+3 oy
1,514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,116 puan) tarafından

Uzun zamandır eşim ile aynı evde iki yabancı gibiyiz beni görmezden gelir herşeyden kısar değer vermez , sabah uyandığında küs olur yüzüme bile bakmadan çıkar gider.. dün gece bir arkadaşıma içimi döktüm o da çok iyi bir hoca var numarasını vereyim konuş dedi bende birşey var mı yok mu diye sabaha kadar içim içimi yedi . Öğlen hoca ile konuştum kocana büyü yapılmış onun etkisiyle cin musallat olmuş dedi bunun için benden 20 bin para talep ettti ağlaya ağlaya kapattım telefonu.     Yuvamı kurtarmam için bu kadar para gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle olup çareyi bulan ne olur yardım edin bana . Resmen evde tek başıma bir hayat yaşıyorum ve bu çok ağrıma gidiyor:(

43 Cevaplar

+1 oy
(397 puan) tarafından

Öyle dolandırıcılara sakın inanmayın 

Elinize bi avuç tuz alın 7 Ayetel Kürsi

7 Felak 

7 Nas 

7 İhlas

7 Fatiha

7 Kafirun Suresini Sesli şekilde okuyun üfleyin bi Pet şişeye içme suyu koyup içine tuzu koyun eritin her gün eşiniz içsin inanmayabilir belki yemeğe koyarsınız gerçekten inanmayabilirsiniz ama böyle iyileşen insanlar var Allah şifa versin 

Bu arada bir hafta boyunca üç yudum okunmuş sudan içilmesi gerek 

(2,116 puan) tarafından

İnanmaz miyim. Allah razı olsun bunu da deneyeceğim 

(397 puan) tarafından

Allah sendende razı olsun canım 

Abdest al öyle oku tuza daha etkili olur 

(397 puan) tarafından

Unutmadan şunuda yazayım tuza okuyunca peygamberimize 3 defa salavat getirmeyi unutma canım 

(2,116 puan) tarafından

Tamam not aldım . Şifa olur inşallah 

(397 puan) tarafından

İnşallah cnm 

-Reklam-
+1 oy
(1,633 puan) tarafından

Gerçek hoca yardımcı olur gönlünden ne koparsa der ya da hiç istemez. 

+1 oy
(783 puan) tarafından

48 beden oluşunun etkisi vardır bence 

Kocanin ilgisini alakasını tekrar çekmek istiyorsan 40 bedene düş bence 

Bazı erkekler kadınlar kilo alınca acayip soguyorlar doğru bir şey değil ama yapacak bir şey yok ya bosanacaksin ya da zayiflayacaksin

(2,116 puan) tarafından
+2

Ne saçma bir yorum biz evlendiği mız de de bu kilodaydim . Kilo ile ne alakası var beni böyle seviyordu, böyle sevdik birbirimizi 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 255 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde krmz.123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,751 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 2,300 göst.

Kategoriler

1,476,396 soru

24,168,578 cevap

335,737 kullanıcı

...