+2 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Oğlum önce tutardı bazı yerde o yüzden kacrrdi ama kaç haftadır evde sürekli kaçırıyor uyurken falan birşey yok   ana okulluna gidecek gitmez heryerde zaten geçen yıl ikinci dönem yarı.sonunda bu sebebten vazgeçtik hep hasta oldu   hissetmiyorum dedi bugün niye gtmiyorsun diyorm hergun kaç kez degisiyor okulu düşünüyorum orda napacak

2 Cevaplar

+2 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Evde daha rahat olduğu için, okulda hiç sorun yaşamayabilir. Ama bilinçli mi yapıyor, bu önemli. Oyuna dalıyor ya da tuvalete gitmeye üşeniyorsa, aşılabilir. Diğer türlü doktora gitmek lazım. 

önce (1,859 puan) tarafından

WC takıntısı var zaten kreşte yaşadık en son vagzctik   bilmiyorum bugün hissetmiyorum dedi çok sıvı içmiyoda ama sürekli kaciriyor kreşte hiç gitmiyordu WC ye en son eve giderken zor eve yetisiyorduk smdi saat de uzun  öncekine görede bilmiyorum yarın bı doktora gidecez çok önemsememstim WC zor öğrettim takıntılı gtmez ev dışı WC  büyük tuvaletini hele hiç gtmez  okulda zorlanacak eminim geldi.gidim demez ki

-Reklam-
+2 oy
önce (17 puan) tarafından

Balon şişirtin onunda faydası var kasları gelişiyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 561 göst.
0 oy
6 cevap 100 göst.
11 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

Kategoriler

1,473,788 soru

24,129,738 cevap

333,956 kullanıcı

...