0 oy
219 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (863 puan) tarafından

Kızlar 6 yıldır evliyim ve kendim için hiç bişey istemedim iki çocuğum var biri 4 buçuk biri 1 buçuk yaşında büyük kızım sorun değil ama oğlum bensiz uyumaz şimdi pazar akşamı konser var çok sevdiğim gitmek için çok heyecanlandığım birinin konseri yakın arkadaşım da yok zaten tek başıma gidicem yani gidemicem eşime söyledim nasıl gideceksin bulut benimle uyumaz falan dedi ilk defa kendim için bişey istiyorum bir daha konseri burda ne zaman olur bilmiyorum çocuklar bırakacağım hala teyze de yok akraba zaten yok çok üzgünüm 

9 Cevaplar

0 oy
önce (27,260 puan) tarafından

Eşin 1 2 saat idare edebilir bence çok durmadan gelirsin görmek istediğin kişiyi görüp 

-Reklam-
0 oy
önce (12,095 puan) tarafından

Kültür yolu festivalinde burnumun dibine en az 10 tane sanatçı geldi bu ay.  Ebru yaşar'dan tut bayhan'a, sagopa kajmer'e kadar. (Ki sagoyu çok severimm❤️)

Ama ben ne yaptım bir tanesine bile gitmedim, gidemedim 😂 eşim hiç sevmez konsermiş festivalmiş. Aşırı kalabalık oluyor, yollar full kilit oluyordu o saatlerde. Içen kavga eden mi dersin, tartışıp bağıran, yaralanan mı ne ararsan var. 

Tek başına o kalabalık ortama girebilmeyi göze alıyorsan git zaten kaç saat duracaksın ki? Oğlun durur bence, eşin bakmak istememiş sanki

0 oy
önce (884 puan) tarafından

Valla çok istiyorsam giderim. Çocuk uyumaz diyorsa uyutacaksın bir şekilde de. Kim ne derse desin önce kendin. Sen mutlu olursan çocuklar da eşin de mutlu olur

0 oy
önce (3,566 puan) tarafından

Uyur uyur babası onu oyalasin gezdirin 2 ağlar sonra susar sen keyfine bak bence 

0 oy
önce (982 puan) tarafından

Bir gece değil mi bir gece de geç uyuyuversin biraz oyalasın eşinde sanki yollamak istemiyor gibi 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Hep birlikte gidin daha güzel

0 oy
önce (5,038 puan) tarafından

ben gittim kızım 1 yaşında yine bensiz uyumazken 😂 eşim aldı arabada gezdirdi falan. 2 saat idare etsin.

valla iyi ki de gitmişim çok eğlenmiştim ve inanılmaz iyi gelmişti. yine olsa yine giderim canım tarkan 😅

0 oy
önce (1,849 puan) tarafından

İlk konsere gittiğim de kızım 9 aylıktı hep beraber gittik kızım kanguruda uyumuştu ikinci gittiğim de kızım 1.5 yaşındaydı yine hep beraber gittik uykusu gelince de uyudu 

0 oy
önce (1,521 puan) tarafından

Ya hep beraber gidin ya da kendi baksın 1 saat ne olacak sanki 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 693 göst.
0 oy
15 cevap 609 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 906 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
24 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,836 soru

24,116,779 cevap

333,261 kullanıcı

...