Kapılar camlar dip köşe süpürme detaylı temizlik banyo tuvalet küçük Perde asılacak 1 günde yetişir mi
Yani gelen kişiye bağlı elinin pratik olmasına bağlı 😒 sende şu evi hayırlısı ile bir temizleseydin hepimiz rahatlardik bee sonra da temiz eve kahveni içmeye gelirdik platformca 😁😁
Ben hala o evde nasıl nefes alabildiklerine şaşırıyorum aylardır 😂
Ay noluyo ay noluyo @Gastamonlummm anlat hele bacım
Hahahahahaha yeni anne nasıl bilmezsin bu meşhur gaciyi kızzz 😂😂
Ay vallahi bilmiyorum
şu doğum temizligini yapsanda bizde rahatlasak aksamlari az bisey giriyorum bakiyorum senin temizlik postun inan uc evi temizlemis gibi yoruldum ☺️
Kadın gelecek temizliğe fiyat ne olmalı
Niye acele ediyorsun ki , evin eşyasına falanda bağlı işin bitmesi çocuk da varsa zor biraz
Ben değil kadın tutucam o yapacak
Bizim burda komşum gidiyor günlük temizliği yapıyor ama nasıl temizliyor bilemem baştan savmami detaylı mi mesela mutfak dolapların üstten siliyormus dökme faln yok
@Demet bulut kadın tutulmaz yardımcı abla gelir 🤗🤗
Yetiştiren vardır muhakkak ama ben yapamam
Bende yapamam temizlikçi gelecek
Keşke bana da gelse😀
Yetişir ne varki onda çok kirli kötü değilse evin içi gebelikten önce ben hepsini aynı gün yapabiliyordum evimde büyük ama çocukla ve gebelikte zor
Yani ben değilde temizlikçi gelecek hamileyim. Balkon yok ev küçük
Anladım sen temizlemiycen de temizlikçi bu işin ehli olduğu için bitirir bir günde evde küçükmüş
Mutfak hariç yetişir 4 veya 5 bine gelir
Abartma istersen
Burda 3+1 3 egelyorlar
Ne istiyorsun 500 liraya geleni bul bulabilirsen mühite göre değişir fiyatlar bizde böyle hem soruyorsun hem beğenmiyorsun
Yağlı, örümcek ağ tutmadıysa,tuvalet sararmadıysa,duşakabin kireç işinde değilse 😂 1 güne biter
1,474,458 soru
24,139,594 cevap
334,442 kullanıcı