+1 oy
212 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (69 puan) tarafından

Azı dişi böyle bir şey mi şişmiş baya diğer taraftan da var

image

7 Cevaplar

+2 oy
(745 puan) tarafından

Bilmiyorum ama apse olabilir, enfeksiyon olabilir. Sanki ucu mor gibi. Diş gelirken beyazlık oluyor. 

(69 puan) tarafından

Götürdüm canım acile bakınca şişlik inmişti ben evde bakmamıştım ağlar diye bir de başka fotoğraf da belli ediyor alttan beyaz görünüyor iyice bakınca tabi pazartesi diş doktoruna gösterecem ne yapabilirim diye 

önce (745 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım, fotoğraf çok net değil diştir inşallah 🤲

-Reklam-
+1 oy
(2,539 puan) tarafından

Dişe benzemiyor ya 

(69 puan) tarafından

Dişmis canım götürdüm hastaneye patlatamadigi için böyleymis enfeksiyon iltihap hiç yok dedi 

+1 oy
(5,176 puan) tarafından

bir garip şişmiş enfeksiyon kapmış olabilir. 

(69 puan) tarafından

Değil canım götürdüm enfeksiyon yok dedi takip et pazartesi diş doktoruna görün dedi doktor zaten doktor bakınca bende baktım o şişlik inmişti azı dişini patlatamıyor ya tost yiyordu sert olunca sanırım o zarar verdi

(5,176 puan) tarafından

belki ekmek kırıntısı battı. inşallah çabuk çıkar dişi

+1 oy
(178 puan) tarafından

Hayır dis değil bu hemen bi acile gidin

(69 puan) tarafından

Gittim canım diş dedi hatta önce hemşireye attım o da diş ama bir değişik götür acile enfeksiyon olmasın antibiyotik versin dedi götürdüm enfeksiyon falan yok dedi doktor ama takip et hani çok huysuzlanirsa götür diş doktoruna 

0 oy
(189 puan) tarafından

Dk goturmelisiniz bu diş şişkinligi degilki Ağrı da yapar 

(69 puan) tarafından

Götürdüm de normal acile götürdüm enfeksiyon yok dedi patlatamıyor dedi çok durmazsa diş acile götür dedi zaten bu fotoğrafi sabah çekmiştim o şişlik indi sonra ekmek yiyordu sertti sanırım o da şişirtti

(189 puan) tarafından

Canım bu diş siskinligi böyle olmazki daha beyaz ve daha küçük sert oluyor acil dk başından yollamış çocuk dk yada diş dk götür inmezsse ağrı yapar geçmiş olsun 

önce (69 puan) tarafından

İnmişti götürdüğümde canım ama boğazına falan bakmadı ateşten sonra döküntü oldu götürdüm yine acile boğaz enfeksiyonu olmuş dedi ama dişde sıkıntı yoktu o da boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymıs apse iltihap bir şey yok dedi inmişti zaten götürdüğümde 

0 oy
(719 puan) tarafından

Apsedir büyük ihtimalle 

(69 puan) tarafından

Değilmiş canım acile götürdüm durmazsa eğer diş acile götür dedi şükür bir şey yok ateslenirse falan Allah korusun götürecem 

(719 puan) tarafından

O şişlik niye dedimi dismi

önce (69 puan) tarafından

Şişlik boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymıs antibiyotik yazdı 

0 oy
(118 puan) tarafından

Bendede var ne yapsam 

(69 puan) tarafından

Götürdüm canım ben ekmek yemişti sonra uyumuştu ondan şişmişti dişi azı dişi zaten patlatamıyor kime attiysam azı dişi dedi ama ilk defa bu şekilde gördük dedi doktora götürünce biraz inmişti şişlik ben enfeksiyondan korkuyorum doktor dedi çene yapısı dar olabilir ondan zorlanıyordur dedi ya da diş eti serttir dedi önceki dişlerde oldu mu dedi üst dişlerde oldu baya şişti hatta kardeşime attım ilk defa gördüm dedi bunu da attim binada şaşırdı diş etleri sert ben anladım 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,652 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,069 soru

24,133,940 cevap

334,204 kullanıcı

...