışır canım seneye 1. Sınıf büyümüş artık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Asel Linam (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 111 göst.

Kategoriler