0 oy
159 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Benimde annem öldü, hiç beklemediğimiz bir anda ben daha 10 yaşıma yeni girmiştim. Sonra çok şeyler yaşamaya başladım hayatım altüst oldu evet hala çocuğum ama cidden iyi değilim ben hariç herkesin yarasına çare oldum bütün arkadaşlarıma yardım ettim ama ben asla kendime yardım almadım. Her zama gülüyorum ama için ağlıyor. Yengemler bana diyor dertleşebiliriz diye ama ben konuşamıyorum. Arkadaşlarımın omuzlarında ağlamak dertleşmek o kadar çok istiyorum ki ama yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? 3 yıl geçti ama ben hala kalkamadım ne yapmalıyım?:(

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,062 puan) tarafından

Yavrum başın sağolsun inan ki çok üzüldüm bazen hayatta geçmeyen ama alışılan acılar vardır . Acın dinmez ama acına zamanla alışacaksın 3 yıl çok uzun bir süre değil . Zaman her şeyin ilacı … yaşın itibari ile de 13 yaşında bu sayfayı nasıl buldun bilemiyorum demeden geçemeyeceğim, annene ihtiyacın olduğu dönemlerden geçiyorsun . Sen büyüdükçe o içindeki çocukta büyüyecek .

önce (3 puan) tarafından

Valla nasıl bulduğumu bende bilmiyorum, yazınca ilk bu sayfa çıktı hemen girdim artık katlanamıyorum hiç bir şeye. Dediğiniz gibi içimdeki çocuk ben büyüdükçe büyüyecek.. :( ve çok teşekkür ederim çok mutlu oldum!💕

önce (2,062 puan) tarafından

Rica ederim canım ne zaman istersen acını yaşamaktan gocunma ama kendine de annenin sana değer verdiği gibi değer verki ileriki hayatın da annenin sana yaşatmak istediği gibi bir hayat olsun 🫶🏻🙏

önce (3 puan) tarafından

Tekrardan teşekkür ederim ne demeliyim bilmiyorum..🎖💛

-Reklam-
0 oy
önce (8,298 puan) tarafından

Kuzum benim Rabbim gönlüne ferahlık versin . Tutma kendini doyasina ağla . Yasini tutmadiysan bu sana yük olur . Önce yasini tut derdini seni anlayacak kişiler ile paylaş sonra hayatın için , kendin için bir şeyler yap . Boş durma . Kendini geliştirecek işler ile meşgul ol. Derslerine çalış . Güzel yerlere gelince anneni de mutlu etmiş olursun . Namazlarını kil rabbine sığın asıl huzur orda . Hepimiz bir gün ölmek için yaşıyoruz . Önemli olan ebedi hayatımız için bir şeyler yapıp orada mutlu olabilmek yoksa bu dünya hayatı üç günlük hepimiz için gelip bir gün geçecek ..

önce (3 puan) tarafından

Teşekkür ederim ne demeliyim bilemiyorum sadece teşekkür edebiliyorum. Tekrardan teşekkürler💛

0 oy
önce (1,309 puan) tarafından

Senden 3 yaş büyük kızım var ah benim yavrum annedir tabiki özleyeceksin 3 yıl öyle çok görünebilir ama ortada vefat varsa çok değil  hele ki senin yaşın için hiç değil anneye çok ihtiyaç duyacağın yaştasın ne diyeceğimi bilemiyorum ama kendini bırakma olur mu annende öyle istemezdi aklın başka şeylere kaymasın annen olsa ne isterdi hayatında yapacağın herşeyde bunu düşün ayrıca annenin yerini kimse tutamaz ama ne zaman konuşmak istersen ben burdayım abla gibi💙

önce (3 puan) tarafından

Teşekkür ederim! Ve umarım kızınız istediği her yeri kazanabilir benim annem ben kazansam şu an mutlu olamaz ama siz olabilirsiniz💛

önce (1,309 puan) tarafından

Güzel duaların için çok teşekkür ederim ama yanılıyorsun güzelim annende seni görüyor sadece bedenen yanında değil seni hissediyor öyle yaşa hayatını ve inan annen hep yanında bir anne bedenen gitmiş olabilir ama ruhen yanında her daim mekânı cennet olsun inşallah annenin sende dimdik durarak anneni huzur içinde uyumasını sağla kuzum

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 667 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 542 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hatice ata (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,986 soru

24,118,787 cevap

333,351 kullanıcı

...