+1 oy
76 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,472 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

merhaba hanımlar oğlum 10 aylık bugün çenesi ve çene altının sistigini gördüm acile gittik hemen acildeki doktor uzman olmadığı için tam bir bilgi veremedi ultrason çekilmesi lazım dedi kabakulak olma ihtimali var mı diye sordum olabilir dedi lenf bezinde şişme var ultrason çekilmesi lazım aslında bademciklerin de şişme var ondada kaynaklı olabilir dedi tomografi çekerdim gerek yok daha küçük radyasyon almasın önce hafta içi uzman bir doktora gösterin daha sonra ultrason çekilir ona göre değerlendirir dedi bilgisi olan var mı 2 hafta önce kan vermiştik kilosuyls ilgili kansızlık yok sadece B12 eksik dedi o kadar ciddi bir sorun olsaydı kan tahlili sonucunda çıkardı değil mi benimle ayni sorunu yaşayan var mı yada oldu mu lütfen bilgilendirin beni 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,472 puan) tarafından

Rica ediyorum bilgisi olan yazsın 

-Reklam-
+1 oy
önce (8,298 puan) tarafından

Bacağımda ki lenf bezi şişmiş benimde . Doktor direkt enfeksiyonlu hastalık geçirdin mı yakın zamanda diye sordu ama ben maalesef geçirmedim . Öyle olsaydı pek sorun olmayacaktı. Hem ultrason hem mr istedi benden . Bakalım temiz çıkar umarım. 

Rabbim şifa versin inşallah kötü birşey yoktur canim. Bende bilmiyorum ki enfeksiyon geçirmedi hiç doktor boğazına baktı bademcigi şişmiş dedi o kadar tam bilgi vermedi uzman bir doktorun değerlendirmesi daha iyi muhakkak p.tesi günü getirin dedi

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Merhaba benim kızım da 22 aylık ben 19 Ağustos da fark etim saçını yaparken aynı gün çocuk doktoruna götürdüm antibiyotik verdi enfeksiyonla alakalı dedi ilacı düzenli kulan zamanla geçer dedi elle muayene edip böyle dedi ben ertesi gün KBB doktoruna randvu alıp gitim orda usg çekildi kan alındı usg sonucu 25 mm sağda 17 mm solda görüldu reaktif olarak reaktif de enfeksiyona ilgili daha önce çok kez geçirdi onlalara alakalı şişmiş dedi öyle kalmış dedi hemen geçmiyormus çok uzun süre kalabilir dedi 3 ay 6 ay arayla kontrole getirin dedi beze yumuşak ve hareketlisye hiç korkmayın bence kanda da ztn kötü birşey olsa çıkardı ama muhakkak götürün kontrole korkmayın kötü hiç birşey yoktur inşallah drek kbb doktoruna da gidebilirsiniz ilgili alan orası çünkü çok geçmiş olsun inşallah 🌸 

Lym var 31_81.    56_7% 

Lym#   2.5_9 10^3 /uL       4.18 10^3/uL

56 hafif enflasyon var demek benimki de 85 di doktor dedi enfeksiyona bağlı değer yüksek 

56 hafif enflasyon var demek benimki de 85 di doktor dedi enfeksiyona bağlı değer yüksek  dedi 

Keşke enfeksiyon olduğunu söyleseydu doktor 2 3 hafta önceki tahlil sonucu bu kilosu düşük olduğu için 9 aylık kontrolune gittik kanına bakmak istedi bir sorun yok sadece B12 eksik dedi hafif enfeksiyon var deseydi önlem alsaydik keşke 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 305 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 312 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,473,032 soru

24,119,417 cevap

333,389 kullanıcı

...