+3 oy
1,228 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,116 puan) tarafından

Uzun zamandır eşim ile aynı evde iki yabancı gibiyiz beni görmezden gelir herşeyden kısar değer vermez , sabah uyandığında küs olur yüzüme bile bakmadan çıkar gider.. dün gece bir arkadaşıma içimi döktüm o da çok iyi bir hoca var numarasını vereyim konuş dedi bende birşey var mı yok mu diye sabaha kadar içim içimi yedi . Öğlen hoca ile konuştum kocana büyü yapılmış onun etkisiyle cin musallat olmuş dedi bunun için benden 20 bin para talep ettti ağlaya ağlaya kapattım telefonu.     Yuvamı kurtarmam için bu kadar para gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle olup çareyi bulan ne olur yardım edin bana . Resmen evde tek başıma bir hayat yaşıyorum ve bu çok ağrıma gidiyor:(

43 Cevaplar

+25 oy
önce (288 puan) tarafından

Bacım ne cini ne musallatı para istemiş dolandırılacaksın biraz gözünü aç inanma böyle şarlatanlara 

önce (12,095 puan) tarafından
+1

Sanki o arkadaşın eşine büyü yaptırmış gibi geldi bana nedense 😏 bu hoca hiç guvenilir birine benzemiyor. Allah rızası için bu işin yapan biri bir kuruş para istemez.

önce (2,116 puan) tarafından

Yok arkadaşımın günahını alamam bu arkadaşımı topu tupu 2 aydır tanıyorum. Sadece ben derdimi anlatınca o da çok iyi bildiğim bir hoca var dedi bu kadar 

önce (12,095 puan) tarafından
+1

Ay aman Allahm üstelik 2 ay tanıdığın birine nasıl böyle körü körune iannabiliyorsun canım. Insan senelerdir tanıdığı kişilerden ne kazıklar yiyor. Senden 20 bini alıp 10 10 kırışacak bunlar, şimdi anlaşıldı mevzu.

Bilemem iyi bir insan a benziyor. Belki de herkesi kendim gibi görüyorum bilmiyorum:(

önce (4,730 puan) tarafından

Aşık u maşuk asla kanma inanma. Kimseye de para verme. Bak o kadar kişi yazdı uyardı verirsen üzülürüm.  Gerçek bir hoca asla su kadar para karşılığında yardim ederim demez. Bencede bu büyücü bir hoca belkide buyu yapacak kocanı sana tekrar bağlamak için bu da caiz değil Allah korusun ahiretini mahfetme

-Reklam-
+12 oy
önce (17,574 puan) tarafından

Gerçekten işinin ehli biriyse kii zannetmiyorum bu kadar ücret istemezdi hatta hiç istemezdi..Bak burda Alaska var onun postları var git bak derim .🌸

Arkadaşım çok övdü bilmiyorum sorayım burda öyle biri varsa direk giderim en azından bu kadar istemez:(

+6 oy
önce (51 puan) tarafından

Sakın inanma gerçek hoca para istemez Allah razısi için yol gosterir

Allah kolaylık versin bende 6 yıl Siverek'te yaşadım şükür kurtuldum Siverek'te şehler var onlara gidiyorlar ama sorup araştırmak lazım siverege gidip bı tanıdık olması lazım yoksa koca şehir 

önce (382 puan) tarafından

Ben merkezdeyim, tanıdığımız da yok kuvvetle muhtemel orada. Yine aileyi büyüden kurtarmayacagim desene... Çok teşekkürler 

Bı cami hocasına orda sorsan gene seni yonlendirir bı sor yani

önce (382 puan) tarafından

Aa tamam teşekkürler öyle yapayim

Tamam canım Allah iyi etsin 

+5 oy
önce (1,142 puan) tarafından

Valla bilemiyorum ben büyüye falan inanıyorum ama para çok fazla geldi ya olmazsa paran bosa gitmis olursa 

Param yok zaten topu topu 2 bin liram var onu da aylardır saklıyorum dedim ben o kadar parayı nereden bulurum bilmiyorum. Gidip anlatacak öyle bir anne babam da yok beni anlayıp hayatta yardım etmezler biliyorum. Çıkmaz dayım Allah feraha çıkarsın inşallah:(

