Orjinal akrepli tekila 😂😂
Ben bunu içerim diyen varmi..
Memleketi Meksika 😁😁😁
Nit: günah diyenler postuna girip yazmasın lütfen saygılar.. 😊
Ahahaha ilk defa görüyorum😂 nerden buldun kız😂
Meksikadsn geldi 😊 esime
Bende meksika midesi olduğunu sanmıyorum merakıma denerdim yine de tekilayı severim 😂
Değişik birsey bende görmedim sanirim.oraya özel birsey
İçkinin pis , iğrenç, iğreti olduğunun bir kanıtı daha
Not = günah demedim , günah demeden günah dedim o yüzden posttan çıkmadım 😉
Benim posta gelin bi zahmet
Devamı ne kız ahhahaha yanlış mı baktım 😊 Ez jite pir hezdikim 😂😂😂
@Nicksizdebana patnosun neresindensin ablacım
@FundArm!n heh şimdi oldu kız 😁
Netten bakarak bir şeyler yapıyoruz işte 😂😂
sebebi neydi ki😂😂
çok ürkütücü duruyor
Bilmem elin adamı yapmis ben degil😁
Bunun içinde şimdi gerçekten akrep mi var? Fotoğrafta gördüğüm gerçek akrep mi? İnsanlar gerçekten çok kötü ya hayvanlara eziyet etmekten bıkmadılar Allah ıslah etsin inşallah
Hiç bir faydası yok sırf gösteriş. Yazık günah vallahi . Ekosistemin içine ettiler . Mevsimler birbirine girdi. Başımıza taş yağmadığına şükür etmemiz gerekiyor
Yapacak bişey yok herkes ektiğini biçecek ama aç kalarak ama susuz kalarak ama sıcaktan kavrularak
Canim zaten zehirli hayvanları öldürmek kuranda bile var
Canım evet 5 hayvanı öldürmek günah değil ama sana zarar verirse, kaldı ki hayvanı canlı canlı can çekişe çekişe öldürüyorlar be 😥
Kuranı da nası biliyorsun maşallah. Keşke bildiğin kadar uygulasan.
Her haliyle berbat ya
İçkinin Günah olmasından da ötesi böyle sosyal medyalarda normalmiş gibi ozentilikle paylasman asla doğru değil sigara da olsa aynı tepkide bulunurdum çünkü içki bütün kötülüklerin anasıdır Avrupa'da yasasan da bu durum asla değişmez dini dili ırkı ne olursa olsun içki kötüdür bu denli özendirici paylaşımları devlet sosyal medyadan da sansurletmeli
Umarım siz ozenmemisisinizdir sayın ahlak bekçisi 😁
Deneyebilirim
Degilmi sırf meraktan olabilir 😊
Üstündeki akrep olmasa iyiydi 😂
Üstünde olsa iyi bacı içinde o akrep ve gercek
Ayyy inanmıyorum 🤢🤦♀️
İçinde akrep mi var
Evet😁
Yicek mi eşin onu
Yok kız yenmez herelde kurtlusuda varmis arkadaşı getirmiş😂
Iyyyy iğrenç 😀
Gel sunumu mezesi benden 😊
😊😊
Kübalılar akrepten ve zehirinden kanseri yavaşlatan ilaç yaptıgını biliyorum ama bunu ilk defa gördüm kız eşim yurtdısına gidip geliyoken arkadaslarına farklı içkiler getirdi ama bunu ilk defa gördüm. 🤣🤣🤣
Sanirim Meksika özel yoksa biz kendimizden çıktık yurtdisina böyle ilk gorduk
Benim eşimde is için gidiyo geliyo sürekli arkadaşları ister hep getirir inşallah zehirlenmezsiniz bacım ☺️
Ben içmiyorum eşim içince bakacagiz
Ben bunun yilanlisini falan görmüştüm o şarapti sanirim cok korkunç asla da mantikli bulmuyorum. Hayvanlar bu şişelerin içine canlı konuluyor bi nevi boğuluyor ha hayvan deneyin yapan urun ha hayvanlı alkol...
Araştırmistim bilimsel hiçbir faydası yok pazarlama hilesi
Yapıyorlar işte bencede anlamı yok
Denedin mi merak ettim 😁
Yok daha denemedim ben icmiyorum zaten eşim içer onuda tek içmez 😄
Denersin enteresan bişey duruyo tadını etkilemişmidir bilemedim
Bilmiyorum 😊
Merak ettim denersen yaz buraya 😁
Görmüştüm elime almaya cesaret bile edemedim çığlık atarak kaçmıştım
😁😁
Ayy o ne kız günahına sevabına ben karışmam ama çok iğrenç duruyor içim ürperdi yılan çıyan akrep bu tarz canlıları tv de bile görünce kötü oluyorum sen şişeyi tutmuşsun 😳😱
Midesi bulanan girmesin yazsan iyi olur . Kuscam neredeyse.
Iyi kusmalar daha gozlerin ile okumaya ogrenememssin bana demagoji yapma
Demagoji ne demek önce araştır 2 kelime öğrenip her yerde kullanılmaz. 😏
Ayy tiksindi geldi senden ha vallq
Valla sen daha igrencsin buldumcuk bir ermeni gibisin.
Bı bu eksikti 😏
İlk defa gördüm böyle birşey yazmadanda geçemedim alkol mu akreplii
🤔
İçindeki gercek akrep o gördüğün tabi alkolün içinde turkiyede falan yok çoğu ülkede yok zaten
Akrepli alkol igrenccc
En NEFERET ETTİM SEY ALKOL
ESİMEDE ADLA İZİN VERMEM İCSİN DİYE İCERESE EVDE KOYAMET KOPAR VALLA
Valla sen kopar beni ilgilendirmiyor herkes kendi yerine iciyor eşinin disarda içmediği ne malum oyle örneklerde çok evde içerliyorum derler adamlar disarda leyla bilmezler😀
Tabi beni ilgilendirir başta dinde haramdır disardada içmez içse bile eve gelmiyicek mi
Yav sanane sanane sen kendi ailene bak millete akıl verme bizdede var o akıl haydi yürü işine bak
Akıl vermek için demedim siz bilirsiniz ama hadfinizi aşmayın o zaman burda post acmiyicaksiniz acacaksanizda gelecek her yoruma saygı gösterin lütfen
Tamam bende aynısını san diyorum sanane
Tamam da banane o zaman post açmayın böyle şeyler için
Tekila değil de mezcal bunun adı. Ben denemiştim yaklaşık 6 yıl önce, çok zevksizdi içmesi bana göre çünkü aşırı acı bir içki. :) Meksika’da yılanlı, kurtlu ve akrepli olanları görmüştüm reyonda.
Aynen kurtlusuda var 😁 valla ben icmemde eşim içer ya onlar zaten mastika bile içiyorlar ev yapimi 😊
Harammmm gunahhhh 🤣🤣 içki kullanmam da bunu içenin midesi yok gi bacı akrepli akrepli 🤣🤣
Yok zaten miyldye cig balık yiyen bunuda içer bence😆😆
1,473,001 soru
24,118,873 cevap
333,361 kullanıcı