+1 oy
218 göst.
önce Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından

Kullanılır mı bilmiyorum kullanmak da istemiyorum ama kızım artık bildiğin ter kokuyor :) hergün de yıkanıyor ama sıcak havalar bide hareketli ondan oluyo da bian aklıma geldi sorayım dedim 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (657 puan) tarafından

Banyo suyuna elma sirkesi kat bir çay bardağı onla yikansin asla kötü kokmaz saçları da tertemiz ve parlak olur 

-Reklam-
+1 oy
önce (481 puan) tarafından

Doğal olan rolonlar var onlar kullanılabilir veya karbonat mesela iyi geliyor diyorlar tuz taşı var duştan sonra sürünce kokuyu engelliyor. Bana sanki vücut spreyleri daha az zararlı gibi geliyor. Önce önleyecek şeyleri kullanıp sonra koku kullanmak daha mantıklı 

+1 oy
önce (1,731 puan) tarafından

Siveno yuzde yuz doğal içerikli kullanabilirsin

+1 oy
önce (1,731 puan) tarafından

image

kullanabilirsin 
+1 oy
önce (2,060 puan) tarafından

Siveno’nun deodorantları var hem doğal içeriği temiz onlardan alabilirsiniz 

+1 oy
önce (4,731 puan) tarafından

Purshiffanatural diye bir sayfa var instagramda. Hayatımda kullandığım en güzel deodorant. Yok öyle bir şey 2 ton terlesen bile kokmuyorsun. Bak öyle bir şey şu doğal diye satılan ürünleri (siveno gibi) denedim terlesen yine az da olsa kokuyorsun ama bu kadının ürettiği krem muhteşem ötesi. Deodorant gibi değil bu arada krem şeklinde sürüyorsun kokusu 2 gün bile kalıyor :)

+1 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Her duştan sonra karnonat sür koltuk altlarina o da iyi geliyor bende burda duymuştum 😁

önce (5,039 puan) tarafından

glikolik asiti duymuştum bende

Yap yap nisan çiçeği doğumdan sonra bilmiyorum herkeste aynı mı oluyor ama ben ömrü hayatımda terlemiyorum bile doğumdan sonra acayip bir terleyip ve iğrenç kokuyordum🤦‍♀️😁 neyseki geçici bir durum oldu çok şükür o zaman burda duysaydım yapardım 

Gözde onu da ilk defa duydum bak 🤦‍♀️

önce (2,980 puan) tarafından

Bana sadece en güçlü deodorant etki ediyordu. Onu da sürekli kullanmak istemiyordum zararlı diye. Bu karbonati yapıyorum şimdi. Bende bile mükemmel etkili 24 saat sıfır koku

Ya benim doğumdan sonra bir iki ay öyle devam etti Allahtan geçti hemen acaba hormonlarla ilgili mi anlamadım vallahi 

hormonlarla alakalı bence. ben de öncesinde ter koktuğumu bilmem, deodorant falan kullanmazdım bile 🤦🏼‍♀️

0 oy

bitkisel içerikler var onlardan alabilir. siveno nun vardı galiba, bi de bir kadın girişimci otama kırkpınar diye yaz googlea, noter diye bir rolon u var. tamamen doğal karışımlar. 

0 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Doğal içerikleri arkadaşlar söylemiş zaten ama bende işe yaramıyor o doğal içerikler. Hemen terleyip kokan biriyim ben de. Rexona clinical protection ise yarıyordu bir tek ama o da zararlı. Ben artık her duş sonrası ıslak koltuk altına karbonat sürüyorum. Bir gün boyunca koku olmuyor.

önce (15,797 puan) tarafından

Annem de hep karbonat sürüyor ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
+1 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.