+5 oy
önce (130 puan) tarafından

Büyü yapacak birileri varmi çevrende 

Evet sık sık gündemimiz de olan eltim ve kaynanam

+5 oy
önce (15,129 puan) tarafından

Kocanın gözünün dışarı kaymış olma ihtimali daha yüksek saçma şeylere para dökmeyin 

+4 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Herr zanan mi böyleydi esiniz yenimi böyle oldu kim yapmis büyuyu peki 

Guvenilir hocami adi ne

İsmi Özcan hoca arkadaşım çok övdü .. eşim uzun zaman dir böyle. Bizzat gözlerim le görmesem de evime gelip işkillendiğim oldu. Allah'a havale ediyorum 

önce (1,011 puan) tarafından

Nerde oturuyirsun peki Istanbul da biri var  kardesim ona gitti

Hakkari de oturuyorum keşke biri olsa da gitsem

+4 oy
önce (26,300 puan) tarafından

Benimde tanıdığım hocalar var bugüne kadar beş kuruş istemediler o nasıl bi hoca dini ticarete çevirmiş onlar hoca değil şarlatan sakın inanma namaz kıl Allahtan yardım iste dua et 

Öyle yapıyorum Allah büyük elbet onun Elinde inşallah feraha cikarim

önce (26,300 puan) tarafından

Belkide yoktur para almak için diyordur kalbini ferah et Allah herşeye yeter dualar var bunun için 

+3 oy
önce (9,796 puan) tarafından

Gerçek hoca olan insanlar para talep etmez tövbe haşa ne yapacak onlara rüşvet mi verecek inanmayın şöyle şeylere Allah aşkına aç evinde bakara suresi sil sirkeyle her yeri kocanın niyetine 41 Fatiha bir cuma suresi oku hergün duadan çare yaradandan umut bekle 

+3 oy
önce (2,197 puan) tarafından

Hoca telefondan mi anlamış cinle musallat olduğunu burda her kadın bu dertten yanıyor o zaman herkezde musallat var . Bildiğin dolandirici yani arkadaşının aklımda hocadan aşağı kalır degilmis

İsim falan aldı bir dakika bekle dedi sonra büyü var sizde ve cinler musallat olmuş dedi . Hatta şöyle bir şey var arkadaşım iki çeyreğim var sana veririm dedi . Yeter ki araniz düzelsin dedi

önce (2,197 puan) tarafından

Aşkım inanma tamam bilen hocalar var ama bunu parayla yapmazlar ve telefonda olacak bişey değil . Bu yani yine bu hocaya git okusun etsin ama direk para isteyen birine güvenme önce . Eşimle konuş sorunun ne oldugunu sıkıntınizi illaki vardır yani sebebleri konustunu,mu eşinle bunu 

Sabah uyandığında küs olur çağırırım beni duymaz defalarca seslnirim öyle durup bakar sonrası yok maalesef. Dediğim gibi yabancı gibiyiz değer görmüyorum seviyorum ama sevgi görmüyorum 

+3 oy
önce (5,206 puan) tarafından

O arkadasini da hoca diye konusturdugu sarlatani da Rabbime havale ediyorum Allah bildigi gibi yapsin 

Çok iyi biri aslında bilmiyorum ya da eşimin dediği gibi belki de çok safım. Arkadaşım yeter ki araniz düzelsin ben iki çeyrek veririm saa dedi

önce (5,206 puan) tarafından
+1

Aynen sana 2 ceyrek verecek verdigin parayi hocayla bölüsecek sen bi de 2 ceyrek borcum var diye kadina minnet edeceksin kim bilir kac ay dis sikacaksin onu odemek icin 

+3 oy
önce (1,806 puan) tarafından

Gerçek hoca para istemez falan demişler, bu bir nevi doğru bir nevi yanlış.

Büyü haktır, ayet hadisle de sabittir.

Çözdürmek de haktır, büyü gibi marazlar büyüyle karşılık vererek çözdürülmez.

Havas ilmi diye bir ilim var, bıçak gibidir.

Doğru ellerde neşter olur, hayat kurtarır.

Yanlış ellerde bıçaktır, insan öldürür.

Tedavi için yapılan işlemler için para almak da bilinenin aksine HELALDİR. Hadisi şeriflerde de sabittir.

Ruqye okunmak da içinde şirk olmadığı müddetçe caizdir denmiştir. Hadislerde yine sabittir.

