+4 oy
521 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,641 puan) tarafından

Çişini lazimliga yapıyor sonra götürüp kendisi klozete döküyor 😀maşaAllah bu gidişle beş sene sonra rahata ererim tüm ev işleri yemek kızımda olur 😁

Eşime diyorum çok tatlı 😀yok diyo senin çocuğun diye sana tatlı geliyor😍

19 Cevaplar

+10 oy
önce (1,550 puan) tarafından

Herkesin çocuğu kendine tatlı vallahi 😁 Rabbım acılarını göstermesin bizlere bağışlasın inşallah her anlari her şeyleri her konuşmalari bal bal 🤗

önce (6,641 puan) tarafından

Evet ya bize tatlı geliyor Rabbim bagışlasın her iki cihanda da razı olsun

önce (4,318 puan) tarafından

Geçen 3 senelik filan bir postta denk geldim misafir kullanıcıya biri sormuş bebegin nasil vs o kişi de cevap vermiş işte 10 aylık oldu dicle kusum filan bu dedim kesin gastamonlunun cevabı 🤲😄

önce (1,550 puan) tarafından

Ahhhh ahhh ne günlerdi beee canım ağlardım nasıl büyüyecek diye yarabbim şimdi tam küçük bir ergen oldu o kadar tatlı ki onu bazen alıp geri içime sokasım geliyor seni ben doğurdum haaa diyip duruyorum 😂😂

-Reklam-
+5 oy
önce (18,334 puan) tarafından

Maşallah akıllı kız kendi işini kendj yapiyor😊 

Benimkide çok tatlı şaşkın şaşkın bakar herkes cok sever bende sürekli nazar değdi değecek diye korkarım eşimde herkesin çocuğu var sakın ol der😂

önce (3,342 puan) tarafından
+1

Kuzeyiii yicemmmm ama hakikaten çok datluuu yaaaa ömeri demiyorum bile az daha konu başka yerlere gidiyordu sjsjsjsj

önce (18,334 puan) tarafından
+1

😂😂

canımız teyzemizzz❣️❣️

+5 oy
önce (3,342 puan) tarafından

Yok valla evladım diye demiyorum çok datludurr iki hareket etsin onu yiyip bitirmek istiyorum bu aralar aramız bozuk sjsjjsjs 

+4 oy
önce (23,867 puan) tarafından

Benimki 3.5 yaşında erkek ara ara bulaşık yıkatıp sofra toplatıyorum sofra bezi getirip seriyor falan ama kendi çocuğun diye tatlı gelme kısmına aşırı katılıyorum 

Benimki de yapabilse tüm ev işini yapacak😂. Geçen gün kurutmaliga çamaşır sermiş mandal da takmış yan yana on tane 😀

önce (23,867 puan) tarafından

Benimki de yapıyor çünkü yapmak istiyor benimde işime geliyor 

+4 oy
önce (2,097 puan) tarafından

Ayy benim oğlanın tuvalet eğitimi anısını hatırladım sjsjs ilk kez büyük tuvaletini yaptı klozete neyse sifonu çektim bir ağladı görmen lazım kakam gitti kakami geri getir diye zannedersin çocuğu kesiyorlar öyle ağlıyor sjsjs .geçen gun söylüyorum sen böyle yapmıştın diye iyyy diyor hatırlamıyor 😃😃

önce (5,689 puan) tarafından

Benim kızımda kuyruğum koptu diye ağlamıştı 

Ayyyy 😂😂😂😂

+4 oy
önce (5,206 puan) tarafından

Bunu bende cok dusunuyorum acaba bana mi sevimli geliyo diye 

+4 oy
önce (54,061 puan) tarafından

küsmeleri tripleri uykuda tatliliklari baska guzel herkesin evladı kendine

+4 oy
önce (5,452 puan) tarafından

Bence herkesin çocuğu kendine tatlı geliyor 

Çünkü biz anneyiz 

İnsanın kendi canından bi parça olunca çok farklı oluyor

+4 oy
önce (8,357 puan) tarafından

Herkesin ki kendine bal tabi ama benim diye söylemiyorum her gören tatlı diyor canım evlatlarıma  😊

+4 oy
önce (5,049 puan) tarafından

Dünyanın en güzel çocuğu benim çocuğum 😍😍 kimse aksini iddia edemez, asla kabul etmem😂

Allah'ım hepsinin bahtını güzel etsin

+4 oy
önce (2,254 puan) tarafından

Genel olarak bütün çocuklar tatlıdır ama insanın kendi çocuğu daha tatlı. Biz eşimle ölüp bitiyoruz mesela 😍😁

+3 oy
önce (1,526 puan) tarafından

Aynı soruyu bende eşime soruyorum ama gören herkes cokk tatli maşallah diyorlar dün erkek kardeşimin kinasindayken gören herkes güzel çok tatlı bu ne böyle çok şirin neler neler diyorlardı üstüne oku oku oku oku artık yoruldum

+3 oy
önce (3,587 puan) tarafından

Kim annesiyim ona tatlı ama güzellik bakımından çocuğuma odun veremeycegim gerçekten tatli😂(herkes öyle diyor yani)

+3 oy
önce (5,689 puan) tarafından

Her çocuk tatlı ama annenin gördüğü gibi göremiyor kimse başkasının çocuğunu 

+3 oy
önce (3,645 puan) tarafından

Kendi çocuğu insana gerçekten çok tatlı geliyor 😊 

+3 oy
önce (1,505 puan) tarafından

Bizim iş yerinde arkadaşlar var. Kız olan arkadaşımın çocuğu var sürekli çocuğunu anlatır çok tatlı çok tatlı diye. Diğer yeni evlenen erkek arkadaş da der ki "herkesin O.ruğu kendine güzel kokar " 😂😂😂😂 biz çocuklarımızın yaptıklarını, söylediklerini millete tatlı tatlı anlatıyoruz ama karşı tarafin pek ilgisini çekmiyor bu konular 😂

+2 oy
önce (55 puan) tarafından

Aman benim doğurdum çocuklar gibi çocuk yoktur tatlilikta ben böyle çocuklar görmedim nasıl güzeller maşallah Süphan Allah kuzularima .

Ama herkes de der cocuklariin çok tatlı diye 

+2 oy
önce (7,046 puan) tarafından

Kirpi yavrusunu pamugum diye severmis bizede evlatlarimizin her hareketi tatli geliyor bence 

+1 oy
önce (11,549 puan) tarafından

3 çocuk doğurdum ben doğurdum diye demiyorum aşırı tatlılar🤣🤣🤣 oğlumu doğurduğumda daha çıplaktı üstü görümcem benleydi yenge cok güzel bir bebek demişti bende gülüp ben güzel doğururum demiştim öylede bir ozguven haahaaa 😂😂

Gecen kardeşim geldi bana beraber doğurduk aramızda 24 gün var dedi Allah aşkına sen nasıl başarıyorsun kafa şekilleri bu kdr yuvarlak oluyo tövbe yarabbim ben ne yapacam Rabbım öyle yaratmış dedim

Yani kısaca benimkiler bana çok tatlı geliyor her anne  gibi 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,258 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde _queen_ (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,325 göst.
27 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
8 cevap 334 göst.