+2 oy
352 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (223 puan) tarafından

Kızlar emzirirken hamile kalanınız var mı süt korur diyorlar 

20 Cevaplar

+10 oy
önce (12,107 puan) tarafından

Şu sütün dili olsa da konuşsa nasıl koruyor acaba. Yok öyle bir şey

önce (4,061 puan) tarafından

😂

önce (3,673 puan) tarafından

Düzenli emzirme de prolaktin hormonu salgılandığı için hamileliği engelleyebilir. Bu yüzden koruma ihtimali var, ama çok az kişide mevcut. 

önce (12,107 puan) tarafından

Evet evet biliyorum prolaktin hormonu yüksek olunca vucut hamileliği engelleyebiliyor ama 10 kişiden 1inde belki olur bu durum :)

önce (23,909 puan) tarafından
+2

Gelip rahim yolunu tıkıyor etme eyleme bunun daha küçük bebesi var deyip spremleri durduruyor diye düşünüyorum 

-Reklam-
+6 oy
önce (4,061 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025 hala süt korurmu diyorsunuz,korumaz,korur diyen şansa hamile kalmamıştır yoksa süt korur diye birşey yok 

+4 oy
önce (5,839 puan) tarafından

Ay şu sütün koruma özelliği var da neden insanlar kondom, hap, spiral, koruyucu iğne gibi şeyleri icat ettiler. Onlar bilmez miydi işi süte bırakmayı. 

Üşenmeyin korunun adam gibi. Şöyle bilimsel geçerliliği olmayan işlerle evlat gibi önemli bir konuyu riske atmayın.

Billboardlara yazacağım artık kamu spotu diye; EMZİRME BİR KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR. 

önce (7,914 puan) tarafından

Elin değmişken geri çekilmeyi de ekle 😃

önce (5,839 puan) tarafından

Yazdım geri sildim biliyor musun 😂 Postun konusu değil diye. Onu da ayrıca kalın puntolarla yazmayı düşünüyorum 😄

+4 oy
önce (8,298 puan) tarafından

Yıl olmuş 2025 valla insan bunu sormaya utanmali

+3 oy

Annem ve kaynanam emzirdikleri süre boyunca hamile kalmamışlar. Ama ablam kaldı🙂‍↔️ herkeste işe yaramıyor maalesef. Bayağı kumar oynamak olur bu. En iyisi iyice korunmak. 

+3 oy
önce (2,076 puan) tarafından

Süt nasıl koruyacak ki ?  üremeyle alakası olmayan bir bölüm sonuçta . 

Emzirdiğimiz zaman prolaktin hormonu salgılanıyor. Bu hormon da gebe kalmaya engel bir hormon. Bu yüzden koruma ihtimali var evet, ama herkeste değil. 

önce (2,076 puan) tarafından

Prolaktin hormonunun sadece süt hormonu olduğunu biliyordum yani üremeyle alakası olduğunu bilmiyordum internetten baktım şimdi öyleymiş . Etki eden bir hormonmuş evet ama yine engel yazmıyor etki eden diyor 1 e etki etmez 2 ye etmez 3 e kaza kurşunu gidersin . 

+3 oy
önce (44 puan) tarafından

Bu korunma yöntemi değil  

+3 oy
önce (91 puan) tarafından

Tam bir yalan ben ilk bebegimde Eltinm dedi süt koruyor felan adette olmadım bebeğim 2 buçuk aylıktı ben hamileydim 2 haftalık saçma uydurma esk bı adet gibi sakin canım korun korkudan hemen spiral takıyorum düşün

+3 oy
önce (18,564 puan) tarafından

Mümkün tabi ki hem de doğum yapalı çok olmadı ise. Ben kızım ,3 aylık iken hamile kaldım 

+3 oy
önce (482 puan) tarafından

Emzirirken hamile kaldlm süt korumuyo hepsi hurafe

+3 oy
önce (528 puan) tarafından

Emziriyordum bebeğim 6 ayllikken hamile kaldım süt korumaz asla 

+3 oy
önce (3,371 puan) tarafından

Cidden böyle bir riske girmeye değer mi? 

+3 oy
önce (2,202 puan) tarafından

Bende emzirirken hamile kaldım oğlum  1 buçuk yaşındaydı. K

+3 oy

Emzirirken kızıma hamile kaldım. Kızımı emzirirken 3. Bebeğim oğluma hamile kaldım 😂

önce (1,022 puan) tarafından

Ayıptır söylemesi korunma yönteminiz neydi

Korunma yöntemimin olmadığını geç anladım şuan korunmuyordun diyeceksin ama geri çekilme 😃 2. Bebeği biz istedik korunmadık ama 3. Bebekte geri çekilmeye devam ediyorduk. 

Dersimi geç aldım ve deri altı implant taktım 

+3 oy
önce (511 puan) tarafından

Kaynanam der onu dese dese süt sadece bebeği hastalıklardan korur birazcık gelişsek mi artık hiç duymadın mı mesela iki bebeğin arasında 1 yaş olan? 

+3 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Sütün işi gücü yok 😁 emzirirken hamile kaldım tabi koruyor düşüncesinde değildim saçma zaten 

+3 oy
önce (14,561 puan) tarafından

Kalınır . Korumaz tabii

Çok istiyorduk ikinci hemen olsun oğluma hamile kaldiğimda kızım on ayliktı emiyordu 

+3 oy
önce (2,674 puan) tarafından

Süt asla korumaz eskiler öyle der 

+2 oy
önce (1,995 puan) tarafından

Ya arkadaşlar herkes hayır demiş ama çok az insanda korur. Bunu da insanların anlattığı tecrübelerinden bilebiliriz. Ama bu da diğer koruma yöntemleri gibi %100 değil mesela 10 korunmasız ilişkiden birinde tutar mı tutar. Hatta ben de onlardan olabilirim 😁 emzirirken bir kaç defa kaza olmuş ve tedbirsiz davranmıştık düşününce. Emzirmeyi bıraktırdıktan 2 ay sonra eşim bir gece yine korunmaya gerek duymadı ve hamileyim. Önceki tutmamalar emzirmeden mi orasını bilemem ama benim böyle bir tecrübem var. Ben çok emziriyordum ve sütüm de boldu bu arada. 

0 oy
önce (3,619 puan) tarafından

Süt korurdu gelen sperm korurdu allah bilir 😂😂🤩

Sonra ya kaza oldu diye post acmayin

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 34 göst.
+1 oy
0 cevap 22 göst.
+1 oy
23 cevap 454 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine. (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 358 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,130 soru

24,120,592 cevap

333,449 kullanıcı

...