0 oy
65 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (97 puan) tarafından

Kendimi iyi hissetmiyordum bir sürü belirtilerim vardı vücdum alarm veriyordu vee gidip tahlil verdim ve kan değerlerim boşalmş resmen. Ferrittinim 8 e düşmüş. B12 düşük d vitamni düşük. Ve benim iki tane bakmakla sorumşu oldğm çocuğm var kolum kalkmıyo :((((( şuan da kalp ağrısından acile gidiyorum ;(((( ne yapsam hemen düzelir üzerimde aşırı ağırlık var depresyon hali de var rengm de soluk kendmi kötü anne hissediyorum şuan ;(( 

2 Cevaplar

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Canım benim de kan değerlerim ve vitaminlerim çok kötüydü diyet yaptım sağlıklı beslendim değerlerim de kendi kendine iyiye gitti çok şükür. Su iç yürüyüş yap ve sağlıklı öğünler tüket düzelir inşallah. Çok geçmiş olsun 

önce (97 puan) tarafından

Nasıl besleneyim canım kısaca anlatsan neler yapmalıyım 

Sabahları genelde yulaflı tostlar veya haşlanmış yumurta  yiyorum gün içinde 3 litre su  akşamları ne yemek yapsam onu yiyorum ama yemekten sonra 1 saat yürüyüş yapıyorum ve düzenli uyku

-Reklam-
0 oy
önce (881 puan) tarafından

Ben beni bildim bileli düzeltemedim kanım 7.2 ama yükselmiyor ne yaptıysam en son ilaç şurup olarak verdi kan vitamin ignesi verdi yok 

önce (97 puan) tarafından

Bu neyden olur peki doktor bişi demiyor mu veya sizde yan etki olmuyo mu mesela benim kafam ellerim karınclanma çok oluyo baş dçnmesi kalp ağrım çok oluyo halsizlik kolumu kaldramıyorum resmen güçsüzlük bağışıklık zayıflık. 

Halsizlik uykusuzluk saç dökülmesi baş dönmesi ve o kadar yorgun hissediyorum ki dışarı çıkasım yoktu  sürekli vitamin hapları kullanıyordum  en sonunda sağlıklı beslenmeye karar verdim bide troid hastasıyım onun yan etkileri vardı ama şimdi iyiyim çok şükür bir çocuğum var bazen ona bakamayacak hale geliyordum 

önce (881 puan) tarafından

Valla yapıyor ama elimden bişey grlmiyor bi 5 sene önce damardan demir verildi inan dünya varmış dedim hamile kaldım olan kan geri gitti şimdide devlet yapmıyor dedi doktor endoskopi şartı varmış yaptırdım yine vermedi ilaç dediler gastrit çıktı 6nın altına düşerse veriyomuş onda ani ölüm tehlikesi varmış düşme yeterki

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 184 göst.
+2 oy
5 cevap 229 göst.
27 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Serap guler (214 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,472,668 soru

24,114,120 cevap

333,130 kullanıcı