1500 veya 5000 tl için bir 4 yıl daha saçlarımı ağartmak istemiyorum 😂 ama bilgi doğru 👍🏻
Yok bende gebelik var diye dedim😂😂
Aaa hayırla al kucağına ❤️
Teşekkür ederim canım birde ikiz😬
Omen tonrem 😅😅😅
Şart yok cnm bnde Mart'ta doğum yaptım, ikinci çocuğum olduğu için aylık 1500 TL alıyorum
Anladım canım sağlıkla büyüsün
Amin inşallah canım
Maddi durum mal varlığı vs gerekmeksizin diyor ama ben ona inanmıyorum kimi alıyor kimi alamıyor tamamen şans işi mesela belediyelerin verdiği çantalar da maddi durum gerekmeksizin diye açıklandi ama vermiyorlar ben başvuru yapmadım arkadaşım yapmıştı arabaları evleri var diye ihtiyaç sahibi değilsiniz dendi bu para da öyle bence doğumdan sonra başvuru yapacağım ama çıkacağını hiç sanmıyorum
Herkes alabiliyor gülüm sadece devlet memurları alamıyor
Çıkmayanlarda vardı ya ondan dedim . Bizim ev araba var bize çıkmaz diye düşünüyordum
Çıkmayanlar yanlış birşey yapmıştır tekrar başvuru yapsınlar canım , bu zamana kadar yatirilmayan ödenekleri de alırlar .
Sende başvuru yapabilirsin canım şartı yok eşin memur değilse . Başvuruları tablet veya bilgisayardan yapın canım
Doğumdan sonra başvuru yapılıyor dediler ama ben henüz dogurmadim ya e devletimin şifresini de unuttum onu yenilemem gerek
Evet canım doğumdan sonra
Bende Şubat'ta doğum yaptım eve geldim eşim gitti başvuru yaptım o ay gitti diğer aylar hesaba yatmaya başlıyor herkese veriyorlar diye biliyorum çalış çalışma evin araban olsun olmasın ben çevremdeki olanların hepsinin aldığını duydum bende alıyorum her ay beş bin 3 çocuğum biri vefat etti ama ona da veriyorlarmış kimliği çıktığı kayıtlara geçtiği için şart yok canm basvuru yap eminim verirler
Anladım canım Allah sana peygamber sabrı versin inşallah kalanlara da uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
Amin canm allah razı olsun
Ablam 3 ay önce 3. Bebeği doğurdu aylık 5 bin alıyor
Anladım canım
Ben aldım 5000
Bu ay aldınız mı ayın29unda yatmış görünüyor ama mesaj gelmedi hâlâ
Mesaj gelmeden gittim ben geçen ay almıştım tek seferlik
İlk ay mesaj gelmeden çekmeye gittiğimde vermemişlerdi ertesi gün mesaj geldi öyle gittim çekmeye öyle verdiler 2 aydır mesaj geliyordu Ama bu ay gelmedi Gelmedi için de gitmiyorum vermezlerse diye
1,474,295 soru
24,137,151 cevap
334,350 kullanıcı