+1 oy
226 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (159 puan) tarafından

Travel sistem bebek arabasi kullananlar memnun kaldinizmi.  Kullanışlı mi . Tavsiye edermisiniz . 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,987 puan) tarafından

Bizde var eşim kullanıyor iiyi dilyor

(159 puan) tarafından

Eşinmi kullaniyor bebek arabasini 

(3,987 puan) tarafından

Evet biryere gidereek hep o kullaniyor ben sevmiyorum kullanmayi

(159 puan) tarafından

Iyimi diyor yani , sürümü kolaymı ? Birde kac yasa kadar kullanılır?

(3,987 puan) tarafından

Kraft Kenya modeli bizimki memnun kendisi kac yas bilmiyorum 

(159 puan) tarafından

Teşekkürler canım. 

-Reklam-
+1 oy
(2,164 puan) tarafından

Bende kullanıyorum kızıma da onu kullanmistim oglumada onu kullaniyorm şuan çok memnunum çokta kullanışlı 3.4 ayrı pozisyona geliyor kucukken zaten pusette benim oğlum şuan 6 bitti 7 aylığa giriyor hâlâ pusete sığıyor diğer geniş olan da yatma pozisyonuna geliyor oturma pozisyonuna geliyor ayak uzatma pozisyonu kızıma 3 yaşa kadar kullandım pazara git gel market falan yoruluyorum diyordu bende kiyamiyordum oturur pozisyonda kullandım tekerleri patladı çok pahalıydı yaptırmadım bı komşu istedi hayrima verdim kullanmiyordum zaten sonra tekrar hamile kaldım gene aklımda ona benzer bir araba vardı gene ondan aldım oda ikinci eldi arkadasimin kızı binmek istemediği için satiyodu 2 bine falan almıştım sifirina gücüm yoktu yani ama insanın kalbi temiz olsun derler kızıma da üst kat komsumdan ikinci el almıştım ama tertemiz ürünler yani ne olacak sanki yeterki kullanışlı olsun ☺️

(159 puan) tarafından

Anladım canim. Teşekkürler 

+1 oy
(54,164 puan) tarafından

puset kismindan çok memnundum diger aparata gecince memnun kalmadık sattik

(159 puan) tarafından

Anladım bacım. Teşekkürler 

0 oy
(1,840 puan) tarafından

Bence aklın varsa alma ben kullandım evet güzel fonksiyonlu falan ama çok hantal bi araba

(159 puan) tarafından

Öyleymiş vazgeçtim zaten almicam canim. Teşekkürler bilgi verdiğin icin. 

0 oy
(504 puan) tarafından

Kesinlikle eziyet kapanınca kocaman bir valiz gibi düşün,araba bagajına sadece onu koyuyorsun. Tekerlek kısmı bagaja oturma kısmını koltuğa koymak zorundasın. Otomobilin 3 kişilik arka koltuğu 2 kişilik oluyor resmen. Uzak dur almaya derim canim

(159 puan) tarafından

Bunları söyleyen olmamıştı. Az kullanılmış ikinci el alacaktım sorunsuzdu ama bayan 1500 i kabul etti. Biraz kafam kurcalandi açıkçası neden uygun diye elden çıkarmak içinmiş demekki. 

(504 puan) tarafından

oğlum 1 yaşından sonra bebek arabasına binmedi,kızım 7 aylık 2-3 yaşa kadar binecegini bilsem bende elimdeki arabayı ucuza verip yenisini alicam.bir yere giderken ya orada bebek Arabası var mı soruyoruz. Ya da eşya azaltıp bebek arabasini koyuyoruz bagaja

0 oy
(47 puan) tarafından

Belli bir zamana kadar traverten kullanabiliyorsunuz Bi zamn sonra çok zor gelir bide çok yer kaplıyor  

(159 puan) tarafından

Öyleymiş malesef sağol canim bilgilendirdigin icin.

0 oy
(1,057 puan) tarafından

Büyük pişmanlık , kocaman bişey taşıması zor , en güzeli minik olanlar 

0 oy
(1,620 puan) tarafından

Bizim de travel sistem. Bebek küçükken iyi oluyor ama büyüyünce kullanmam. Çok kaba

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
4 cevap 360 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde Behis (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 170 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bus.41 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 311 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu