Merhaba kızlar canım çok sıkkın oturduğumuz ev satıldı bizde ev arayışındayız eşim süreli kızıyor sürekli gergin neymiş zoruna gidiyormuş bu durum neyse kayın pederimin belli bir mal varlığı var diğer karnımda dedi en azından bir arsayı satalım bölelim aramızda herkes kendine düşeni değerlendirsin ev ve atsa kim ne isterse ama eşim buna yanaşmıyor asla ve asla h bişey talep etmiyor e kendisi tek başına ev alamaz bu durumdada bana kızıyor sürekli gel beraber yaşayalım diyor kaynanam gile bende istemiyorum kim haksız sizce benim suçum ne
esin bence desmen sacmaliyor. babasinin arsasini kardesiyle bilusup payni alip kendi paranizida katip ev almak zoruna gdio ama evsiz barksiz kalip annesinin babasinin evine siginti gibi gitmek birlik yasamak zoruna gtmiyormu? beraber yasamak daha beyer. ezik gibi kendi evini bile kuramio yetemio anasina siginio. hic degilse kiraya cikarsin bi goz odaya daha iyi. zoruna gtmesi gereken sey birlik yasamaya kadar dusmek kendi kendine gereksiz yere sacma kararlar almaya biyetlenio
Hem eşinin hem de kaynının birer arsası varsa; eşine, arsalardan birine tabi yeteri bğyüklükteyse biri kendinize biri kaynınıza olmak üzere ev yaptırmayı, diğer arsayı satıp ev inşaatında eşit kullanmayı teklif edebilirsin eğer istersen
banasindan para almak zoruna gidio kabul etmioda siginti gibi gidip babasinin yaninda yasamak zoruna gtmiyormu. ? ev almasin madem kirada otursun sartmi ev almak parayi baska sekilde degerlendirsin ev alamiosa. gdio baskasinin yanina siginmaya gerek yokki
Saçmalık tabii ki eşiniz haksız. Gidip o eve yerleşmek zoruna gitmeyecek mi ?
1,473,786 soru
24,129,721 cevap
333,955 kullanıcı