öncelikle herkese hayırlı günler. Bir konu hakkında sizlerin de fikirlerini almak istiyorum çünkü ben biraz fazla duygusal yaklaşıyorum diye düşünüyorum. 2007’de annemi kaybettim uzun bir süre babamla kaldık ve lise çağında yalnız gibi bir şeydim üniversite okuyamadım çünkü hayata tutunma gerekiyordu iş hayatına atılıp ayrı eve çıktım ve yıllarca yalnız yaşadım kimseye muhtaç olmadım. Elimden ailemle beraber olmaya çalıştım bağları koparmamaya çalıştım baba tarafıyla zaten görüşmüyorduk anne tarafıyla iyiydim. Anneannem ve dedem var Onların çoğu şeyine koşardım onların da bana emeği vardır benim de onlara emeğim vardır. Yeni evliyim birkaç aylık her şeyimi kendim yaptım eşimle beraber evlilik sürecim yaklaşık 2, 3yıl falan sürdü ve bu süre zarfı içerisinde aileme çok koştum anne tarafıma onları seviyorum ama son dönemlerde bir şey öğrendim annemin de hakkı olan arsalar var beş teyzem var Çok şükür ihtiyacım yok ama bu arsalardan satışta olanlar satılanlar olmuş ve annemin payı hiçbir şekilde bize verilmemiş gözüm yok ama bir yandan da kendimi kötü hissediyorum Evet karşılık beklemiyorum ama gizliden yapılması da biraz canımı acıttı açıkçası çünkü ben onlara çok şey yaptım çok mu duygusal yaklaşıyorum ya da ne yapmalıyım sizce ?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.