+1 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,416 puan) tarafından

Kızlar bir önceki postumda demiştim ya anksiyete ve alerjik astım birbirini tetikliyor galiba sonucunda zor nefes alıyorum diye en son kasım 2024 de gitmiştim gögüs hastalıklarına detaylı tarama yaptılar söylediklerimi incelediler akciğer filmi ile solunum fonksiyon testine soktular 3.derece ağır astımım çıktı sonuçlarda doktor acil ilaç basladı 2adet ☹️ meğer psikolojik degilmiş agır astımım varmıs ilaca başladılar 

image

4 Cevaplar

+1 oy
(1,609 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin inşallah 

(1,416 puan) tarafından

Saol abla amin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(1,558 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Birara eşimin de sonucu baya kötü çıkmıştı solunum testi falan yapmışlardı bildiğin nefes almıyorsun dediler ama astım falan demediler ilaç da vermediler. Onun da biseye alerjisi vardı sanırım 

+1 oy
(1,073 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

Sağlık bu ihmale gelmez takip et.

+1 oy
(5,408 puan) tarafından

Ayyy cok gecmis olsun canim her seferinde bu sefer ihmal etmicez diyoruz yine ihmal ediyoruz bi aksilik cikiyo illaki benimde uzun bi suredir vas agrim var haftada bi kere agriyo ilac asla etki etmiyo ve kafami kaldiramoyorum uyku iyi gelir bana gelmiyo uyanikken daha iyi hissediyorum uyudukca sisiyo sanki kafam uyanmakta zorlaniyorum yinede buz koyuyorum catki yapiyorum sifa ayetleri okuyorum ya safi cekiyorum yok biraz toparlanirsam kafami sarip bi is yapiyorum 10 dk is yaparsam 5 dk diblenip basima buz koyuyorum bende psikolojik diye dusunuyorum ama cok siklasti bilmiyorum randevu aldim bakalim 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 588 göst.
+1 oy
5 cevap 415 göst.
12 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,363 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (6,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.

Kategoriler