+2 oy
575 göst.
önce Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından

Kızlar dün valiz hazırlıyordum içinde kırılacak şeyler var, işte kocam birden hızlıca valizi yere bıraktı ben de şakayla koluna böyle şaplak attım o da işte bir daha yaparsan bak ne oluyor falan dedi ben de bir daha gittim şaplak attım ama benim böyle şakalaşmam var yani yüzüne falan vücuduna değil koluna kızlar bir 10 saniye falan durdu yüzüme şak diye bir tane yapıştırdı tokat attı şoka girdim. İşte sonra özür diledi, refleks olarak yaptım dedi ama inandırıcı gelmedi yani birde ben onun koluna böyle şaplak attım yüzüme tokat attı yani, kızlar ne yapacağım şimdi nasıl davranacağım saatlerdir ağlıyorum 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (21,903 puan) tarafından

Refleks olarak yaptığına inanmıyorum 10 sn sonra vurdu diyorsun yüzüne vurmak yerine oda koluna falan vurabilirdi ne kadar kırıcı bir hareket kusura bakma ama o.kuz kocan kirilmakta da haklısın bende olsam çok üzülür kırılırdim bir şakanın sonu Tokat olmamalı asla .

önce (20 puan) tarafından

Evet kesinlikle refleks değildi ben onun koluna vururken herhangi bir yerime denk gelecek şekilde vururdu 10 saniye durdu hatta geldi tokat attı suratıma refleks böyle olmaz kesinlikle 

önce (21,903 puan) tarafından

Yani kabalık etmiş birde Tokat atılması gerçekten gurur kırıcı bir hareket kadın içinde erkek içinde bana göre 

-Reklam-
+3 oy
önce (7,906 puan) tarafından

Doğru yapmamış ama bende şakada olsa ortama burama vurulmasından nefret ederim ne kadar sevsem de ani sinir gelir .

+1 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Yani karşılıklı sinirle böyle olmus ,tabiiki tepkini vs koy fakat  çok da uzamasın canım. İnsanlık hali. Damarına basmissin adamın, o da karşılık vermiş . Haklı değil kesinlikle ama durum bu

Valla şakalaşıyordum ama o yüzüme vurdu yani 

+1 oy
önce (7,197 puan) tarafından

Yaptığını onaylamiyorum ama seni uyarmış bile bile niye yapiyon ki 

Kız şakalaşıyordum gülerek yemin ederim 

önce (7,197 puan) tarafından

Anlıyorum bu konuda erkeklerle sakalasilmaz bazen 

+1 oy
önce (657 puan) tarafından

Yani sen rezillik yapıp adama vurunca sorun yok adam bir Tokat attı diye hemen atılıp bayiliyorsun şiddet içeren sakalarindan adam hoşlanmadığını dile getirdiği halde pisligine üstüne gitmişsin 

+1 oy
önce (792 puan) tarafından

Canım hiç bir erkek el şakasını sevmez 

Adam seni uyarmış yapma diye 

Ben de el şakasını sevmediğim için

Eşim dikkat eder 

Bilirim huyunu der her zaman bozulurum ve bozarım 

Eşin haksız refkeks ani gelişen bir şeydir 

10 dakika sonra gelen o tokat masum değildir 

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Seni uyarmış ama birdaha yapma demiş neden tekrar vurdun onu vurmasida zaten ayrı bir saçmalık eli kopasica 

0 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Keşke ilk uyardiğinda tekrar yapmasaydin boşver olan olmuş uzatmanın anlamı yok 

0 oy
önce (3,018 puan) tarafından

Eşinin yaptığını onaylamıyorum ama keşke ikinciye gidip ne olacakmış bir daha vururum dercesine vurmasaydın

Sana bir daha yapma diye karşılık vermiş büyük ihtimalle 

Erkeklere el şakası yapılmaz bacım onların dozu bir ayarı olmuyor genelde 

0 oy
önce (1,633 puan) tarafından

Yaptigi cok yanlis ama sizin yaptiginizda cok sinir bozucu.Yapma demesine ragmen inatla yaptiginiz icin sinirleri bozulmus muhtemelen bende el kol sakasi hic sevmem acayip asabimi bozar.

0 oy
önce (5,694 puan) tarafından

O refleks olmuyor canım malesef bilinçli yapılan bir hareket ne yapacağın sana kalmış çabuk affedersen emin ol devamı gelecek affetmesen yuvan yıkılır evden kov bi süre anasının evinde kalsın burnu bi sürtsün hiç bir eşya verrmeden eve alma 

0 oy
önce (22 puan) tarafından

Ama adam sana demıs yapma dıye ne dıye tekrar yaptın aynı hareketı bende sevmem el sakalarını

Esın haklı demiyorum ama seninde davranışın yalnıs

0 oy
önce (3,367 puan) tarafından

Yaptığı çok yanlış ama eşin seni uyarmış bir daha yapma diye. Sırf inadına basar gibi zıtlaşmışsın. Eşinin yerinde ben olsam, o şekilde kocam şaka yapsa ve aynı şekilde uyardığım halde tekrarlasa bende tokadı patlatırdım. Siz şaka yapsanız bile o kişi o şakadan hoşlanmamış, küfreder gibi tekrar etmenin ne anlamı var

0 oy
önce (5,452 puan) tarafından

Bence burda ikinizde de hata var canım 

Çünkü bende el şakasını asla sevmem 

Eşim bana yaptığı zaman bende ona sert bi şekilde vururum 

Çünkü asla hoşlanmıyorum el sakasindan

0 oy
önce (3,596 puan) tarafından

Kötü yanını çıkarmaya baslamis

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.