+2 oy
249 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba eşimle severek evlendik 3 yılık evliyiz eşim yeni bir işe başladı çalıştığı yerde de kızlar var tabiki bu normal bişe ama eşimi çok kiskaniyorum elimde olmadan eşimede söyledim iş dışında bişe konuşmani istemiyorum mesafeli olmanı istiyorum oda bana söz verdi bana guvenebilirsin dedi ben oraya çalışmaya gidiyorum dedi ama ben bir türlü aklımdan cikaramiyorum acaba mola satinde beraber yemek yiyorlarmi muhabbet ediyorlarmi diye sürekli bunları düşünüyorum günüm berbat geçiyor ve eşime yansitiyorum elimde olmadan sürekli kavga ediyoruz lütfen bir öneride bulunurmusunuz 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (23,941 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye bir deyim var dillendire dillendire gerçek edeceksiniz. Sonuçta iş arkadaşları da evli olduğunu biliyordur kızların yola dizilip sizin kocanızı beklediğini düşünmüyorum. Kesin sınırlarınız olsun tabi ama ne kendinizi yiyip bitirin ne de eşinizi 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,469 puan) tarafından

Sonuçta iş arkadaşları bunlar illaki konulup muhabbet ediyorlardır bundan daha normal bir şey yoktur önemli olan sınırlı koruyabilmektir eşin bunu yapabilir mi önce bunu bilmeli be sorgulamalısın illakki farkedersin telefonda vs illa denk gelirsin zaman içinde 

Kendini bunları düşünüp harap etme derim inan ki bi tarafları kalkar bırak o seni düşünüp kıskansın 

+1 oy
önce (4,524 puan) tarafından

Tabiki de konuşacak, beraber yemek yiyecek ,karşılıklı sınırları aşmamak kaydıyla şakalaşıp güleceklerde. Eğer kendine engel olamıyorsan tedavi olman lazım. Eğer bu da işe yaramıyorsa eşini eve kapatıp sen çalılacaksın Eğer eşin kabul ederse.

0 oy
önce (2,651 puan) tarafından

İlk evlendim zmn da bnde oyleydım cnm inan bna esine güveniyor san sana o güveni verdiyse hıc korkma kendine eziyet yapmş olursun tabı ara ara kıskançlık oluyur ama ;)

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Ohoo kiz sen benim yerinde olsan ne yapardin benimki direksiyon eyitmeni hergun bakimli makyajli kkzlarla etrafi kiz dolu bende ilk zamnlar senin gibiydim ama zamanla alistim tabi ona cok guvenyorum yanlis bisi yapmicagina eminim o yuzden rahatim sende alisirsin merak etme

0 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Benimde eşimin çalıştığı yerde kızlar var ama aklıma hiç öyle şeyler gelmez konussada sorun etmek eşim baştan güveni verdi bana bide bana olan sadakatini bildiğim için arada kendi der denk gelirsek sadece selamlasiyoruz diye yani güveniyorsanız hiç sıkıntı etmeyin

0 oy
önce (7,298 puan) tarafından

Bu kadar kendini yıpratma olmicaksa da sen bu tavirlar içindeyken olur sakin ol birşey belli etme o zaten kendini bilen biriyse sınırını koyacaktır aynı iş yerinde muhakkak konuşup birşeyler ortak oluyo ve eşini bu tavirlar içindeyken ona sen vazgeçilmezsin hissini yaşatma 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 135 göst.
+1 oy
6 cevap 302 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nidamsenam (681 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 765 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (149 puan) tarafından soruldu