Hic bir işi rast gitmiyor ne yapilmali
Sadece 'ah' aldığı için mi tüm sorunlar yaşanıyor. Belki de doğru tercihleri yapamamıştır. Yanlış zamanlarda, yanlış adımlar atmıştır. En iyisini bulana kadar da deneme yanılma yoluyla devam etmeli. Yoksa tüm olumsuzlukları birinin 'ahına' yüklemek çok kolaya kaçar.
yorumuna katılmakla beraber, ah ettiğim adamın süründüğünü, işlerinin rast gitmediğini öğrensem zevkten dört köşe olurdum 😅
Benim kindarlık seviyesi :)
o da ahımı almasaymış canım😂
medenice, insanca ayrılmak varken karşısındaki yaralamasaymış 😂
Yapanın yaptığı yanına kar kalmıyor bence. Sadece insan istiyor ki, bir an önce görsün gününü 🤗
3 sene sonra kapıma gelip özür dilemişti.
ha o özür pek bir işe yaramamıştı, biten bitmişti çünkü ama o 3 sene yemiş ya kendini, o yetmişti. şimdi de ne yapıyorsa yapsın ben alacağımı aldım 😂
Konudan bağımsız bende böyle dediğin gibi birine ah ettim tabi ne durumda bilmiyorum. Ah almak kötü ya.
emin ol cok daha fazlasini hakedio tum dunya suratina tukurse ya rabbi sukur diyecek piclikte
Kız bu kadar bedduları hakedecek ne yaptı merak ettim
uckuruna aliminyum folyo sardim ya kopasica seyi daha cok yansin cehennemde diye🤣🤣 uckuruyla alakali bir durum
Anladım canım illa cezasını çekecektir
Hayatında değil o kişi demi
yok cok sukur degil.
O kişi ne yaptılar nasıl bir ahın ıcnde helallik alsin ozmn
Helallesmesi gerekiyor diye biliyorum canim
Valla kim ah ettiyse onun ettiği ahlardan vazgeçmesi tövbe etmesi gerekiyor. Çünkü bende eşimle evlenmeden önce çok ah etmiştim uzun zaman sonra evlendik bir türlü olmadı. İşler rast gitmedi niye niye niye diye düşündüm. Aklıma ettiğim ahlar geldi oturdum bir güzel dua ettim tövbe ettim. Sonra yavaş yavaş olmaya başladı. Eşimin bunlardan haberi yok tabii ki.
1,472,617 soru
24,113,416 cevap
333,092 kullanıcı