0 oy
100 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (288 puan) tarafından

Merhaba hanım bugünde ben bir şey soruyum dedim Ya sürekli halsizim kilo kaybım var vücudumda morluklar oluşuyo saçlarım çok dökülüyo iştahım yok gece uykum yok bazen boğazım ağrıyo bazen bütün vücutüm sızlıyo ağrıyo burdaki doktorlar enfeksiyon var diyolar büssürü ilaç kullanıyorhm ama hiç bir faydası olmuyo bıktm artık yorgunluktan Halsizlikten napacağımı şaşaırdım bana bi akıl verin 

3 Cevaplar

0 oy
önce (481 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Yorucu olabilir ama farklı doktorlara görün bence. Enfeksiyon varsa bir şey öneremeyiz etkili bir tedavi gerekli belki bağışıklığını da düşürmüştür vitamin desteği gerekli olabilir 

önce (288 puan) tarafından

Teşekkür ederim inanki ev eczane gibi her ilaç var büssürü vitamin var hiç biri fayda vermedi çok korkuyorum acaba başka bişey mi var diye anlayamadım gitti

önce (481 puan) tarafından

Canım korkup stres olacağına bi araştır belki farklı bir bölümde çareni bulursun. Korkma sadece bağışıklığın düşmüştür belki. İnşallah bir an önce iyi bir doktor gelir de şifa olur 

önce (288 puan) tarafından

İnşallah teşekkür ederim😘💕

-Reklam-
0 oy
önce (12 puan) tarafından

Vitamin değerlerine baktır ayrıntılı

0 oy
önce (23,111 puan) tarafından

Tıp fakültesine gittin mi hiç 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 113 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bugra (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,472,839 soru

24,116,869 cevap

333,275 kullanıcı

...