+1 oy
160 göst.
önce Diğer kategorisinde (384 puan) tarafından

Telefonum caldı actım. Sosyal hizmetler dedı adam tanıttı kendını. Butun bılgılerımı tc me kadar ben demeden söyledi. Neyse dedı öğrenciniz ıcın para cıktı 1.sınıf kızım ıcın. Neyse hesabınıza atıcam dedı parayı tm dedım sıfrenızı verın dedı seslı sekıkde teyit fln etmem gerek dedı. Bende dedım paylaşamam güvenmiyorum kullanmış olduğum bankadan mesaj geldı onu deyın dedı dedım ve adam kapattı. Bende jeton dustu tabı bende hemn musterı hızmetlerını aradım kartı ıptal ettirdim ve yapılan ıslemlere bakmasını söyledim baktı en son benm yaptığım 400 tl lik işlem vardı. Araya 2 dk girmeden iptal ettim kartımı.   İçinde esimin 40 bini vardı bıde gitse gel o kavga kıyamete. Şimdi merak ettiğim sey işlem yapmıs olsalar sisteme gecmıs olur muydu. İçim içimi yiyor acaba cektıler de sisteme mi girmedi. İnşallah bısey olmamıştı. 

Sakın demeyin aklın yokmu fln dıye.  Gerçekten İnsanın beşeri bağlanıyor. Benkı o kadar uyanık biriyim. 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,400 puan) tarafından

Parayı hemen başka yere aktar nolur nolmaZ

önce (384 puan) tarafından

Müşteri hizmetlerini arayıp komple ıptal ettım yenısı gelcek

önce (1,400 puan) tarafından

Sen kartı etmişsin. Hesabinla.ilgili işlem yaptıysa o para da gider.  parayı da başka yere aktar bence

A tamam ıste kartı ıptal olunca gıremez kımse ben bıle giremiyorum. Müşteri temsilcisi dedı artık bu kartla bi işlem yapılamaz 

önce (1,497 puan) tarafından

Mobil bankaciliktan işlem yapmışlardır. Kartla alakası yok canım. Mobil bankacılıga girip parayı aktarın diyor arkadaş 

Tamam işte anladım ama komple ıptal ettım o yüzden mobil bankacılıga gıremıyorum. 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,653 puan) tarafından

Dur canım öyle olmaz bak ben şimdi sana bir IBAN atacağım oraya gönder tamam mı 😆😆😆😆

Sen hesabındaki parayı eşinin hesabına veya başka bir hesabın varsa oraya aktar çünkü ne şifresi verdiğini bilmiyorsun karta ait bir şifremi yoksa hesaba ait bir şifre mi

Kartı arayım komple ıptal ettım 1 dk ıcınde

0 oy
önce (756 puan) tarafından

Canım mobil bankacılığın varmı

Varsa bak mobile para duruyormu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
+2 oy