Daha önceki postumda eşimle aynı evi paylaşan iki insan gibi oldugumuzu yazmıştım. Bu durum her geçen gun beni yalnızlaştırıyor ve bu yalnızlıktan da çıkma, komşularla ilişki gibi bir arayışa da girmiyorum içimden gelmiyor. Kimseye ihtiyaç duymuyorum. Bir tek onun varlığı yeterdi. O da işten gelince yatar koltuğa telefon başında gözlerini yorar taa uyuyuncaya kadar. Kızlar ben böyle bir insanla tek etkileşimimizin yatak odası oldugunu görüyorum. Yatarken sarılır ten teması kurar bazen öper uyur. Bunu da şöyle anlıyorum "ben evliliğimiz için emek verıyorum." Bu mu emek? O vicdan rahatlatıyor böyle. Sorunları yatak odasına taşımak doğru değil evliliklere zarar verir bılıyorum ama Şimdi gelse eş olma münasebetinde bulunmak istese reddetmek istiyorum. Artık bir tek bu noktada eş oldugumuzu görüyorum ve o da eksik kalsın dıyorum. Bende bir şeyler koptu artık. İçimden artık onun istemesiyle yanaşmak gelmiyor. Eee gelip sormuyor da neyin var niye böyle tavırlı ve agrasifsin pek konuşmaz oldun demiyor demiyor 😫 hep böyle yapardı ta ki ben dayanamıp patlardım ama artık patlamıcam sessziliğime tepki vermeyen adama içimi bir kez daha dökmeyecem kendi ellerimle. Duymak istese bile anlatmayacam hiç bir şey. Onunla artık aynı yatağı da paylaşmak istemiyroum. Oğlumun yanında uyumak istiyorum.
Çoğu cümlelerin o kadar beni anlatıyor ki içimi sen dökmüşsün
❤️🩹
Gün içinde ilgisini vermeyip sadece karı koca münasebeti için seni çağırması insanşn ağrına gider elbette ama reddetmelerin artarsa da ihanet gibi durum söz konusu olursa da yine seni suçlar erkeğim ihtiyacım vardı sen beni istemedin diye
Haklısın. Aynen öyle olur...
Hepimizin sorunu bu galiba patliyorum da insan bazen demekten de yoruluyor
Herkes aynı bı sohbet yok cocukları kendime dogurdum sanki
Eve gelıyomya der bısey dıyınce .
Çalışıyor ıse gıdıyo geliyor hersey mükemmel sanki
Yatakta bile cep telefonu elinde
Saatlerce. Telefon bağımlılığı var.
Sende kendimi gördüm😞
Ben artık saldım bana nasıl davraniyorsa aynı şekilde karşılık görüyor. Umurmumda mi İnan o bile değil artık. Anlamıyorlar çünkü tek başına çabalamakla hiç bişey düzelmiyor defalarca konuşmama rağmen hala aynı devam ediyorsa kusura bakmasınlar karı kocalık yatak odasından ibaret değil. Ama bunu idrak edecek beyin 0 maalesef onlarda
Bir tek burda karı kocayız. Burda da hayırlarla zoraki gelişlerle geri dönülmez zararlar veririm diye korkuyorum. Çünkü yatakta biten evliliği hiçbir şey düzeltemez derler 😞
Valla bilmiyorum bacım ama kendim için diyim ben çok yoruldum cabalamaktan
Sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap bakma bizim yazdiklarimiza
Genede ayırma yatağını bence canım ama sessiz kalarak ona bazı şeyleri anlayabilirsin ha bazıları anlamıyor ama emin ol herkes bı dönem bunları yaşıyor kendini güçsüz yanlız hissetme❤️
Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum haklısın ama hevesim kalmadı artık ☹️ bilmiyroum şuan çok duygu yüklüyüm. Oğluma da bugün kızdım üst üste yatamazlıklarına dayanamayıp vurdum onun sancısı içindeyim aynı zamanda. gidip ona sarılarak uyumak istiyorum 😢
Sarıl uyu bı kaç gün ama sürdürme her evde var problem canım ama asla yatağını ayırma derim ben 18 yıllık evliyim bı kere ayırdım oda canıma tak etmişti bizimki genelde eşim küser yatmaz çok takmam .iyice bı konuş eğer anlamazsa bı sure ayir bakalım inşallah iyi olur
Canım benim sessiz kaalmak çözüm oluyor çoğu yerde bende çok sinirleniyorum bi ara bizde böyle olduk aldım karşıma konuştum o dinler hakverir sonra düzeltmeye bakar çok etkisi oldu
Şuan belki kırgın oldugum için böyle söylicem ama artık düzelmese de fark etmez dıcem. Bende kopan koptu...
Umarım herşey eskisinden daha güzel olur
Bnde de öyle oluyor birde kaçarak evlenmistim kendi ailemde yok gorusebilcegm zaman zaman oluyor,sussan da anlamıyorlar Cok yeminler ettim sessiz kalcam diye ama kendimize zararımız oluyor dök içini anlamazalarda bağır çağır en azından rahatlatsin erkekler biraz gıt kafaki bazen yüz kez demen gerekiyor
Haklısın...
Gece istagramda şey gördüm
https://www.instagram.com/reel/DLMpzKxMUcm/?igsh=MWxodDZnemwzdGkxaA==
İnsalah doğru şey açılır 🤣
Kelimesi kelimesine bu ben dedimm.......:(
1,473,157 soru
24,120,911 cevap
333,466 kullanıcı