Doktorluk müessesesi gibi bu havas alimlerinin de kendi aralarında branşları vardır, kimi kulak burun boğazcı gibidir, ancak bazı meselelere bakar ve tedavisi o yöndedir. Kimi de genel cerrahtır, elinden ve dilinden her iş gelir.

Yorumlardaki arkadaşların uyardığı gibi sadece parası için bu işi yapan şarlatanlar çoktur. Hatta her bin kişiden biri ancak Ehl-i sünnet alimidir, onun da gücü ne kadar var bilemeyiz.

Yaşayan bilir dediğimiz bir mesele bu, hiç başına gelmeyen insanların alayla baktığı bir durum. O yüzden şaşırmıyorum, inşallah da kimsenin başına gelmez. İnanılmaz zor bir durum.

Her gün cuma süresi okuyun, hizbulbahr okuyum. Adetken okunmaz.

Ayetel kürsi, Felak, nas surelerini okumadan yatmayın. ASLA NAMAZ KAÇIRMAYIN.

Maneviyat ne kadar güçlüyse, bu tür musallat durumları o kadar zayıf oluyor.

Bilip bilmeden yalanlamayın yani yok hakiki hoca para almaz diye, o paraların sebebi de belli. Havas ilmîne köşesinden bakan biri bile bilir ki safran, ceylan derisi, demir, üstelik otu vb bazı maddeler vardır ve şarlatanlar da bunları bildikleri için insanlardan parayı çok alabilenler diye masraf adı altında bu listeyi sunarlar. O yüzden insanlarımız 99% şarlatan olan bu hocalara güvenmemekte haklılar.

Yine de gerçek hocalarımızı tenzih ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Her gece neler yaşadıklarını bilseniz şok üstüne şok yaşarsınız.

Bir hastanın bile okunması için ebced değerine göre bell vakitler vardır. O kimse hakkında istihare yapılmadan tedavi başlanmaz. Başındaki meseleye göre kimi zaman 3-5 sene, kimi zaman 5-10 ay arası okunmalar vardır. Her gece kılıç kalkan savaşı olur, tedavi eden hocaya, hastanın musallatı bir tane bile olsa kabile olarak saldırır. Kafir cinler musallat olur çünkü.

Tıb ilmi alanlar bilir, her hastalığa farklı ilaç gerekir. Bunda da böyledir. Her büyüye veya musallata başka tedavi gerekir. Herkes de bunun Ehli değildir.

Yazdıklarınızı bir bir okudum. Allah'a şükürler olsun namazında Niyazimdayim hiç bir namazımı kaçırmam. Sünnetler dahi kaçırmam eksik etmem elhamdülillah.   Safran dan söz etmişsiniz arkadaşım in dediğine göre safran ile yazıyor o yüzden bu kadar pahalı yapıyor demişti. Israrla sana altın borç veririm yap dedi ama yaptırmadım sonra nasıl öderim birinin borcu uzerinde oldu mu gece uyku tutmaz.  Allah'ıma Kurban olduğum kalpler onun elinde elbet duama cevap verecektir 

önce (1,806 puan) tarafından

Amin amin amin 

+2 oy
önce (5,450 puan) tarafından

Karşındakinin dolandirici olup olmadığını nerden biliyorsun 

Hadi 20 bini verdin 

Yaptım dedi duzelmedi o zaman ne olacak yazık değil mi o paraya 

Biraz açın gözünüzü 

Dolandirici kaynıyor etraf 

Senin yerinde olsam bol bol Zikir çekerim 

Allah'a dua ederim 

Bakara suresi yasin okurum 

Herseyin en güzelini en iyisini Allah bilir 

Hoca kim yaa bi de 20 bin istiyor 

Inanmayin böyle şeylere 

Her gün namazını kıl duanı et zikirlerini çek 

Telefondan bakara suresi aç dinle 

Ve en önemlisi de Allah a inan 

Gerisi boş 

Allah'a şükür namazın da Niyazinda biriyim . Gidip muska ya büyüye bulasmam tek isteğim eşimin beni sevip sayması , değer vermesi

önce (5,450 puan) tarafından
+1

Dediğimi yap gerisine karışma canım 

Hocaya mocaya da bulaşma yazık günah 

Arkadaşının ortak olmadığını nerden biliyorsun 

Herkesten herseyden büyük Allah var 

Ona inan ona güven 

Tevekkül et başka yapacak biseyin yok 

Ayrıca kocanda büyü muska olsa evlerde duramaz o adam 

Hoca dediğinde direk para istemez gönlünden koparsa verirsin 

Pis dolandirici 

+2 oy
önce (2,790 puan) tarafından

Evet cinle uğrasan hocalar var ama para taleb etmez allah rızası icin yaparlar....

