0 oy
126 göst.
önce Diğer kategorisinde (34 puan) tarafından

Kızlar bundan 4 gün önce yüzüğünün tasları üstünden düşmek uzereydı bende yaptırayım dıye peçeteye koyup çantama koydum ama dün baktım kı çantada yok hadi çantadan çıkardım koyduğum gızlı kutuya koyardım orada da yok yanı koyup koymayacgm her yere baktm süpürge mk içine çöpe bile peceteyn ıcınde düştü cope mı attk birimı aldı düşürdüm evde gıden gelenım var kızlar nasl yapcam evın altını üstüne getirdim 25 bın lira ne zorluklarla aldım

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,294 puan) tarafından

Dalginligina gelip çöpe atmış olabilirsin. Yada çocuklar atmış olabilir . Olmadık olmaz . 

önce (34 puan) tarafından

Zaten aklıma o ıhtımal de gelıyor peceteydı düştü falan dalgınlıgıma geldı attım ama ben kaldırdım çantaya koydum çıkarmadığımı biliyorum ve çantayı da hıc kullanmadım çok zoruma gıdıyor bundan 6 yıl önce 4 yüzüğümü bir kereden evde kaybettım bulmadım bır daha hıc yüzük yapmadım küpe falan yıne ilk kez yaptım yıne gıttı

Sağlık olsun cnm . 

Bende 2 kere küpe kaybettim çok heves ederek almıştım birde pahaliydi . Dünya malı nede olsa diyip teselli ediyorum kendimi 🥲🥲

Aynen brnde yüzük çok seviyorum işte yoksa kupem yerinde duruyor o yüzük lerden sonra bunu aldm kaç yıldan sonra daha takıp hevesımi almadım

İnşallah bulursun yaa 🤲🏼🤲🏼

-Reklam-
0 oy
önce (105 puan) tarafından

Altın dedektörü al didik didik tut heryere valla altın ucuz deil

27 bin değeri canım evı alt üst yaptım bundan 6 yıl önce 4 yüzüğüm kayboldu evde yıne bır daha alıp takmadım yüzük çok seviyorum ama aldm bu kadar yıldan sonra aldım gıttı dıger kupeme falan brsey olmadı yerınde

0 oy
önce (5,606 puan) tarafından

Ethem dedeye başvur 

Şaka bir yana çocuklara sor benim kızımda benim takılarımı takıp geziyor evin içinde 

Sordum kızlarıma görseler soylerlerdı bana :(

0 oy

Kızlarr bıldıgınız dua var mı

0 oy
önce (570 puan) tarafından

Yasin suresi okuya okuya ara bulursun çok dua edersin bana ben bu yöntemle geçen tabletimin kalemi kaybolmuştu yanlışlıkla Ya ben çöp attım çünkü eski kalemleri toplayıp çöpe atmıştım ya da kızlarım için attı o kadar yer aradım ki bulamadım aklım orası geldi ama o sırada da yasin-i Şerif okuyorum o şekilde buldum 

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Ethem dede gömleği keten dede aradığım yüzüğü bulayım sana 3 kulluvallahu bu elham.hediye edem dede de ve hem oku hem ara. Dün köye giderkn kızımın emziği vardı yok oldu köye gittik geldik eve baktım yok. Çıktım sokağa aramaya bir yandan dua ediyorum. Emzik apartman kapısınin az ilerisinde çöp bidonunun dibinde otların üzerindeydi.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 280 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,466 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 300 göst.