+1 oy
359 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (346 puan) tarafından

Kızlar arkadaşım ile aynı düğüne gidecektik çok samimi yakın bir arkadaş arar beni saatlerce dertlesiriz kinaya gittik eşi bizi arabayla bıraktı salona girdigmiz gibi beni bırakıp başka arkadasrinin yanına oturmaya gitti beni yalnız masada bırakıp düğün günüde yine işte esinle buradan geçiyorsunuz beni de alın bebekte var bende sizle geleyim dedim caddedeyim bekliyorum minibüs geçmiyor dedim almadı beni hiç aramadı bile ne yaptın diye siz olsanız kırılır mıydınız samimi yakın arkadaş 

13 Cevaplar

+5 oy
(1,571 puan) tarafından

Demek ki samimi ve yakın değilmiş 🙄😶😶 ben kırılırım yaaa . 

(346 puan) tarafından

Aradı cevap vermedim zaten bide diyor kimse kimseyi almak zorunda degil 

tarafından

Bir kere bir insanı biryere götürüyosan onu arkanda birakamaz son aldigin yere teslim etmen gerek ne demek almak zorunda değil ozaman goturmeyecektide

-Reklam-
+2 oy
(6,410 puan) tarafından

Kırılmak mı? Cidden bu arkadaşın içim kırılır mısın? İnsan olan insanı bebekli bir anneyi ortada bırakmaz yani. Ben bu insanı direkt hayatımdan çıkarırım. 

(346 puan) tarafından

Yıllardır arkadaşım dostum diyor bana hayal kırıklığı oldu o yüzden 

+1 oy
(24,040 puan) tarafından

Aşırı kırıcı bir hareket zaten arkadaşligimi gözden gecirirdim hatta samimi arkadaşın değilmiş bence senin için öyle olabilir ama onun gibi degilmissin gibi

(346 puan) tarafından

Arıyor açmıyorum mesaj atıyor abartoyorsun herkes herkesi almak zorunda değil gibi şeyler diyor sürekli benle dertlesir birşeylerini bana anlatmak istiyor bundan sonra avucunu yalar

(24,040 puan) tarafından

Almak zorunda değil ama kibarca alamiycam diyebilir seni masada yalnız bırakmak yerine seninle arkadaşlarının yanına gidebilir nezaket ve anlayış gerek bunun içinde başkalarını görünce seni satandan dostta arkadaşta olmaz 

(346 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın canım 

+1 oy
(7,074 puan) tarafından

Madem seni bıraktı gitti ne diye bir daha istiyorsun ki seni almalarını düğün için

+1 oy
(12,142 puan) tarafından

Böyle çok samimi bir arkadaşım var o yapsa evet zoruma gider hemde çok. Çünku insan en çok sevdiğine kırılır. Ama demek ki sadece sen samimi ve yakın görmuşsun kendisini, o sana bu duyguları beslememjş

(346 puan) tarafından

Yok oda bana işte derdi bacım yakın arkadaşım falan ama sahteymjs 

0 oy
(752 puan) tarafından

Yakın arkadaşı bırakın sadece merhabamız olan arkadaşlar bile bunu yapmaz. Siz platonik arkadaşlık yaşamıyorsanız eğer bu kişiyle arkadaşlığı kesin derim. Böyle satıcı arkadaş olmaz. Ortada büyük bir sorun var o da size hiç değer vermemesi, istememesi veya sevmemesi 

(346 puan) tarafından

Birde mesaj atıyor arıyorum açmıyorsun düğünden sonra havai fişek patladı parmağım yandı falan sana anlatacaktim bende kırıldığımi ondan cevap vermediğimi söyledim artık muhatap olmam eskisi gibi 

(752 puan) tarafından

Ay demek ki şu bencil tiplerden bu kişi. İşi düşünce, yalnız kalınca arar, hep kendi derdini dedikodusunu anlatır, başkasını görünce dakikada satar, işi bitince bir kenara atar. Böyle arkadaşım olacağına yalnız kalayım daha iyi. Söylemişsiniz içiniz biraz rahatlamıştır. Kendinizi değersiz hissettiren insanlardan uzak durun derim. Sevgiler 🌷

0 oy
(29,962 puan) tarafından

Yakın arkadaşın olduğunu sanmışsın demekki o öyle düşünmüyor her şey ortada 🤷🏻‍♀️

(346 puan) tarafından

Kendisi yapışkan gibi yapışıyor insana aslında ama menfaatine göre demek

(29,962 puan) tarafından

Boşver sende uzak durursun artık yalaka insanları bende sevmem 😒

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Samimi yakın arkadaşım olmazdı artık , benim samimi yakın arkadaşım kavramın böyle degil

(346 puan) tarafından

Sürekli söyler işte en yakın arkadaşımsin falan ama değilmişim 

0 oy
(23,328 puan) tarafından

O nasıl samimi arkadsşmis öyle. Bence sen arkadasliginizi gözden geçir. 

0 oy
(2,146 puan) tarafından

Bu konu hakkında tek kelime etmez direk mesafemi koyardım. Yazıyor mu cevap vermem yada gec cevap veririm umursamam araman sormam dahada yaklaşamaz sana . 

(346 puan) tarafından

Aynen öyle yapacam artık 

0 oy
tarafından

Tabi kirilirim ve asla da konuşmam bida

0 oy
(4,273 puan) tarafından

Kırılmam oldugu gibi silerim. Cok yakin olsaydı o sana bebekle minibüsle ugrasma geçerken seni de alalım derdi 

0 oy
(54,137 puan) tarafından

artik arkadasim.olmazdi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 685 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 486 göst.
13 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 165 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hatice090 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,042 soru

24,148,461 cevap

334,777 kullanıcı

...