Ben bugün arkadaşımla buluştum şimdi oyun parkına esir edildim 😂 1 saattir oturuyorum 😂 sokak çocuğu modu 😂 sizde neler var neler yok ?
Yarın birgün yağmurdan kardan çıkamayacak nasılsa oynasın özgürce
Biz o konu da biraz arsızız ya böyle çıplak çıplak oynayamıyor tabiki de ama yağmur kar kış demeden hep dışarıdayız 😂
Balkon sefasi
Sabahtan beri kosturdum sozde gec kalktilar bugun 9 da onlar uyandi kahvalti hazirladim saglik ocagina gittim markete ugradim dun rezil ettigim saclarimi koyulttum o ara evi derledim topladim yemek yaptim dusumu aldim cocuk da sozde oglen uyumadi da bomba gibi oldu Allahtan esim evdeydi koltuga kafami koydugum gibi uyuyakalmisim yemek cay derken bu saat oldu kocsyi ise postaladim ac bebemi doyurup zibartacam nasipse
Maşallah kuzuma aynı sen kizzz 😁 saçlarına hangi rengi yaptın tekrar 😂
Yine mervoş yine bir dolu dolu gün maşallah kız sana valla enercine hayranım 🫶🏻
Maşallah paşaya ❤️
@Gastamonlummm aaa ilk deda buru bana benzetti herkes babasina benzetir 🤭 senin dedigini yaptim abla sicak kahve boyadim 1 saat bekletyim yinede koyu olmadi caramel gibi oldu
Ay idil dur Allah askina yaz boyu surubdum az kendime geliyim
Yok kız sari sarı olması babası gerisi sen 😁😁 şıp demiş burnundan düşmüş 😂 olsun karamel daha da güzel olmuştur canım
Ay bilmiyorum ablam 🤭🤗
Napim modum yok bugun
Hayırdır inşallah
İşten geldim birşeyler atistirdim uzanıyorum biraz tele bakip yatarm
Ayy benim oğlanda erken kalktı bugün inşallh erken uyurda ben de uyurum ya
Oo iyi yapmışsınız
Ben evdeyim bugün çok yorgun hissediyorum çocuğu dışarıya bile çıkaramadım ayrıca sıkılıyorum da garip bi hissiyat içindeyim enerjim yok iştahım da yok 😑
Bende dün bu şekildeyim full yatıl yaptım oğlanı da babama bıraktım yani çok kötüydüm arada böyle bir ruh halleri bir gidiyyy bir geliyy
Evet tembellik çöküyor bazen keyifsiz oluyo insan
Aman hepimiz insanız olsun o kadar eşiz anneyiz diye robot değiliz bizimde depresyona girme hakkımız var 😂
Kesinlikle haklısın 😁❤️
😂😂😂🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Ohhh tadını çıkarsın minnoşum bizde yeni eve girdik böğürtlen toplamaya çıktık azcık dolandık girdik eve haber izliyorum 🤗
Bacım Sevdanın annesi nasıl oldu
Hahahahha 😂 Ulaşta geçen diyor ağaca çıkacam anne bir o eksikti dedim 😂
@Amerikanbebesi hala aynı canım
Hahahahahaaa idil 😁
Rabbim şifa versin inşallah 😔
Belgesel evimizde diyorsun 😂
Evet bacım 😄
Benim misafirim geldi eşimin oğlu benim de oğlum sayılıyor
Az dinlen duşa gir dedim
Tamam ablacım dedi
Döner aldım yanında kola aldım
Birazdan yediririm
Sonra istirahat eder
Ablalı oğullu ikimiz sohbet eder otururuz
Dışarı çıkmak isterse gezdiririm
Oh ne güzel valla 🫶🏻
Bende bir yandan yemek hazırlıyorum, bir yandan kızımı okul heyecanı bastı denemeler yapıyor onu izliyorum 🥰
Ohh en sevdiğimiz oyun şekli salkım saçak
Valla yazları bırakıyorum böyle kışın karı yağmuru bitmiyor Bayburt ta çünkü sarma gibi geziyor 😂
Bende bir yandan yemek hazırlıyorum, bir yandan da kızımı okul heyecanı bastı denemeler yapıyor onu izliyorum 🥰
Ben de burada yazılan okul heyecanlarıyla heyecanlanıyorum daha oğlum 2.5 yaşında ama ne bileyim 😅
Rabbim o günleri sana da göstersin inşallah 🌼💕
Amin amin inşallah 🤲🏻🌺🫶🏻
Offf çok iyi gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkürler cnm
Rica ederim 🫶🏻
Ayy oğlum uyusa ben de içmek istiyorum ya gerçekten çok canım çekiyor şu an bir yorgunluk kahvesi 😂 afiyet olsun
Tam da parmağına sinek konmuş 😀
Ay valahi biz geldik hepimiz pert artık yataklara kendimizi 5 gündür evimden uzağım yarın inşallah bu saatlerde evimde olacam.
Kız hiç fark etmedim sineği 😂
Böyle yerlerde sinek eksik olmuyor yaaaa
Evine dön idilll
Donn dedimm çok geziyonn 😰
Şey aklıma geldi . Bak Erdal çok gezenin ayağına b@k bulaşırmış 😂😂😂
Ahahahah doğru diyo dön başım dönüyor strorileri izleyince yine nere gitmiş la bu gaci diyerek izliyom🤣🤣🤣
Bayburt ta kalma acısı çıkarıyorum 😂❤️
Gez doya doya şaka yapiyom ana evisi gibi yer mi var 😘
Öldüm ölddümmmm idiiiil işim hiç bitmezmi benim
Valla bende yaklaşık bir 20 gün sonra gebericem 😂
Sen niye 😆😆
4 aydır evimde değilim dile kolay orenseslik günlerim sona eriyor kül kedisi mod on yapacağım ev işleri malum beni bekler 😅🤦🏻♀️of of
1,476,335 soru
24,167,676 cevap
335,700 kullanıcı