+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (3,714 puan) tarafından

Kızım 3 buçuk yaşında Kreşe başlayacak, deneyimlerinizi paylaşır mısınız  tavsiyeniz vs varsa hani daha kolaylık olur gibi 

Ben alışma sürecinden en çok endişe duyuyorum, alışmaz çok ağlar diye, ama ben onun iyiliği için gitmesini istiyorum cocuklara iletişim kursun oyunlar oynasın, paylaşmayı öğrensin, hem evde aynı şeylerden o da sıkılıyor bide biz almanyadayız dili daha iyi kavrar şüphesiz, zaten 4 saatliğine vermek istiyorum ama kaynanam da daha küçük diyor seneye bırak diye kafamı karıştırıyor, bu arada burada 6 yaşında başlayacak okula 

3 Cevaplar

0 oy
(2,866 puan) tarafından

Bende oğlumu 3.5 yaşında birkaç aylığına verdim. İlk başlarda ben orada oturur beklerdim. Birkaç gün sonra öğretmen gelmeyin artık dedi ama ağlıyordu gözlerinden belliydi öğretmen iyi iyi diyordu ama ben anlıyordum. Oğluma hep ben seni karşıdaki parkta bekliyorum diğer arkadaşlarının anneleri işe gidiyor orada bekleyemiyor bende bekleyemiyorum onlar annesini ister ağlar diye diyordum gerçekten birkaç saat parkta bekliyordum gidemiyordum eve. Konuşma bozukluğu vardı oğlumda biraz olsun faydası olur diye başlatmıştım ama hiç faydası olmadı sonra dil terapisti ne gitti. Ben tüm gün vermiştim 2 ay gidecek zaten diye şimdiki aklım olsa verir miydim tam güne bilmiyorum. Senin zaten kısaymış süresi gönder baktın olmuyor alırsın. 

-Reklam-
0 oy
(3,958 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim kızım da 3 buçuk yaşında. Pazartesi okula başlayacak. İlk gün zor olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi. Normalde tüm gün ama, 1 buçuk ay boyunca sadece yarım gün göndereceğim, alışsın diye. Toplam 3 saat. Bence hiç erken bir yaş değil, gayet iyi. Çevre edinmesi, sosyalleşmesi için çok ideal. 

(2,765 puan) tarafından

Neden bir buçuk ay vericeksiniz

(3,958 puan) tarafından

Bir buçuk ay boyunca sadece yarım gün gidecek. Sonra 2 haftalık resmi tatil var. Tatilden sonra da tam gün gidecek 😊 Daha ilk günden tam gün gitmesin, önce alışsın, öyle tam güne çevireyim dedim.

0 oy
(4,891 puan) tarafından

Bizde almanyadayiz. Bizim bölgede başladılar bile 11 ağoztozda. Kızım eylülde 4 yaş olacak. Kendisi severek ve mutlu bir şekilde gidiyor kreşe. Evde çok sıkılıyordu bize çok iyi geldi diyebilirim. 14 aylık başka kızım da var onu 3 yaşında veririm sanırım. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
+2 oy
6 cevap 149 göst.
+1 oy
1 cevap 121 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler