+1 oy
192 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (760 puan) tarafından

Hanımlar oğlumla ekran sınırını ayarlayamiyorum bir türlü yani sorun bende mi ben mi abartiyorum bilmiyorum 3.5 yaşında gözlük kullanıyor doktor telefon verme çizgi filmi de sınırlı olarak televizyondan uzaktan izlesin dedi. Ben zaten 2 yaşına kadar ekran vermedim ama 3 yaşından sonra artık durduramiyroum cizgi film diye sinir krizi geçiriyor sabah yarım saat izledi tamam ekran saati bitti dedik anneme gittik orda başladı çizgi film diye yok diyorum özellikle annemin yanına gidip ağlıyor kızıyor bağırıyor yani kimin yanında aglayacagini biliyor en son dayanamadik açtık annem de üzülüyor çocuk ağlayınca öyle böyle değil aşırı agliyor bosverip her istediğinde açmak istemiyorum bir sınırı kuralı olsun istiyorum ama dışarda başka evlerde olmuyor. Sizce ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,308 puan) tarafından

Benim oğlum da annemi çok güzel kullanır ben taktik buldum doktorun ismi Emin Bey şu anda mesaj attı telefonu bıraksın Kutay dedi veya Turkcell mesaj attı internetiniz bitmiş Artık kapatır mısınız dedi Şu anda bu şekilde kandırıyorum Tabii ne zamana kadar bilmiyorum günlük bir saat diyorum telefon hakkın ama o bir saat kavramını bilmediği için Ben 20 dakika sonra süren bitti diyorum alıyorum Sonra istediğinde tekrar bir 20 dakika öylece günü kapatıyorum

önce (760 puan) tarafından

Bende kısa kısa açayım olmadi öyle deneyeyim ama her kapatma da yine ağlayarak kapatıyor biraz daha biraz daha en son zorla kapatıyorum yine ağlamakla bitiyor olay bunu nasıl çözeceğim 

önce (1,308 puan) tarafından

Eğer ağlarsan süren geldiğinde o hakkını da kaybedersin diye deneyebilirsiniz zaten onlar süre kavramını bilmiyor günlük vereceğin süreyi tüm güne yayarak dene canım ben ağlayıncada ağlarsan diğer vereceğim zamanki hakkını kaybedersin diyip durdum sürekli şuan herşey kontrol altında

Bende deneyeyim bakalim

-Reklam-
+1 oy
önce (5,035 puan) tarafından

ağladığında açtığınız için her seferinde ağlamanın dozu artar. çocuklarda durum böyle maalesef. 

ağlatarak iş yaptırıyor size.

kural basit, doktor yasakladı. bu kim olursa olsun açmayacaksınız. ister anneanne ister babaanne farketmez. 

Bugün bende öyle yaptım işte ama görmen lazım halimizi bayılacak kadar ağladı yani artık kendi yerlere ata ata üzerine baktım annemde ağlıyor torunum ağlıyor uzuyorsun çocuğu diye anlatıyorum anneme de sana yapıyor evde bana boyle ağlamıyor 

önce (12,095 puan) tarafından

Öyle iyi bilirim ki o ağlamaları başka sebepten dolayı kızım ağlar ağlar en son kusardı. Şuan 6 yaşına geldi şimdiki haline şükrediyorum valla. 3 yaş donemleri fenaydı

Bizim 3 yaş dönemleri de hemen geçer inşallah çok çok zor bir dönem o kadar yıprandım ki

+1 oy
önce (15,797 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Tel vermiyorum 

Tv de trt çocuk açık sadece orada da hepsini izlemiyorlar 

Tel kaldır tel tvden daha tehlikeli tv de de izledikçe sıkılır birden bıraktırmak zor olur 

Bende tel kesinlikle verme dedi zaten doktor artık kısa kısa TV açıp denicem

önce (15,797 puan) tarafından

TRT çocuk da hangi çizgi filmi seviyorsa sor o saatte aç onu izlesin zaten onlar da 15 20 dk 

Televizyonda internet var onu biliyor oradan istiyor diğer türlü istemiyor ki 

0 oy
önce (243 puan) tarafından

Bnmkilerde öyleydi ben birden kestim 2 gündür vermedim hiç ağlıyorlar ama veremeyince bir süre sonra duruyorlar

0 oy
önce (1,528 puan) tarafından

Ee çünkü ağlayınca tekrar vereceğini biliyor ve bunu kullanıyor, ağlamaktan bişey olmaz bırak istediği kadar ağlasın dikkatini dağıtmaya çalış 

Evde oluyor da başka bir yere gidince tutamıyorum ki geçen gün mağazaya gittik baza alicaz diye orada bir tutturdu cizgi film diye nasıl ağlıyor ama millet bize bakıyor gorevliyle konuşmamıza izin vermiyor bugün annemlerde aynı şeyi yaptı evde yapamıyor ama biliyor ben vermiyorum

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
16 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (1,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,811 soru

24,116,332 cevap

333,239 kullanıcı

...