Bu bahsettiğiniz hoca (üfürükcü=para karşılığında!musallat  buyuk yaptıkları olur )

O yüzden aklımı basına al para filan yok....hic es dost yokmuş cevrende bu isin ilmiyle uğrasan hocalarımızın para talebi olmadı....dinde buyu. Cin geçiyor  ayriyeten cin suresinde anlatılıyor. Bir goca hanımı varsa cami imanından yardım alın.....

Allah doğru yoldan ayırmasın inşallah. Ahiretimi yakmak istemem asla. Sadece eltim in gerçek yüzünü görsün beni sevsin bana değer versin istiyorum. Eski muhabbetimiz i istiyorum 

+2 oy
önce (4,987 puan) tarafından

Allah'ını seversen inanma şöyle şeylere. Tmm dinimizde büyü cin var ama seni 20 bin lirayla okuyacak hoca yok. Napıyorda 20 bin alacak 

Sakın ordan burdan toplayıp gitmeye kalkma

Evde kendin oku. Ayetel Kürsi nas Felak sürelerini oku yaptığın yemeklere oku. 

Bakara ve cuma süresi oku yada sesli aç evde okusun . 

Öyle yapacağım. Hepiniz beni aydinlattiniz Allah razı olsun inşallah 

+2 oy
önce (522 puan) tarafından

İnanma sakın canım amacı para koparmak düzgün bi hoca olsa öyle para istemez gönlünden ne koparsa der arkadaşında belki onla bir bu zamanda kimseye güven olmaz

Belki de bilemiyorum. ... Allah im herk din evine huzur sevgi versin inşallah:(

önce (522 puan) tarafından

Evini sirkeli su ile sil her yerine bol bol Ayetel Kürsi Felak nas oku evi temizlerkende telefondan aç dinle canim

+2 oy
önce (1,539 puan) tarafından

Çok çok yakın tanıdığım biri dediğin şekilde bir hocanın eline düştü adam  ne yaptıysa kadını kendine bağladı yuvası dağıldı 50 yaşındaki kadınının işin içinde para varsa uzak dur sakın bulaşma 

Allah'ım korusun . Yok yok yaptırmam zaten 

önce (4,987 puan) tarafından

Benimde çok iyi tanıdığım biri . Kadın hocaydı güya. Okuduğu kadınla kocasının arasını açtı boşandılar. Sonra bir duyduk o sahtekar hoca boşanan adamla evlenmiş

önce (1,539 puan) tarafından

Şarlatan onlar 

+2 oy
önce (2,511 puan) tarafından

Nazar cin büyü tabi ki de var. Ama bizim de felak nas ayetel kursi miz var. Bol bol oku. Para isteyenlere de güvenme bence tv de neler duyuyoruz. 

+2 oy
önce (3,563 puan) tarafından 2 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik
🚩 Hakaret,Tahrik

Valla sana 20 bin girmiş ben sana diyeyrim merhaba 😊 eşine birsey yoktur

+2 oy
önce (38 puan) tarafından

Kız bende insanlar nasıl hacı hoca tarafından dolandiriliyor diye hayret ederdim  demek sizin gibi çaresiz ve dini bilgisi az olan kadınları seciyorlarmis canim büyü cin falan var ama parayla giden bisi değil dua et kuran biliyorsan sık sık bakara suresi oku ve Allaha güven o senden para isteyen hacı hocaları da bosver islam böyle birşey değil ne olur dininizi kuran ve sünnetten öğrenin araştırın. İnan bana çok üzüldüm durumuna 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 251 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde krmz.123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
2 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gadasini Aldigimmm (599 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,460 puan) tarafından soruldu
+4 oy
27 cevap 2,232 göst.

Kategoriler

1,472,813 soru

24,116,385 cevap

333,241 kullanıcı

...