+1 oy
464 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (36 puan) tarafından
önce tarafından yeniden kategorilendirildi

Konuyu silmek istedim .

6 Cevaplar

+2 oy
(3,306 puan) tarafından

Seni anlıyorum , farklı istekler ortak alanda çok yıpratıcı oluyor. Ama burda içini dökmek dışında paylaşmanın bir faydası olmaz. Aksine bazı arkadaşlar benimkide bir salsa yazıyorlar😅 eşinle konuşup ortak çözüm üretin. Eğer sağlık sorunu ile alakalı değilse psikolojik olabilir yada cinsel gücü azdır.  erkeklerin birçoğu , cinsel sağlığı önemseyip doktora gitmiyor. İnşallah aşarsınız bu sorunu 

(36 puan) tarafından

Aslında isteği de var. Mesela ben yaklastigim zaman çok afedersin vucudundaki değişimi farkediyorum o da farkediyor ama mesela devam etmiyor.  Bende burada gerçekten sinir oluyorum. Hani sağlık sorunu yok. Bence tamemen tembellikten

-Reklam-
+1 oy
(5,030 puan) tarafından

Pek çözüm yolu yok gibi. Bilinenin aksine her erkek yüksek bir libidoya sahip değil. Kimisine ayda 2 yeterken kimisi her gün ister . Yapacak tek bir şey var o da bunu kabullenmek maalesef

0 oy
(1,371 puan) tarafından

Senin kadar istekli değildir belki gerçekten yorgunluktan gücü yoktur belki de kafasının içinde susturamadığı şeyler vardır ondan dolayı aklına gelmiyodur 

(36 puan) tarafından

Hep böyle yani tarzı o sanırım. Tamam yoğun çalışma erken kalkma falan evet zor. Ama haftada 1 de benim istegimle olmasın yani

(1,371 puan) tarafından

Evet oda saçma ve senin açından kötü bi durum uzun bi süre gitme bakalım ne yapacak

0 oy
(1,363 puan) tarafından

İki tarafında istemesi lazım o yüzden zorlayarak olan bir ilişkide ne kadar tatmin edebilir ki seni? Eşin isteseydi sen istemeseydin de eşim çok istiyor diye üzülecektin. Adamı bi sal 

0 oy
(5,812 puan) tarafından

Seni arzu etmiyor olabilir 

Yada hormon olarak isteksizdir 

Mesela bazen bende de oluyor 

Eşimde de oluyor cinsellik aklimiza bile gelmiyor 

Bence biraz geri çekil zaman verin birbirinize 

Ben normal görüyorum canım böyle durumları 

Bi de erkekler çalışıp yorgun olduklarında evle alakalari olmuyor emin ol 

Ben çoğu kez eşimle bu durumu yaşıyor 

Aç aç yattığını uyudugunu bile hatirliyorum

0 oy
(7,668 puan) tarafından

İstek arttırıcı yiyecekler yok mu yese

(36 puan) tarafından

Bilmiyorum tatlı yer sürekli ama ekstra bişey yedrimiyirum😄

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 575 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,059 göst.
11 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 993 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,713 soru

24,227,917 cevap

339,004 kullanıcı

...