0 oy
112 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (51 puan) tarafından

Kızlar 30 yaşıma yeni bastım ama 2 gündür tarifsiz bi diş ağrısı çekiyorum.  Ne yapsam hafifler bu ağrı. ,16 gün sonrasına randevu var sadece ve dayanacak gücüm yok.  20 lik diş ağrısını ne geçirir acaba 

.geçen yıl aynı dişin yarısı çıktı. Azı dişleri,4 çatallı oluyor ya. Simdide diğer yarısı çıkacak.. nohut tanesi kadar şişlik kızarıklık var bişey yiyip içemiyorum. Ne yapsam geçer bu. Yada ne zamana geçer acaba

5 Cevaplar

0 oy
önce (27,005 puan) tarafından

Arveles ağrı kesici olarak iyi oluyor onun dışında doktora gitmiş miydin antibiyotik vermişlerdi bana çekileceği zamana kadar kullanmam için 

önce (51 puan) tarafından

Yok canım doktor a gitmedim hiç. Geçen yıl çok kolay çıkmıştı yarısı..ama kalan yarısı bu iki gündür canımdan can aldı resmen ve şansa randevu yok. Randevusuz da asla bakılmıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (4,331 puan) tarafından

Muhtemelen antibiyotik kullanman lazım, bizim burda diş hastanesi var aciline gidince bakıyorlar öyle bi şansın varsa git canım yoksa o agri kolay kolay ağrı kesici ile geçmez 

0 oy
önce (6,855 puan) tarafından

Acile gitme ihtimalin varsa git uyuştursunlar yoksa mümkün değil uyutmaz bilirim ben saçlarımı çekip agladigimi hatırlıyorum çektikten sonra bunun için mi bu kadar ağrı çektim dedim çok rahatladım o zmn

0 oy
önce (3,545 puan) tarafından

Çektirmesin ben ya bende sanirim 35 yasinda falandim oyle agirmistiki

0 oy
önce (2,093 puan) tarafından

Diş hastanesinin acil bölümüne git randevudan önce. İltihap oluşmuş zaten 16 gun sonra gitsen antibiyotik kullan sonra gel der .en azından acil de yazarlar 1 haftalık oluyor zaten o zamana kadar İltihap gider hemen müdahale ederler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 523 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 251 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.