Oğlum aralıkta 3olucak bır kac aydır bezını değişince parmağını makatına sokmaya calısıyor bunu yasayan varmı kendılıgınden geçer dıye dusundum geçmiyor iyice kafam takılıyor nedendir nasıl geçer napmalıyım yasayan varsa lutfen yazsın
Aklima direk kurt olabilecegi geldi. Doktora goturmelisiniz bence.
Bu sıkıntısi vardır kasiniyodur belki kızarıklık varmı 3 yaşında bir çocuğun bunu bilinçli yapacağını düşünmüyorum
Hayır yok bı kac aydır oluyor zaten kızarıklık kasıntı olsada geçmezmıydı tabıkı bilinçli değil biliyorum ama ama artık normal gelmiyor sadece deliklere parmagını sokma tiki var göbek deliğinede yapıyordu baya ugrastık hep yara ıcındeydı parmagını soka soka bı kac ayda özel bölgesı basladı sokturmuyorum izin vermiyorum ama her seferın yeltenıyor😞
Kafan takılacağına bı doktora götür bence, bilinçli yapılan bişey değil, ya kaşınıyor yada başka bişey vardır
Fhdfh
Kusura bakmayın konuyla bağımsız ama yaşları yakın diye soruyorum oğlunuzun konuşması nasıl konuşuyor mu benimkinde 60 70 kelşme var 25 aylık gözünün içine bakıyorum konuşacak diye ağzı dolu bir başlar hiç susmaz sanki Çince konuşuyor gibi hiç bir şey anlamıyorum sizde durumlar ne karşılaştırma değil amacım normal mi bilmek istiyorum sadece
Oğlunuz 25 aylıksa normal tabiki benim oğlum aralıkta 3 olucak konuşmamızda hiç problem yok normal konuşuyor çok şükür herşeyi
Peki tam anlamıyla ne zaman güzel konuşmaya başladı
İki yasından sonra baslamıştı
Ay benim oğlum da aynı ya ocakda 3 olacak benimkinde böyle yapıyor uyardım yapma etme diye unuttu gibi
1,476,429 soru
24,169,149 cevap
335,779 kullanıcı